Ana SayfaYaşam13-19 Kasım Haftası Astroloji Yorumları

13-19 Kasım Haftası Astroloji Yorumları

Koç: Hafta başından itibaren ekstra gelir kazanmakla ilgili şansınız açılıyor. Özellikle Cuma günü olumlu haberler bekleyebilirsiniz. Yeniayın etkisi Salıdan itibaren başlayacak. Yenilikleriniz size para kazandıracak. Ancak bu planlamayı yaparken yöneticiniz Mars’ın Plüton’la sert açısını hafta boyunca dikkate almalısınız. Otoritelerle yakınlarınız arasındaki sorunlar size yansıyabilir. Çözüm uzaklarda, yasal alanlarda ve geniş düşünmekte.

Yeniay evlilik veya ortaklık kurma şansı veriyor. Yalnızsanız Pazartesi veya hafta sonu yaklaşırken yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs’ün sert açılarını da gözeterek dikkatle ilişkiye zaman tanımalısınız. Perşembe ve Pazar dikkatli olmanız gereken günler. İş alanınızda mücadele verirken bazı kayıplara uğramamak  ya da kaza yaşamamak için sağduyulu olun, agresif davranmayın ve değişime uyum sağlayın. Alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekse bile!

 İş alanınızda şanslı, bereketli bir haftaya başlıyorsunuz mutlaka değerlendirmelisiniz. Hafta başında alışverişlerin kazanan tarafı olacaksınız. Salıdan itibarense bir yenilenme yaşayacaksınız. Yeni müşteriler bünyenize katılabilir. Perşembe ve Pazar günleri partneriniz veya çocuklarınız için boyunuzu aşan harcamalar yapmanız gerekebilir. Köklü bir değişiklik yapmalısınız.

Aşk yaşamınızda son 12 yılın en şanslı dönemini yaşıyorsunuz. Bu şans özellikle bu hafta zirve yapacak. Aile kurmak, yuvanıza konforu getirmek bu hafta mümkün. Yaratıcı projeleriniz beğeniyle alkışlanacak ve çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Perşembe ve Pazar günleriyse aile içi ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Yakınlarınızın onaylamadığı şeyler nedeniyle büyük tartışmalar çıkabilir. Tüm olayların dışında kalmaya çalışın. Renginizi belli etmeyin, taraf tutmayın.

 Evinizi veya eşyalarınızı yenilemek isterseniz bu hafta gerçekten seveceğiniz bir yuvaya sahip olma şansı bulacaksınız. Salıdan itibarense yenilikler için bol bol fırsat ve şans ayağınıza gelecek. Perşembe ve Pazar biraz sert günler ve bu sertlik hafta boyuna da sürecek. Hem yakın çevre hem de iş yaşamınız risk altında. Köklü bir değişikliğin zamanı gelmiş olabilir. Bu değişiklik için mücadele ederseniz zarar görmezsiniz.

Yeni bir medya çalışmasına başlayabilirsiniz. Hem yeniay hem gezegen kavuşumları birden fazla fırsat sunacak. Yakın çevrenizi yenileyebilirsiniz. Bir kardeşiniz olabilir veya yeni bir teknolojik oyuncağınız. İletişim dilinizi yenileyebilirsiniz. Her koşulda köklü değişiklikler yaşamınızı aydınlatacak. Ancak mali konularda aşırı harcama eğiliminize bir yön verme niyetindeyseniz yaratıcı projelerinizi yenileyin, değiştirin ve bunun için ev aile yuva temalarını önemseyin. Perşembe ve Pazar köklü değişiklikleri başarmış olmalısınız aksi halde aşırı harcamalar yorabilir.

Mali konularda son derece şanslı ve avantajlı bir haftaya başlıyorsunuz. Yeni gelirler elde etmeniz, ekstra bir iş bulmanız, başkalarının kaynaklarından destek almanız hepsi mümkün. Ancak savaşçı tutumunuz aile içinde huzursuzluklara neden olabilir ve evle ilişkili köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Kader ağlarını pozitif yönde örerken can sıkıcı konulara enerji harcamamalısınız.

Burcunuzda yol alan Güneş, Venüs ve Jüpiter neşenizi arttırıyor. Bununla birlikte görünüşünüzde ve yaşam stilinizde fark edilir değişiklikler, yenilikler yapacaksınız. Yeniay burcunuzda doğuyor ve şans noktasıyla olumlu açısı şansınızı yükseltiyor. Üstelik hafta başında Venüs-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşerek aşkı ve ekstra fırsatları davet edecek. Mali konularda çok akılcı davranmalısınız. Yakın çevreniz köklü ve geri dönülmez bir biçimde değişecek.

Kişisel gelişim yolculuğunuz sevgiyle devam ediyor. Öğreneceklerinize yenileri eklenecek ve pozitif düşünmeyi başaracak, yararlarını göreceksiniz. Sezgilerinizin son derece yüksek olduğu bu hafta kararlarınızı kalbinizle almalısınız. Mantığınız ve düşünceleriniz de en güvenilir dostlarınız olacak. Mali konularda ciddi köklü değişiklikler yapabilirseniz arkadaşlarınızla aranızdaki sorunlar tekrarlanmaz.

Yeni dostlar yaşamınıza katılıyor. Yeni idealler sizi hayata bağlıyor. Ve böylece neşenizi sosyalleşerek arttırıyorsunuz. Bu hafta yenilik haftanız. Ancak zaman zaman sertleşecek özellikle otoritelere karşı çıkacaksınız. Tam tersine anlayış ve şifacı tavırlar kurtarıcı olacak. İçe dönmeli ve kendiniz hakkında uzun uzun düşünmelisiniz. Egonuzu olduğu kadar mütevaziliğinizi de yüceltmelisiniz.

 Kariyerinizle ilgili yenilikler başarınızın eseri olacak. Çok çalışacak ve kazanacaksınız. Emeklerinizin karşılığı olan ödül size mutlaka sunulacak. Şans bu kez sizden yana. Ancak yakınlarınızın sağlığı endişe yaratabilir. Ve tabii kendinizi hapsettiğiniz düşünceler köklü şekilde değişmezse sağlığınıza, ilişkilerinize zarar verebilir. Yenilenmelisiniz. Ortamdan uzaklaşıp biraz düşünmelisiniz.

Seyahatler, eğitimler medya çalışmaları sizi yepyeni bir dünyaya taşıyacak. Şanslı bir başlangıç şöhretinizi arttırabilir. Ancak iyi dostlar para kaybına da neden olabilir. İlişkileri değiştirmekte, kendinizi yenilemekte, kötücül insanlardan uzaklaşmakta fayda var. O kadar şanslı bir dönemdesiniz ki hiçbir bulanıklık bu şansı kaçırmanıza neden olmamalı zira aynı şansı 12 yıl sonra bulacaksınız. Geç kalmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI