Ana SayfaYaşamFortune Türkiye `En Güçlü 50 İş Kadını`nı Seçti

Fortune Türkiye `En Güçlü 50 İş Kadını`nı Seçti

Nikkei Mutlu Dergi Grubu bünyesinde yayımlanan iş ve ekonomi dergisi Fortune Türkiye tarafından bu sene altıncısı hazırlanan “En Güçlü 50 İş Kadını ” listesi, Doğu’dan Batı’ya Türkiye’nin başarılı, güçlü kadın yöneticilerini bir kez daha buluşturdu. Fortune Türkiye ev sahipliği ve Kahve Dünyası sponsorluğunda gerçekleşen yemek, 19 Nisan’da Sunset GrillBar’da gerçekleşti.

Fortune Türkiye’nin “En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer alan ve başarılarıyla öne çıkan kadın yöneticiler, başarılarını tescillendiren ve geleceği şekillendiren liderler olarak öne çıktı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Fortune Türkiye Yayın Direktörü Cüneyt Toros, şirketlerin daha mükemmel yöneticiler peşine düşerken, kadınların öngörüsü ve iş dünyasındaki başarılarına dikkat çekti. Liste, iş dünyasında büyük düşünen ve hamleleriyle dikkat çeken kadın girişimciler, profesyonel yöneticiler ve genç liderlerin yükselişini de göz önüne serdi.

Yemek, “Fortune 50 En Güçlü İş Kadını” davetinin sponsoru Kahve Dünyası’nın misafirlere özel kahve ikramlarıyla son buldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI