Ana SayfaAstroloji2019'da Su Grubu Burçlarının Aşk Hayatı

2019’da Su Grubu Burçlarının Aşk Hayatı

YENGEÇ

Yalnızsanız sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilirsiniz. 2 Temmuzda burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması yaşam stilinizi değiştirecek bir kararı onaylıyor. Orijinal bir fikir yaratın ve düşlerinizin gerçekleşmesi için çaba harcayın. Yalnız mümkünse 7 Temmuza dek nikahın kıyılmış olmasını sağlayın.

"Hayır ben eski sevgilimi unutamadım" diyorsanız 20 Temmuz sonrası eski sevgiliye dönüş için ideal. Biraz daha fazla özleyecek, daha çok anıları düşüneceksiniz. Düşünce hataları sizi geçmişe sürükleyecek. Engelleriniz çıkabilir, yılmayın. Ona bir şans vermek, hayallerinizle büyüttüğünüz duygularınızı derinden yaşamak için 7 Temmuz ve sonraki 3 haftayı değerlendirebilirsiniz. Özellikle 20 Temmuz sonrası Merkür burcunuzda gerileyeceği için geçmişi, ilişkilerinizi sorgulamak üzere bir fırsat verecek.

Beklentiniz evlilik değil, yeni bir aşksa, Ekim sonunda aşk alanınızda doğacak yeniay kalbinizin yeniden kelebeklerle dolmasını sağlayacak. Merkür ve Venüs aşk alanınızdan geçiş yapacağı için evlilik de istemem, eski sevgiliye de dönmem diyenlere büyük bir şans sunacak. Yeni aşk arayanlar Ekim sonunu mutlaka değerlendirmeli.

AKREP 

Mart sizin açınızdan oldukça özel. Aklınızdan çıkmayan eski sevgiliye dönüş biletinizi rahatlıkla alabilirsiniz çünkü aşk alanınızda Merkür gerileyecek. Gerilemeler eskiye özlemi de beraberinde getirebilir. İç enerjiniz o kadar yükselecek ki duygularınız onun kalbine ulaşacak ve muhtemelen yolunuza çıkacak. Kini bir kenara bırakıp bir şans vermek isterseniz Mart ayını değerlendirin.

Eskiye nokta koyup yeni bir aşka yelken açmak isterseniz 26 Mart-20 Nisan arası oldukça uygun. Venüs aşk alanınızda yolculuk yaparken çekiciliğiniz artacak. Üstelik Neptün de ileri harekette olacak ve düşlerinize dokunacak birine mutlaka rastlayacaksınız. Ekim ayının son 20 günü de aşka açılmak için özel olanaklar sağlayacak. 28 Ekimde görünüşünüzü ve stilinizi değiştirecek Yeniay evlilik fırsatı sunacak. 4 Şubat ve 15 Ağustos dönemi de evlilik için uygun. Her iki tarihin 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına dek olan 10 günlük süreç size uğur getirecektir. Ancak benim önerim 4 Şubat. Mars'ın evlilik alanınızdan geçişi bu konudaki hırsınızı ve arzunuzu bileyleyecek.

BALIK

Mart başında burcunuzda bir Yeniay gerçekleşecek ve evlenmek için arzularınızı yükseltecek. Ancak kısa süre sonra yine burcunuzda Merkür gerileyeceği için kısa sürede pişmanlık duyumsamak ve geçmişe özlem duygularıyla dolmak mümkün. Bu nedenle eğer aklınız geçmişteki birinde takılı kaldıysa öncelikle kalan duyguları yaşamak üzere seçim yapın. Mart ayı boyunca eski sevgiliye bir şans verin.

Temmuz başında Güneş tutulması aşk alanınızda gerçekleşecek ve eğer yarım kalan duyguları tamamlamışsanız yeni ve özel bir aşka evet diyeceksiniz. Ancak Temmuz ayının ilk 6 günü çok uygun sonrasında yine Merkür gerileyecek. Özellikle 20'sinden sonra aşk alanınızda gerileyeceği için yanlış anlamalar, geçmişle kurulan bağlantılar veya sevgilinizin geçmişe dönüşünün işaretleri kafanızı karıştıracak. Temmuzda yanlış anlamalar ve düşünce hatalarından ne kadar uzak kalırsanız aşk yaşamınız o denli başarılı olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI