Ana SayfaAstroloji17 Aralık Haftası Burç Yorumları

17 Aralık Haftası Burç Yorumları

Güzel açıların keyfini bol bol yaşayacağımız bu hafta boyunca Venüs-Neptün üçgen açısı Pazar günü Venüs-Neptün-Ay arasında büyük üçgen oluşmasına ve duygusal zekanın, pozitif bakış açısının yükselmesine, hayallerin gerçekleşmesine yardım edecek. Sadece bu kadar değil elbette geçtiğimiz dönemde bozulan ilişkiler için düzelme ve mutlu hissetme şansı da verecek. Bir başka sevindirici açı da Uranüs-Güneş arasındaki üçgen. Bu haftanın bol sürprizli geçmesini sağlayacak olan bu açı beklenmedik haberlere, sevinçlere, kutlamalara, özgürleşmeye izin verecek. Uzun zamandır hissetmediğimiz mutlulukları bu hafta doya doya yaşayabiliriz. Hafta sonuna doğru Merkür-Jüpiter kavuşumu bilgiye rahatça ulaşacağımızı ve seyahatler için özel fırsatlar bulacağımızı anlatıyor. Sözleşme imzalamak, elektronik satın almak, teknolojik çözümler bulmak için harika bir dönem.

Ve son güzel haberim: Merkür- Venüs olumlu açısı da bu hafta ilişkilerde romantizmi, iletişimi, karşılıklı beklentilerin rahatça dile getirilmesini yani anlaşılmayı sağlayacak. Anlamak belki de haftanın en büyük kazancı olacaktır. Gelelim haftalık burç analizlerine:

KOÇ

Hafta boyunca burcunuzda gerileyen Uranüs olumlu açılarıyla sürprizler yapan birine dönüşmenizi sağlayacak. Yenilenmek için çeşitli bahaneleriniz olabilir. Ancak çok uzak geleceği etkileyebilecek sert kararlar almamalısınız. Özellikle ailenizi ve kariyerinizi geriye götürecek hiçbir kararı onaylamayın. Dolunay ev ve yuva alanınızda yenilik yapmanıza destek verecek. Sürprizleriniz beğenilecek.

BOĞA

Arkadaşlıklar, iş ortaklıkları veya evlilik bu hafta yüz güldüren alanlarınız. Venüs-Neptün uyumlu açısı dileklerinizi gerçekleştirmenize yardım edecek. Çevre değişikliği yapmak, reklam çalışmalarınızı istediğiniz kıvama getirmek için dolunaydan yararlanabilirsiniz. Eski teknolojileri bir kenara bırakıp yenilenmeniz de konforunuzu arttıracak. Dostlarla birlikte çıkılan seyahatler de güçlü kişilere ulaşmanızı sağlayacak.

İKİZLER

Dolunay gelirlerinizi arttırmanızı bir fırsat şeklinde sağlayacak. Hatırı sayılır dostlarınızdan biri sürpriz bir destekle yeni gelirler elde etmenizi, işe başlamanızı veya iş değişikliği yapmanızı önerebilir. Onun önerisini kabul etmelisiniz. Teklifler gelirse değerlendirin. Merkür-Jüpiter kavuşumu evlilik veya yakınlarla ilişkilerde pozitif düşünceden, avantajınıza olacak sözleşmelere kadar birçok güzel sözü, imzayı ve yaklaşımı getiriyor. Mutlu, keyifli hissedeceksiniz.

YENGEÇ

Burcunuzun ilk derecesinde gerçekleşecek dolunay hafta başından itibaren görünüşünüzü yenilemeniz için birçok fırsat yakalamanızı sağlayacak. Kişisel tarzınızı daha beğenilesi bir forma dönüştüreceksiniz. Hafta başında yöneticiniz Ayın sert açıları gerginlik yaratabilir. Moralinizi yüksek tutun ve tartışmalardan uzak durun. Cumartesi sizin açınızdan haftanın en güzel günü olabilir, tabii değerlendirebilirseniz. Sürprizlere açık olun. Yöneticileriniz veya babanız özel bir konum teklif edecek.

ASLAN

Güneş-Uranüs olumlu açısı tüm haftanızı etkileyecek ve hafta boyunca uzaklardan alacağınız güzel ve şaşırtıcı haberlerle sevineceksiniz. Aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilgili haberler hepsi bol sevinç içeren alanlar. Hafta boyunca sezgilerinizin yükseldiğiniz ve pozitif düşüncelerinizin gerçekleştiğini göreceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili her şey adeta altına dönüşebilir. Daha çok tanınacak, alkış alacaksınız. İş alanınızda gücünüzü kanıtlayacaksınız.

BAŞAK

Kimi arkadaşlıklar sonlanmalı, yenilere yer açılmalı. Böylesi bir haftadasınız. Sürpriz ek gelirler veya piyango kazanmak gibi olasılıklar sevindirici bir gelişme yaratacak. Mali gündeminiz ferahlıkla doluyor. Aşk yaşamınızda güç kazanacak, çocuklarınızın iyi sağlık haberleriyle sevinecek, evliyseniz eşinizin kararlı adımları sayesinde amaçlarınızı gerçekleştireceksiniz. Çevre değişikliği sizi biraz daha mutlu hissettirecek. Jüpiter-Merkür uyumu sayesinde evinizle ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirme şansı bulacaksınız.

TERAZİ

Venüs-Neptün olumlu açısı hafta boyunca iş ve para konularında avantajı ele geçirmenizi sağlıyor. Değerlendirmelisiniz. Sağlığınız gitgide iyiye, paranız gitgide çoğalmaya hazır, haftayı keyifli geçirebilirsiniz. Dolunay kariyer alanınızda sürpriz bir gelişme yaratıyor. Eşinizin ya da iş ortağınızın çabalarıyla yükselmeniz, takdir almanız çok mümkün. Ayrıca yakın çevrenizde ve reklam yapmak istediğiniz çevrede daha çok tanınacak, beğeni toplayacaksınız.

AKREP

Gökyüzünde oluşacak büyük üçgen haftanızı keyifli, neşeli hatta bol kahkahalı geçirmenizi sağlayabilir. Kendinizi her zamankinden daha güzel ve sevgi dolu hissedeceksiniz. Duygusal ilişkilerde sevmenin ve sevilmenin tadına varacak, çocuklarınızın başarısıyla gururlanacaksınız. Ek gelirler kazanmak, bonus almak gibi sürprizler kesenizi rahatlatırken, birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Borçlardan tamamen kurtulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolunay iş seyahatlerinizi bitirip eve dönmenize yardım edecek.

YAY

Burcunuzda yol alan Güneş ve Jüpiter olumlu açılarıyla sizi neşeye boğacak. Partnerinizin sürprizleri veya sürpriz bir aşk yaşamaya başlamak bu haftanın öncelikli güzel haberi. Canlanacak ve iyi haberlerle keyifleneceksiniz. Pozitif ruh haliniz başkalarını da motive edecek. Çocuklarınız varsa onların sürprizi neşenize neşe katabilir. Dolunay mali konularda yeni kazanımlar sağlıyor. Şans oyunlarında talihlisiniz. Sezgilerinizin yüksek, olayların gelişimini tahmin etme yeteneğinizin hayret uyandırıcı olduğunu fark edeceksiniz.

OĞLAK

Burcunuzda yolculuk yapan Plüton güçlü, kararlı ve iradeli davranışlarla günlük sorumluluklarınızı yerine getirmenize yardım edecek. İyi dostların desteği, akrabaların pervane oluşu güven duygunuzu pekiştirecek. Aile bireylerinin kazancının artması da ekstra mutluluk kaynağınız olacak. Evlilik ve ortaklık alanında oluşan dolunay, evlenmeniz veya iş ortaklığı kurmanız için itici bir güç. Her koşulda bol sürprizli bir haftadasınız.

KOVA

Yöneticiniz Uranüs haftanın parlayan yıldızı. Yakın çevrenizden birinin sürpriz yapmasıyla iş hayatınızda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz ancak geçmişteki hataları yapmamaya çalışmalısınız. Gelecek planlarınızda ise uzak geleceği değil yakın geleceği hesaplamalı, sorumluluk alabilmelisiniz. İyi dostlar, sevgiyle yoğurulan kariyer planları, mali kazanımlarda kararlı adımlar ve düşleri gerçekleştirme, daha çok kazanma olasılığı hafta boyunca iyi ve yüksek enerjili hissettirecek. İşe ve sağlığınıza yoğunlaşmalısınız.

BALIK 

Burcunuzda yolculuk yapan yöneticiniz Neptün ve Mars olumlu açılarıyla motive olmanıza, başarılı çıkışlar yapmanıza yardım edecek. Hem uzak yerlerden gelen tekliflerle, hem yaratıcı projelerinizle alkış alacak, aşk yaşamınıza tüm pozitif duygulanımları yansıtacaksınız. Güçlü dostlar kararınızı onaylarken, dolunay aşk ve çocuklar alanından gülümseyecek. Yalnızsanız aradığınız aşkı bulabilir veya arzu ediyorsanız bebek sahibi olabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI