Ana SayfaAstroloji15 Temmuz Haftası Burç Yorumları

15 Temmuz Haftası Burç Yorumları

Tutulma haftasından selamlar, haftaya ay oğlak burcunda başlıyoruz. Satürn Pallas ile arasında sert bir kontak var ve Uranüs’ün Mars ve Merkür ile zorlu kontağı da hala aktif. Bahar döneminde fedakar ve iyi niyetlerle yapılmış olan sözlerimizin arkası sağlam mı  görmek açısından bu haftanın önemli olacağını söylemek gerekiyor. Doğru iletişim, doğru yönetim ve denge gerekiyor. Salı akşamı Oğlak burcunda bir ay tutulması olacak ve tutulma anında Venüs yengeç burcunda, Satürn gezegeni ile karşıtlık kuruyor. Kafamız çarpınca acıtan köşeler gibi düşünebilirsiniz bu kare ve karşıtlıkları. Neptün ile tutulmaların her iki ucunun da keyifli açısı aslında kalbe kulak verilmesi gerektiğini, duygularımızı ciddiye almamızın önemini hatırlatıyor. Aksi takdirde çarptığımız taraflar zaten bildiğimiz şeylere, iç sesimize kulak vermediğimiz için bizi yaralayacak olan konulardır. İlişkilerde önemli dönemeçlerdeyiz, devam mı tamam mı sorusunun yanıtı için; açık konuşmak gerekli. Hafta ortasında Merkür’ün Ceres ile uyumlu açısı; geride kalmış fırsatlara imkân vermek için farklılıklara saygı göstermemiz anlamında motive edici. Sadece, Ayın Uranüs ile yaptığı zorlu açının da getireceği etkiyle, sabırsızlıklarımız tırmanabilir. Merkür’ün geri hareketini unutmamalıyız. Zira sürecin bizi, biz zorladıkça daha da askıda tutması psikolojimizi yıpratacaktır, o yüzden sakin ve anda olmamız önemlidir. Aslında bu hafta bana göre oldukça duygusal ve derin. Rasyonelliğimizin içinde, kırılmak istemeyen içsel çocuğumuzu görmenin çok kolay olduğunu düşünüyorum. Yeter ki farkında olalım. Cuma günü Merkür yengeç burcuna gerilemiş olacak. Venüs’ün de, Pluton’un karşısına doğru ilerlerken Pallas ile olan kontağı; hayatımızda aradığımız denge için, inceliğin ve gönüllü olmanın önemini hissettirecek. Belki gözden kaçırıp, varlığını unuttuğumuz durumlara daha nezaketli yaklaşmamızı sağlıyor olacaktır. Yeter ki odağımız yarım kalan işleri samimi olarak tamamlamak olsun. Üzüm yemek için bağcıyla barışma gerekliliği, haftanın özetidir. Hafta sonu ay balık burcuna geçiyor ve Venüs Pluton arasındaki karşıtlık netleşiyor. Kalbe söz geçirmek zor da olsa; günün sonunda gerçekten en çok sevmemiz gerekeniz biz olduğunu hatırlamak önemlidir. Güneşin Merkür’le de kavuşum yaptığı Pazar günü, zihnimiz açık ve aslında doğru olan bariz olacaktır.

Koç ve Yükselen Koçlar

Hedefleriniz ve imajınız ile ilgili kaygılarınıza son verip, gerçekten hayallerinize kulak vermeniz gereken, sosyal çevrenizle ilişkilerin keyifli geleceği, bu hafta içinde; geçmiş sorunları, aile içinde yaşanan krizleri hatırlayıp, kendinizi yeniye hazırlamak için hala içerde kalan engelleyici kırıntılarla yüzleşebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Kariyeriniz ile ilgili önemli bir hafta. Her türlü iletişim trafiğinin hız kazanırken, yakın arkadaşlıklarınız da sınavdan geçiyor olacaktır. Dikkatleri üzerinize çekecek bir gerginlik hissediyor olabilirsiniz. Ancak özellikle beraber çalıştığınız kişilere karşı nazik olmanız ulaşmak istediğiniz hedef ve sağlığınız için gerekliliktir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Aile içinde artık kronikleşen bir meselenin (finansal/duygusal) çözüme kavuşması için ruhunuzda havai fişeklerin patladığı bir zamandasınız. Duygularınız karışık, sezgileriniz güçlü bir yanınız da kesinlikle umursamaz. Hafta sonunda kardeşlerinizle ya da sevdiğiniz kişilerle sosyalleşmek sizi kendinize getirecek, yaşadığınızı hatırlatacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

İlişkilerde dönüm noktası vakti geldi. Olmasını istediğiniz şeyleri oldurmak için, meseleyle göz göze geliyor olacaksınız. Canınızı acıtsa da bazı gerçekleri duymak, ilerlemeniz için çok kıymetli olabilir. İnançlarınıza sahip çıkarken, kaynaklarınızı koruyabildiğinizi fark edeceksinizdir. Yeter ki etrafınızdaki kişiler de en az sizin kadar size saygıyla yaklaşıyor olsun.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bir şeylerin siz yönetmeyi bıraktığınız zaman da yoluna girdiğini görmenin keyfini yaşamalısınız. Bu sizi oyunun dışında bırakan bir süreç değil, aksine sizi zorlayan gündemlere karşı getirdiğiniz yaklaşımlar sayesinde evrenin sizi koruma biçimidir. Başarmaya çalıştığınız bir projede karşınıza çıkacak bir engel ile bu hafta; meseleye farklı ve yaratıcı bir bakış açısı getirebilir olacaksınızdır.

Başak ve Yükselen Başak

Sizi siz yapacağına inandığınız ancak bu zamana kadar pek de mutluluk getirmemiş olan bir konu hakkında artık bir son vakti. Sağlığınız için de düzeniniz değişmesi gerekiyor olabilir. Geçmiş konuları gündeme getirip, ruhunuzda yeniyi arayan tarafınızla sağlıklı bir iletişime davet ediliyorsunuz evren tarafından.

Terazi ve Yükselen Terazi

Kırılması gereken bir yapı,  ilerlemeyen bir düzen ve ilişki şekli artık sonlanmak için sizden azad olmayı bekliyor. Burada derin korkularınızı yıkmanızı engelleyen tabular da söz konusu olabilir. Ancak uzun zamandır artık süregelen ve ara ara patlaklar çıkartan bir mesele ile ilgili önemli bir tamamlanma zamanındasınız. Kendinizi gelişime ve yeniye açmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Zihinsel olarak sizi aşağı çeken durumlardan ve travmalardan sıyrılıp sizi rahatlatacak duruş ve sorumluluklar için çevresel koşullarınızı düzenlemeniz gerekiyor. Sağlığınız ile ilgili bırakılması gereken alışkanlıklar bırakılmalı belki yeni güzel alışkanlıklar benimsenmelisiniz. Hafta sonu kendinizi şımartmanız, ilişkinize zaman ayırmanız sizi mutlu ediyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay

Sahip olduğunuz ve sizin kendinizi tanımlarken güç aldığınız bir konu ile ilgili bir tavır değişikliği gerektiğini fark edebilirsiniz. Maddi açıdan bir yatırımda gelişme, çalıştığınız ortamda farklı olanın sisteme entegre edilmesi ile sorumluluklarınızı hafifletirken, bu hafta her türlü yakın ilişkinizi de onarmak için neye ihtiyaç duyulduğu belirginlik kazanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Duruşunuz, ilişkileriniz, sorumluluklarınız ile ilgili bir hareket ve yaratıcılığınızı ciddi ve daha önemli fırsatlar yaratabilmek için sorumluluğu yüksek bir biçimde kullanmak için önemli kararlar alabilirsiniz. Mutlu olmak için özgürleşmek istediğiniz kalıplarınızı kırmak gerekliliği hafta ortasında sizi düşünmeye sevk edecektir. Hafta sonu sosyalleşmek araştırmak ve ilerlemek içinse güçlü hissedeceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Elinizde olmayan bir şekilde içinde olduğunuz kurumun yapısında bir değişim yaşanabilir, bir aile büyüğünüz ile ilgili üzücü bir haber kulağınıza bu hafta gelebilir ve siz kendinizi bir anda sorumluluğun ortasında bulabilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkinizde artan mesafe ihtiyacı da gene bu hafta masaya yatırılabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Sosyal çevrenizde sizi zorlayan belki yönetmeye çalışan kişilerle  aranızda yeni bir denge ve düzen kurma zamanı. Yaşadığınız yerde, çalışma ortamınızdaki yorucu ilişkiler ve görev dağılımları ile ilgili yeni bir planlama yapılması gerekebilir. Israrcı olmadan önce, tüm imkanları doğru değerlendirmeniz ve konuya çok yönlü bakmanız önemlidir.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI