Ana SayfaDizi ve Film Önerileri2020'nin Merakla Beklenen Netflix Orijinal Yapımları

2020’nin Merakla Beklenen Netflix Orijinal Yapımları

The Prom

Yönetmen Ryan Murphy'nin yeni filmine hazır mısınız? Müzikal komedi türüyle dikkat çekecek film, Tony ödüllü Broadway müzikali The Prom'un bir uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Filmin başrolünde ise Big Little Lies'ta birlikte kusursuz bir uyum yakalayan Meryl Streep ve Nicole Kidman yer alıyor. Ayrıca kadroda James Corden, Andrew Rannells, Awkwafina ve Keegan-Michael Key gibi isimler de olacak.

The Devil All the Time

Yazar Donald Ray Pollock'un aynı adlı romanından uyarlanacak filmde, II. Dünya Savaşı'nın ardından zorlu günler yaşamış ve psikolojik olarak yaralar almış Güney Ohio insanlarının hikayelerine değiniliyor. Filmde Tom Holland, Robert Pattinson, Mia Wasikowska ve Bill Skarsgård gibi isimleri izleyeceğiz.

Red Notice

Dwayne Johnson ve Gal Gadot'un yanı sıra Ryan Reynolds'ı da izleyeceğimiz filmde başarılı bir sanat hırsızının peşine takılan Interpol ajanının macerasına tanık olacağız. Red Notice 2020'nin sonlarında ya da 2021'de yayına girecek.

Ratched

Sarah Paulson,Sharon Stone, Judy Davis, Harriet Sansom Harris, Cynthia Nixon gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken Ratched dizisi, akıl hastanesinde hemşirelik yapan genç bir kadının hayatını gözler önüne serecek. Efsane Guguk Kuşu filminin hemşire karakteri Mildred Ratched'ın hikayesini Sarah Paulson'ın oyunculuğuyla izleyeceğiz.

First Ladies

Dizi, Beyaz Saray'ın başkan eşlerini sosyal ve politik yaşantılarından izlerle ekrana getirecek. Başrollerde ise Jennifer Aniston, Tig Notaro ve Viola Davis gibi isimleri göreceğiz.

The Last Thing He Wanted

Joan Didion'un aynı adlı romanından uyarlanan film, mesleğinde istediği takdiri bir türlü göremeyen Elena McMahon adında bir gazetecinin hayatını konu alacak. Suç ve gizem türündeki filmde Anne Hathaway ve Ben Affleck'i izleyeceğiz.

The Boys in the Band

Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer ve Andrew Rannells'ın başrolde olacağı yapımda, Broadway müzikalinin bir film uyarlaması olarak karşımıza çıkacak.

The Dig

Tarih ve biyografi özelliği dikkat çeken filmin başrolünde Ralph Fiennes, Carey Mulligan ve Lily James var. Filmde, Anglo-Saxon dönemine ait bir gemi kazısını yürüten arkeologların hikayesi konu edilecek.

All the Bright Places

Romantik film sevenler için yeni bir yapım geliyor. 28 Şubat 2020'de yayınlanacak filmde Elle Fanning, Justice Smith, Keegan-Michael Key gibi isimleri izleyeceğiz. 

Horse Girl

Alison Brie, Debby Ryan, John Reynolds, Molly Shannon, John Ortiz'in oyuncular arasında olduğu yapıma dair henüz ayrıntılı bilgi yok.

Dracula

Claes Bang, John Heffernan, Dolly Wells, Joanna Scanlan gibi isimlerin rol aldığı mini dizi üç bölümden oluşacak. 

Cursed

13 Reasons Why dizisiyle hayatımıza giren Katherine Langford'ın başrolde olduğu dizi, Kral Arthur’dan aşina olduğumuz Lady of the Lake karakterinin hikayesini konu alıyor.

Love. Wedding. Repeat.

Romantik komedi severleri sevindirecek bir yapım. Kız kardeşinin düğün zamanı onun için elinden geleni yapan Jack, yıllar önce sevdiği kadını tekrar bulur. Sonrası ise komik maceraları beraberinde getirir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI