Ana SayfaMücevher2021 Altın Küre Ödülleri'nin Öne Çıkan Mücevherleri

2021 Altın Küre Ödülleri’nin Öne Çıkan Mücevherleri

LA GIOIA di Pomellato Koleksiyonu'dan mücevherleri tercih eden Jane Fonda “Aktivizm, sürdürülebilirlik ve kadınları güçlendirme yıllar boyunca en büyük önceliklerimden oldu. Bu anı, bu değerleri paylaşan ve aynı zamanda cinsiyet eşitliği, çeşitlilik, kapsayıcılık savunucusu ve tüm dünyada kadın haklarını tutkuyla destekleyen bir markayla kutlamaktan gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı. Hollywood Yabancı Basın Derneği 2021 Cecil B. DeMille Ödülü Onurlusu Jane Fonda, 16 Altın Küre adaylığında dün akşam kazandığı ödül ile kariyerindeki 8. ödülünü kutladı.

"Ma Rainey's Black Bottom" daki performansıyla 6. kez Altın Küre'ye aday gösterilen Viola Davis ise 78. Altın Küre Ödülleri töreninde Pomellato Tango mücevherlerini seçti.

Viola Davis: "Kişinin gerçek benliğinde olmasının güzel kılan onu güçlendiren güzelliktir ve bu gece Pomellato mücevherleri ile böyle hissediyorum. Pomellato kadınları güçlendirerek onlara stil, kişilik ve özgüven kazandırıyor. Her bir Pomellato mücevheri, modern bir yaklaşımla geleneksel takılara harika bir alternatif."

Törenin sunucularından Tina Fey de Pomellato Iconica takılarıyla büyüledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI