|
| Foruma yazı yazabilmek için lütfen üye girişi yapın | ![]() |
| GÖNDEREN | GÖNDERİLEN | |||||||||||||||||
|
Merhaba arkadaşlar, kendime bir çanta almak istiyorum ama deri ve siyah olmasın. Ne tavsiye edersiniz.
|
|||||||||||||||||
|
Nişantaşı`nda Yapı Kredi bankasının karşısında çok ucuz çantalar var gerçi deri çoğunlukta ama yinede bakabilirsin. Sanırım kumaş çantaların çıkması için havaların ısınmasını beklemen gerek :)
|
|||||||||||||||||
|
En moda çanta renkleri her zamanki gibi siyah, gri, duman rengi, haki... ve bence deri olsun daha kulanışlı ve çok moda.
|
|||||||||||||||||
|
deneme
|
|||||||||||||||||
|
ben uzun boylu bayanlara büyük çantaları çok yakıstırıyorum.mümkünse kısa boylu hanımlar kullanmasın.çünkü çantadan görünmüyorlar :)ayrıca cantada olmaz olmaz renkler siyah ve kahve!
|
|||||||||||||||||
|
kadıköy canta almak için en önemli yer bencehem ucuz hem de kaliteli.ayrıca bir çok ihraç fazlası ürünleride ucuza bulmak mümkün.güneşli ve sakin bir günde kadıköye gidin derim..
|
|||||||||||||||||
|
M&S`den yılan derisi görüntülü çanta aldım, herkes çok beğendi, çok kullanışlı tavsiye ederim...ayrıca Desa`nın bu yılki çanta kolleksiyonu mükemmel, biraz pahalılar ama al bir parça senelerce kullan tadındalar...birde bu yıl ince hasır çantalar geliyor, Mudo ve Yargıcı yapmış bile. kesin birinden alacağım, tavsiye ederim...
|
|||||||||||||||||
|
bence postacı çantası modelinde tarçın rengi gibi olan çantalar çok güzel. internette hep görüyorum da burada bi mağazada rastlamadım henüz :(( bulsam hemen alıcam ya çok beğeniyorumm
|
| Foruma yazı yazabilmek için lütfen üye girişi yapın | ![]() |
|