Ana SayfaYaşam2017 Pantone Rengi Belli Oldu

2017 Pantone Rengi Belli Oldu

Renk konusunda geleceğe yönelik tahminlerde bulunan Pantone Color Institute (Pantone Renk Enstitüsü) 2017 yılının renginin 'Yeşil' olduğunu açıkladı. Greenery olarak geçen renk tam olarak, doğanın doğal tonlarındaki yeşil demek.

Pantone, dünya genelinde modayı, sosyal medyayı ve teknolojiyi takip ederek bu sonuçlara ulaşıyor. Toplumun şu andaki ruh halini en iyi tanımlayan etkileri arıyor ve en iyi gelecek olan rengin kararını buna göre veriyor.

Pantone Renk Enstitüsü direktörü Leatrice Eiseman, yaptığı açıklamada; Nasıl bir dünyada yaşadığımızı biliyoruz: Çok stresli ve çok gergin. Bu umutlu olma ve doğayla olan bağımızın rengi. 'Yeniden' kelimeleri diye adlandırdığımız şeyleri temsil eder: yeniden oluşmak, ferahlamak, canlanmak ve yenilenmek.' dedi.

2016 yılının renkleri olan serenity ve rose quartz ( bebek mavisi ve açık pembe) yerini artık içimize ferahlık ve huzur getirecek yeşil renk aldı. Önümüzdeki yıl moda, dekorasyon, güzellik vb. alanlarda yeşil rengi çok göreceğiz gibi.

Açıkçası bu renk bizim içimize baya sindi.

Bazır tasarımcılar yeşilin kokusunu önceden almış olacak ki, geçtiğimiz aylarda düzenlenen defilelerinde genelde 2017'nin rengine ağırlık vermişler.

Emilio Pucci, bahar 2017; Michael Kors, bahar 2017, Balenciaga, bahar 2017.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI