Ana SayfaGüzellik2018 Yazının En Trend Saç Kesimi

2018 Yazının En Trend Saç Kesimi

Gitti yaz için akan deniz kızı-esque saç günlerdir. Bunun yerine, bu sezonun “bu” saç kesimi çene uzunluğu, süper çok yönlü ve düpedüz sinirli. Girin: modern bob. Jourdan Dunn’dan Emilia Clarke’a A-listerler, kilitlerini yeni zirvelere kadar doğradı, ve eğer takım elbise peşindeyseniz, bu yedi ünlü saç stili ihtiyacınız olan tüm yazışmalar.

Ejderhaların Annesi Emilia Clarke, saçını diziden dolayı sarı renge boyatamıyordu. Yapımcılarla böyle bir anlaşması olduğu için sarı saça hasret kalan Emilia sonunda dizinin son sezon çekimleri döneminde saçlarını sarıya boyatabildi. Doğallığıyla dikkat çeken Emila'nın çene hizasındaki düz kesim saçları bizce ona çok yakışmış.

Saç rengini yıllardan beri değiştirmeyen (iyi ki de değiştirmeyen) J.Lo, uzun saçlarını çene hizasında değil, omuz hizasında kestirenlerden. Dağınık düz bir fön oldukça trend gözükmesini sağlamış.

Harika model Jourdan da saçlarını çene hizasında kestirenlerden. Ama daha kısaymış gibi duruyor. Dikkat ettiyseniz Saoirse de çene hizasında kestirmiş fakat daha uzun gözüküyor. Bu da yüzünüzün uzunluğu ile ilgili bir durum. Kestirmeden önce buna dikkat edin.

İki çocuk annesi gür saçlı Mila Kunis, epeydir uzun kullandığı saçlarını son dönemde kısa kullanmayı tercih ediyor. Eğer alnınız müsaitse, kesiminize kakül de ekleyebilirsiniz.

2017 yılının Lady Bird'ü, sarı düz saçlarını tam çene hizasında dümdüz kullanıyor. Oldukça zarif bir model.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI