Ana SayfaAstroloji1 Nisan Haftası Burç Yorumları

1 Nisan Haftası Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ     

Bu hafta ay balık burcunda çalışma hayatınızda yapmak istediğiniz değişimleri destekleyerek başlıyor. Risk alın, cesur olun derim. Bu ay burcunuzda yeni ay meydana geliyor.  Ancak Satürn ile olan etkileşimi ilerlemek için azminizin ve inadınızın elzem olduğunu gösteriyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sosyal çevre ilişkileri ön plana çıkıyor, organizasyon yapabilir hafta sonunda oldukça hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Neye ihtiyaç duyacağınız ne yönde ilerleyeceğinizi çalışma hayatınızda beklenmedik majör bir gelişme ile hayat sizi yepyeni bir başlangıçla ödüllendirebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızdaki gelişmeler haftaya damgasını vuruyor olacak. Arkadaş çevrenizde meydana gelecek yeni ay ise; kendinizi ifade etmek yeni duyurular paylaşmak için çok olumlu. Ancak korktuklarınızla yüzleşmeniz gerekiyor. Bunu başarırsanız; maddi manevi güvence hissediyor olacaksınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Çevrenizde sizden çok farklı insanlarla aranızda duygusal bir çekim hissetmeniz mümkündür. Dürüst konuşmalar ve açık fikirli paylaşımlarla nasıl bir gelecek inşa etmek istiyorsunuz? Bir mentör, psikolog ya da yönetici ile ciddi konuşmalar yapabilir, kendinize ilişkin önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Ciddi kararlar, finansal atılımlar yapmak için hayallerinize dört elle sarılacağınız bir haftadasınız. Rutinlerinizi değiştirmek, sağlıklı bir gelecek inşaa edebilmek için harekete geçiyorsunuz. Aşk ya da aşkla sarıldığınız bir mesele için, şimdiden beklenmedik bir seyahate hazır olun.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

İç görüleriniz sezgileriniz artıyor. Önemli ortaklıklar ciddi ilişkilerde atılacak büyük adımlar için büyük heyecan taşıyor olmanız olasıdır. Kaderinizi değiştirecek imzalar atmak üzeresiniz. Krediler ile ilgili olumlu gelişmeler yatırım imkanları da önünüze çıkıyor olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sağlıkla ilgili daha iyi hissedebilir; ikili ilişkilerde aranızda çekim giderek artabilir.  Sizi yoran alışkanlıkları ya da duygu durumlarından kurtulmak için zincirlerinizi kırıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan, iş ortamından gelecek tekliflerle yeni başlangıçlar güçlenmenizi sağlayacaktır.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sezgileriniz artıyor ve ilhama çok açıksınız. Düşündüğünüz merak ettiğiniz bir konunun aniden önünüze çıkması olasıdır. Yeni ay çalışma ortamınız ve sağlık evinizde meydana gelirken; hayatınıza beklediğiniz düzeni yeniden kurabildiğinizi fark etmek sizi cesaretlendiriyor olacak.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Denemediğiniz ama aklınızı karıştıran konu için harekete geçebilirsiniz. Yeni ay yaratıcı işler projeler yatırımlar evinizde meydana geliyor. Gerçek bir yolculuk ya da içsel bir servüne başlamak için çok güzel bir etkidir bu. Karamsarlığın ve kıtlık bilincinin üstesinden gelin yeter.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başını rahatlayarak ve düşünsel süreçlerinize zaman ayırın. Etrafınızdaki insanları iyileştirecek fikirlerin de gene sizden yayıldığını fark edebilirsiniz. Yuva alanında meydana gelecek yeni ay aile içinde ve çalışma ortamınızda geleceği parlak adımlar atılmasını sağlıyor olacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Kendinizi duyma ve fark etme zamanındasınız. Kalbinizi ne kadar açarsanız, o kadar destekleniyor ve ilişkilerinizde o kadar derinleşiyor olacaksınız. Karşılıklı anlayış ve çaba gerekiyor. Yeni ay kısa seyahatlerinizi, eğitim fırsatlarınızı arttırıyor ve yeni başlangıçlar için sizi teşvik ediyor. Harekete geçin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Aileniz ve siz öne çıkıyorsunuz. Her zamankinden daha yoğun duygular içinde olacaksınız. Kaynaklarınızla ilgili korumacı ve kariyeriniz için önemli kararlar zamanındasınız. Kazançlarınızı arttırabilir. Engelleri avantaja çevirebilirsiniz. Zaman yeniden akmaya başlıyor olacak. 

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI