Ana SayfaAstroloji18 Şubat Haftası Burç Yorumları

18 Şubat Haftası Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Çok daha somut meselelerin sizin için önem kazanacağı bir haftaya giriş yapıyoruz. Haftanın ilk günü; keyifli enerjiler altındayken, Salı günü meydana gelecek olan dolunay sizin günlük meselelere karşı aldığınız tavırlarda daha rasyonel ve akılcı bir tutum belirleme gerekliliğiniz konusunda sizi uyarıyor. İşlerinizi şansa bırakmamalısınız. Sağlığınızla ilgili alınması gereken önlemleri almak, beslenme alışkanlıkları geliştirmek için çok önemli bir etkidir bu. Duygusal olarak hassas olacağınız, fakat bir o kadar da katı tutumunuzla mükemmeliyetçi olabileceğinizi de eklemek gerekir. Hafta boyunca, ilişkilerinizi sağlamlaştırmak için ciddi konuşmalar yapmak durumunda kalırken; yatırımlarınızı perde arkasında yönetmek konusunda gerçekçi olmanız gereklidir, ne kurban olun, ne de kurban edin. Hiçbir gezegen retro değilken; düşünerek samimi adımlar atmanız, uzun vadede sizin için önemli olacak.  Hafta ortasında; ay terazi burcunda seyrederken; uzmanlıklar ve yatırımlarınızla ilgili ya da çalıştığınız ortamda bulunan rakiplerinizle aranızda bir çekişme, yanlış anlamalara, yanlış anlaşılmalara dolayısıyla; restleşmelere dikkatli olmak gerekir. Hafta sonu içe dönüp düşünmek için ay akrep burcundayken size yardımcı olacak. Muhasebe yapmanız, strateji geliştirmeniz için gökyüzü sizi destekliyor. Aynı zamanda kendinizle de yüzleşmekten kaçınmayın. Biraz kendinizi mutlu edecek bir şeyler yapmak, haftanın stresini atmak için çok faydalı olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Yüksek enerjinizle hafta başında ciddi bir iletişim trafiğinin ardından biraz yavaşlamak isteyebilirsiniz. Gelecek hedefleri yapmak, yasal haklarınızı araştırmak, duygusal meselelerde uzlaşı yakalamak açısından radikal ve fevri olmanız olasıdır. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay; sizin çalışmakta olduğunuz bir yapıda, ya da uzun yıllardır dost olduğunuz arkadaşlarınızla ilgili bir takım yüzleşmeler meydana gelebileceğini düşündürüyor; sustuğunuz meseleler hakkında kendinizi konuşurken bulabilirsiniz. Meseleleri ne kadar duygusal değerlendirdiğinizi gördüğünüzde şaşırmanız da olasıdır. Hafta ortasında; sağlığınız dikkat istiyor olacak. Bu dönem spora başlamanız ya da bir diyete girmeniz için çok olumlu bir dilimden geçiyorsunuz, sadece ağır sporlar yapmamaya da özen göstermek gerekir. İlişki krizlerinden uzak durmakta, iş yerinde kız arkadaşlarınıza dikkat etmekte fayda var, herkeste fazla bir alınganlık olması; soğuk ve samimiyetsiz bir diplomasiye neden olabilir. Hafta sonunda ay sizin ciddi ilişkiler evinizde yer alıyor olacak, derin tutkulu birliktelikler, geriden gelen şüpheli tutumlarla ilerleyebilir. Bedensel zevklerin öne çıkacağı bir hafta sonu kafanızı biraz dağıtabilir. Diğer taraftan; ilişkinize ait, önemli konuşmalar yapılması da olasıdır.   

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Biraz kaybolmuş gibi hissedeceğiniz ancak gerçekçi enerjilerle, dikkatinizi yuvanıza ve kendinize vereceğiniz bir haftadan günaydın. Pazartesi günü, yakın çevre ilişkileri, kendinizle ilgili meselelerde yapmanız gerekenleri hızla halledebileceğinizi söyleyebiliriz. Salı günü yuva aile evinizde bir Dolunay gerçekleşecek. Bunun etkisini sizler pazartesiden yaşayabilirsiniz. Sorumluluk adı altında neleri feda ettiğinizi ancak ne gibi sorumlulukların alınmasının şart olduğunu artık fark etmenize neden olacak  biraz sert bir etki bu. İlişkisi olan ikizlerler için bu görünüm; eşin finansal kaynakları ve işi ile ilgili hayalperest tavırlarının ya da bencilliklerinin; sizin hayatınızı nasıl etkilediğiyle yüzleşmek olarak da hissedilebilir. Bu konu hakkında artık gerçekçi olmak şarttır diyor evren sizlere. Hafta ortasında kendinizi yormamaya; sosyalleşmek için süreci zorlamamaya özen gösterin, duyacağınız şeyler hoşunuza gitmeyebilir, yargılanıyor gibi hissedebilirsiniz, sert çıkışlarınız yolunda giden ilişkilere de zarar verebilir dikkat dikkat. Hafta sonu sağlığınıza dikkat etmek iyi olabilir. Dua etmek, meditasyon yapmak, araştırma yapmak için çok keyifli ve ideal ancak kendinizi yoracak her türlü faaliyetten kaçınmanızı öneririm.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Biraz benim ihtiyaçlarıma sıra gelsin artık diyor olabilirsiniz. Kariyeriniz için yoğun tempolu, yorgunluğu bol bir etabı geride bıraktınız şimdi yeni bir hayal yeni bir iş yeni bir sosyal çevre için çaba harcama gerekliliği ya da yeni bir proje için koşturmak zorunda kalmak sizi biraz yorulmuş hissettirebilir. Bir aşk ilişkisi artık kabak tadı vermeye de başlamış olabilir. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay bu anlamda sizi ciddi konuşmalar yapmaya çağırıyor. Gerçekçi olmayan hayallerinizi ve beklentilerinizi bir kenara koymak şarttır. Yasal süreçler, akademik bir çalışma, yeni bir yatırım ile ilgili konularda; yapılması gerekenler ve fakat yapılmayanlar nedir. Beklediğiniz yardım ya da desteği ne kadar bulabiliyorsunuz? Aile üyeleri ile aranızdaki etkileşim yardımlaşma; sizi mutlu eden bir seviyede mi yoksa uzun zamandır bu konudaki söyleyeceklerinizi tutuyor muydunuz? Dolunay şapkayı öne alıp; düşünmeyi, konuşmayı, tartmayı ve ilerlenecek yönü belirlerken samimi olmayı şart koşuyor. Hafta ortasında gerginliğin evi yormasına izin vermemek, konuları birbirine karıştırmamak önemlidir. Hafta sonu ay akrep burcundayken; sanatla, çocuklarla, sporla haftanın ağır enerjisini atma imkanı bulabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Tahammülün son zerreleri mutlu bir hafta diliyor size. Ay burcunuzdayken Pazartesi her şeyi fazla gören ve sezen yanınız tüm gücüyle aktif olacak gibi. Salı günü özgüven, kazançlar, para evinizde bir dolunay yaşanacak ve bu dolunay sizin ortaklık yapılarınız ile ilgili gerçekçi olunmaya bir çağrıdır. Kurulan hayallerin ne kadar ortak olduğu ile ilgili bir uyanış zamanı. Yurt dışı bağlantılarınız, kariyeriniz ve yeni hedefleriniz açısından; kaynaklarınızı doğru yönetmeniz için evrenden size açık bir çek olarak hissedilecek bu süreçte; kendi planlarınız için de strateji geliştirmek açısından olumlu bir evredesiniz. Çalışma ortamınızda ya da sağlığınız da artık gerçek önlemler şart. Mutluluk; mantık varsa sizin için söz konusudur yaklaşımı geri geliyor. Yakın çevre ilişkileri aslında sisli bir perde ardından netlik kazanmak istiyor. Hafta ortasına doğru her anlamda günlük trafiğiniz artarken, kendinize olan güveninize ve sağlığınıza dikkat etmek gerekiyor. Hafta sonu ay akrep burcundayken; gün içinde hayatınızı domine eden majör yükümlülükler; birikimleriniz anlamında sizi zorlayabilir ve siz evin içinde kalmak, ruhunuzdaki kaosu yönetmek, şüphelerinize yanıt bulmak için kabuğunuza çekilmek ve aileden yuvadan sevdiklerinizden güç bulmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Yoğun bir çalışma temposu ve kendinizi unutturan bir hızdan geçerek başlayan haftaya burcunuzda gerçekleşecek Dolunay damgasını vuruyor olacak. Hedefleriniz için biraz yorgun hissederken, yavaşlamak isteyebilirsiniz. Yüksek bir bağımsızlık ve ilerleme arzusu duymanız da içsel ikilemlerinize ışık tutuyor olacak. Aşk ilişkilerinde, zevkle yaptığınız bir işte mesele belki o kadar da keyifli hissettirmiyor olabilir. Birikimleriniz ve hayatınızda sizi boğuyormuş gibi hissettiğiniz endişelerinizin bitmesi için, engelleri ve bariyerleri yıkmak üzere; ikili ilişkilerde ciddi konuşmalar yapmak arzusunda olmanız da muhtemeldir. Ancak kafanız çok karışık olabilir ya da sizden ne beklendiğini tanımlamakta zorlanıyor da olabilirsiniz. Bu noktada sizin de ne beklediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu mantıklı bir çerçevede izah edebilmek önem kazanıyor sevgili Başaklar. Hafta ortasında; finansal kaynaklarınız doğrultusunda gerçekçi hesaplamalar; durumlardaki riski analiz etmeniz şart olacaktır. Kartları açık oynamak gereklidir. Hafta sonunda ay akrep burcuna geçtiğinde; yakınlarınız önem kazanıyor olacak, kardeşler ya da akrabalarınız ile ilgili gelişmeler, yeni tanışmalardan doğabilecek tutkulu aşklar hafta boyunca aradığınız neşeyi bir şekilde yüzeyde size geri getirebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Güzel ve keyifli bir hafta sonunun ardından, biraz evin içine ve sorumluluklara dönüş zamanı hissedebilirsiniz Salı günü yaşanacak Dolunay etkisi ile sevgili Teraziler. Sağlığınızla ilgili kontrol edilemeyen bir takım durumlar meydana gelebilir, ön görülemeyen iş sıkıntıları gündeminizde belirebilir ve siz hesaba katmadığınız konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kazalara, tartışmalara, gizli gündemlere dikkat etmeniz önemlidir. Hafta ortasına doğru fazla alıngan her şeyi fazla kontrol etmeye çalışan bir yapıya bürünebilirsiniz; aile içinde gerginliklere, erkek figürler ile tartışmalara dikkat etmek gerekiyor. Sosyal çevre ilişkileri yorucu olabilir; maddiyatla ilgili konularda da harcamalarınızı doğru yönetmeniz gerektiğini fark ediyor olacaksınızdır. Hafta sonunda ay akrep burcuna geçtiğinde; maddi manevi konulara bir farkındalık, biraz zevki ön plana almak ancak bunu yaparken; ilişkilerde karşılıklı güven noktasında içsel korkularınız zihinsel olarak sizi rahat bırakmayabilir. Bu anlamda karşınızdaki insanı gerçekten dinlemeyi başarmanız ve sizin de aynı oranda açıklık göstermeniz; ikili ilişkilerde yapıcı diyaloglar için zorunluluktur diyebiliriz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Gözlerin sizin üzerinizde olacağı ve konuşulacağınız; enerjilerin yoğun olduğu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Yöneticiniz Mars karşı burcunuza geçtiğinden beri, daha agresif hissediyor olmanız da olasıdır. O nedenle sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizi, çalıştığınız ortamdaki sosyalleşmeleri etkileyecek olan bu dolunayda, sakin kalmanız şart. Kalabalığa karışmak, rahatlamak, size iyi gelecek bir faaliyete başlamak, mental olarak bu kadar çok yorulurken; bir gereklilik olarak bu dolunayda size hatırlatılıyor olacak. Hafta ortasında sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz de biraz yavaşlamanız için adeta açık mesaj olarak size veriliyor olacaktır. Hedefleriniz doğrultusunda içe dönmeniz ve kendi kıymetinizi hatırlamak için önemli günler yaşıyor olacaksınız. Hafta sonunda ay burcunuza geçiyor. ikili ilişkiler ön plana çıkarken; arkanızdan dönen konuşmalardan haberdar olabilirsiniz. Yeni bir hobiye bir spora başlamak hayat akışınızı yeniden düzenlemek açısından da faydalı bir hafta sonu geliyor. İlişkisi olan akrepler ya da ortaklı iş yapan akreplerin partnerleri; finansal konularla ilgili olumlu fırsatlardan haberdar olabilir, onların sevinci sizin mutluluğunuza dönüşebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Araştırmaların, yeni seyahat planları ve hedeflerin gündeminizi meşgul ettiği Pazartesiden günaydın! Bu hafta kariyer, sorumluluklar, annelik, ebeveynler ile ilgili evinizde bir dolunay meydana geliyor olacak. Evin içinde kaygan bir zemin, sorumlulukları yerine getirmek için ne yapılması gerektiğine ilişkin bir belirsizlik söz konusu olabilir ve bu dolunay artık size; sahneye çıkma zamanı geldiğini söylüyor olacak. Ağırlığınızı koymanız, son sözü söylemeniz gerekebilir. Aralık ayından beri bir şekilde hissettiğiniz sınırlar artık daha güvenli bir seviyeye gelmek istiyor olacak. Gelmekte olan yeni gündeminiz karşısında, abartılı söylemler ve beklentilere girmemek, ancak azimle ilerlemenin önemli olacağı açık. Hafta ortasında romantik ilişkiler için mükemmel bir zaman olmadığı kesin, beklenmedik krizlere ani sürüklenişler yaşanabilir. İlişkilerde haklıyı ararken, haksız duruma düşmeyin. Zira bu hafta sağlığınız açısından da riskli bir zaman dilimi, bağışıklığınızı fazla yormaktan kaçınmalısınız. Hafta sonunda hırslarınız başınıza iş açabilecek aksiyonlara girişmenize yol açabilir. Hızlı toparlanacağınız da bir gerçek ama, gene de işlerinizin zamana yayılsa da hallolacağından emin olabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Kriz çözmek, bir yandan egonuzu beslemek, belki karamsar duygularınızla da yüzleşmeniz gereken; ‘Pazartesi’ gibi bir Pazartesi ile açıyorsunuz haftayı. Salı günü seyahatler, uzmanlıklar evinizde bir dolunay meydana geliyor olacak. Bu dolunay, içsel karmaşalarınız, yorucu zihinsel süreçlerinize bir dur diyerek, ‘sağlam kafa sağlam bedende bulunur’ lafını hatırlatırken; sizden daha odaklı olmayı, daha verimli çalışmayı bekliyor olacak. Eğitimlere ağırlık vermek, pazarlama, iletişim konularına eğilmek, yaşadığınız yer ile ilgili yakın çevre koşullarını düzenlemek, araştırmak, çocuklarınızın eğitimleri için daha çok sorumluluk üstlenmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Hafta ortasında, ebeveynlerle vakit geçirmeniz ya da iş yerinde daha çok çalışmanız gerekebilir. Vereceğiniz sözlerinizde abartıya kaçıp, çok fazla yükün altına girmediğinizden emin olmanızı öneririm. Hafta sonu ay akrep burcuna geçtiğinde içinizde artan sezgiler, yakın çevre ile ilişkilerde daha derinleşen bağlar kurabileceğiniz bir sosyallik sizi gene dışarı çekebilir. Hafta sonu açıkçası biraz rahatlamak ve kendinize zaman ayırabilmeniz, iç sesinizi duyabilmeniz için size şans veriyor olacak sevgili Oğlaklar. Kullanın!

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Hafta başında ikili ilişkiler ve paylaşımların önemli olduğu, belki olayları tek taraflı ele aldığınız bir dilim ertesinde; aynayı kendinize çevirmenizi gerektirecek bir dolunay yaşanacak Sevgili Kovalar. Finansal harcamalar için artık strateji geliştirmek ve daha çok çalışmak gerektiğini fark edeceksiniz. Ciddi bir ilişki için ya da ortaklı bir işte; kendi değerinizi hatırlamanız anlam kazanıyor olacak. Umutsuzluğa kapılmak değil, harekete geçmek ve meseleyi çözebilmek için uzman desteği alınarak ilerlemenin gereklilik olduğu bir zamandasınız.  Evin içinde ya da çalıştığınız ortamda bir şeyler yolunda gitmiyor olabilir. Hafta ortasında, hedeflerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınızdır. Ekstra mesai bu haftanın bir faturası olarak yaşanabilir. Şimdiden uykunuza özen gösterin derim. Belirsizlik ve yüksek beklentileriniz mi hayal kırıklığı sebebiniz yoksa bariz olanı reddetme ısrarınız mı? Hafta sonunda ay akrep burcuna geçtiğinde, hayat karşısındaki sorumluluklarınız ile ilgili kabulde kalmanız gereken noktada olduğunu hissediyor olacaksınızdır. Bunu aile içinden güçlü bir kişi size hatırlatabilir ya da halledilmeyi bekleyen bir yükümlülükten saklanamadığınızı biliyor olacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Biraz limoni bir Pazartesi olabilir bu kabul ediyorum. Çok fazla çalışmak, ya da sağlık için gerekli tahlilleri yaptırmanız gerekebilir, risk alıp; evinize ilişkin halledilmesi gereken işlerin altından kalkabilirsiniz ya da yöneticinizin verdiği angarya işler size kalmış olabilir. Salı günü ise; evlilik, ortaklık alanınızda hissedilecek bir dolunay geliyor sevgili Balıklar. Bu dolunay sizi daha hassas kılacak ve fakat ciddiyete davet edecek. İlişkilerdeki belirsiz tavırlarınız ve sürekli değişim gösteren iletişim biçiminiz; artık net bir duruş yakalamak zorunda kalacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz sizden bunu bekliyor olabilir. Bir sorumluluk ile ilgili daha odaklı ve düzenli çalışmanız gerekebilir ve bu size doğrudan söylenebilir. Sosyal çevre ilişkilerinde hafta ortasında zorlanmalar meydana gelebilir. Oldukça fevri ve manipülatif olabilirsiniz. Hafta sonu ay akrep burcuna geçtiğinde; sezgileriniz artarken; hedeflerinize, yasal haklarınıza, seyahat planlarınıza ilişkin motivasyonlarınızı sorgulayabilir, çocuklarınızın iyiliği için gerçekçi planlamalar yapabilirsiniz. Akraba ilişkileri, okuma saatleri ise hafta sonunda önem kazanıyor olacak.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI