Ana SayfaAstroloji2021 Yılında Burcunuzu, Yükseleninizi, Kariyer ve Aşk Hayatınızı Ne Bekliyor?

2021 Yılında Burcunuzu, Yükseleninizi, Kariyer ve Aşk Hayatınızı Ne Bekliyor?

Yepyeni bir yıl kapıda! 2021 yılı burcunuza kariyer ve aşk alanında neler getirecek? Burç yorumlarında sadece burcunuzu değil yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. İşte 2021 yılı burç yorumları… Kapak Karesi: StyleCaster

Sevgili Balık burçları 2021'de emeklerinizin ve yaratıcı girişimlerinizin getirisini fazlasıyla alacaksınız! Bir süredir içerisinde olduğunuz kişisel yolculuğunuz, sizi aslında 2021'deki bu güzel günlere hazırlıyordu.

Mart ayında burcunuzdaki Neptün etkisi ile birlikte 2019 yılındaki duygularınıza ve şansınıza geri döneceksiniz. O yıldan hayatınıza yeniden girmeye çalışacak bağlantılarınız olabilir ancak hayatınızdaki yeni heyecanlar bu kapıları ebediyen kapatmış durumda.

2021 yılı sizin için aileniz ve kemik arkadaş kitleniz demek. Onların fikirleriyle birlikte yeni keşifler yapabilir; yeni maceralara atılabilirsiniz. Balık burcu 2021 yılında kariyer alanında oldukça şanslı. Ocak ayına direkt gelir artışı ile giren Balık burçları; özellikle yılın son çeyreğinde kazançlı bir döneme giriyor.

Balık burçları 2021 yılında aşk konusunda ise Temmuz ayı itibariyle çevrelerinde yoğun bir çekim alanı oluşturacak. Ancak dediğimiz gibi 2021 yılı sizin için kişisel bir yolculuk ve kariyer alanında başarı getireceğinden uzun süreli ilişkiler yerine sizi destekleyecek flörtlerle yola devam edebilirsiniz. Evli iseniz iş ve aşk konularını ayrı tutmanız gerekiyor.

Uzun süredir çok çalışıyorsunuz sevgili Koç burçları, artık bunun kazançlarını görmenin vakti geldi!

Olumlu başlayacağınız 2021'de olumsuz düşünceleri kontrol altında tutmalısınız. Yılın sonlarına doğru yaşanacak Jüpiter ve Satürn kavuşması; size daha önce yaşamadığınız yükselmeyi yaşatacak.

Mars, Mart ayı ortasından Mayıs ortasına kadar meslek bölümünizdeki etkisini ikiye katılıyor ve bu da konsantre olmak için daha fazla canlılık ve itici güç getiriyor. Aşk konusunda ise kariyer odaklı olacağınızdan zaman bulamayabilirsiniz ancak eğer partneriniz varsa hem iş hem aşk hayatınızda stabil bir başarı elde edeceğinizi söyleyebiliriz.

Sevgili Yengeç burçları, 2021 yılında artık yükselişe geçebilirsiniz. Özellikle ayınız olan Temmuz sizin için pozitif başlangıçları işaret ediyor.

Mars'ın etkisiyle Yengeç burçları yurt dışına seyahat edebilir, işinde markalaşabilir, çemberinden çıkabilir. Uranüs'ün Mayıs ayı ortasında başlayan yolculuğu sizi özgür kılacak; arkadaş çevrenizi genişletecek ve gelecek fantezilerinize odaklanmanızı sağlayacak.

Yengeç burçları 2021'de Mart-Nisan aralığında en şanslı günlerini yaşayacak. Öte yandan 31 Ocak itibariyle nakit ihtiyacınızı da çözüyorsunuz. Yengeç burçları 2021 yılında aşk konusunda ise oldukça keyifli. Bu yıl insanlardan kolayca vazgeçebilirsiniz, bunun yanında insanların ilgi odağı olabilirsiniz.

Sevgili Kova burçları, 2021 yılı sizin yılınız olacak!

Kova Çağı'nın da başlamasıyla birlikte her alanda başarı sizi bekliyor. Özellikle kariyer alanında Mars etkisiyle birlikte şans sizden yana. Yeni bir iş kurabilir, çevrenizdekileri şaşırtacak bir sektöre geçiş yapabilirsiniz. Aşk konusunda ise bu yıl sizin bağlanma yılınız değil!

Eski bireyler hayatınıza 2021 Temmuz ayı itibariyle girmeye çalışabilir. Evli iseniz dengeyi kurmada zorluk çekebilirsiniz.

Sevgili Oğlak burçları 2021 yılında artık insanlara tolerans gösterme evreniz sona eriyor. Kendinize odaklanma ve işleri yoluna koyma zamanı.

Farklı bir işe girmek yerine 2021'de hayallerinizi gerçekleştireceğiniz işi yaratmanın zamanı geldi. İş sayahatleri bu yıl olası, öte yandan iş ve özel hayat arasında bölünebilirsiniz. Aşk konusunda ise yeni bir "siz" söz konusu. Artık ne istediğinizi bilecek ve geçmiş bağlarınızı geçmişte bırakacaksınız.

Tıpkı olması gerektiği gibi. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde ise çok fazla sınavla karşı karşıya kalabilirsiniz ancak yine de işleri yoluna koyacaksınız.

Yay burçları 2021 yılına oldukça canlı bir şekilde başlayacak.

Bu yıl onların meslek ve kariyer hayatlarını işaret ediyor.  Öne çıkabilir, kariyerinizde yükselebilirsiniz.

Nakit konusunda sıkıntılar yaşasanız da Mars'ın Mart ayında başlayan etkisiyle bu sorunları çözebilirsiniz. Mesleki arzularınızın öne çıktığı bu yılda aşk sizin için ikinci planda. Bu yıl sürpriz aşk itirafları alabilir veya partnerinizle farklı bir bakış açısıyla ilişkinize devam edebilirsiniz.

2021 yılında burcunuzda yer alacak Jüpiter etkisi ile tamamen yükselmeye hazır olun! Şimdiye dek yaptıklarınızın daha fazlasını başarabilirsiniz.

Yılın başlarında burcunuzda yer alacak Mars sayesinde canlı bir şekilde yıla aşlayacaksınız. Ailenizden şimdiye dek görmediğiniz şekilde destek görebilirsiniz. Çalışkanlığınızı gösterdiğiniz bu yıl sizi oldukça mutlu edecek. Mayıs ayı ortası ve Kasım ayı başı şansınızın tavan yapacağı dönemler.

2021'de Akrep burcu için Mars, Ocak ayı sonundan Mart ayı ortasına kadar nakit bölümünüzde yer alıyor ve parayla ilgili açık fırsatlar yaratıyor. Ancak yılı bitirmeye hazırlanırken maddi kontrolün sizde olduğundan emin olun. Aşk konusunda ise daha önce düşünmediğiniz kişilerle sürpriz aşklara yelken açabilirsiniz.

Terazi burçları 2021 yılında Jüpiter'in etkisiyle nakit para akışı ve yeni maddi kapıların açılması konusunda şanslı olabilir. Öte yandan Venüs, Ekim ayında retroya girdiğinde maddi zorluklar baş gösterebilir.

Uranüs sayesinde hayatınıza girecek olan yeni aşklara da hazır olmalısınız. Kasım ayı ortasından Aralık ayına kadar iş bölümünüzde yer alacak olan Mars;size yeni maddi fırsatlar sunacak.

2021 yılı sizin için evlilik ve aşk yılı sevgili Başak burçları! Kendinizi daha merhametli, daha sevgi almaya ve vermeye açık hissedebilirsiniz. Aile ve arkadaşlarınızla yaşayacağınız keyifli dakikalar, kendi yuvanızı kurma konusunda size motivasyon sağlayabilir.

Şimdiye kadarki tüm bu çabalarınızın sonucunda 27 Temmuz itibariyle meslek ve hedefleriniz bölümünü etkileyecek Ay'ın etkisiyle başarı yakalayabilirsiniz.

Aşk ve ilişkiler bu yıl merkezinizde olacak. Artık sahip olduğunuz sevgiyi paylaşma zamanı! Aile ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ise daha sabırlı olmaya çalışın.

2021 yeni başlangıçlar yapmanız için harika bir zaman dilimi sunuyor size sevgili Aslan burçları. Aslan burcu için Uranüs, 2021 yılında meslek ve hedefleriniz bölümünde hayli hızlı başlayacak Yeni fırsatlar karşınıza çıkacak ancak 2021 yılında ana konunuz kişisel yolculuğunuz olacak.

Nasıl hissettiğiniz ve geçmiş hesaplaşmalarınız gündem maddeleriniz olabilir. Hangi mesleğe geçiş yapmak istediğinize karar vermek ise bu yıl yaşayacağınız yolculuğun bir parçası.

Aşk konusunda ise açık sözlü olacağınız ve hayranlık duyduğunuz kişilerle yakınlaşacağınız bir yıl. Partneriniz varsa, aradaki kıvılcım daha da ateşli bir hale gelebilir.

Yöneticiniz Merkür sayesinde tempolu bir 2021 geçireceksiniz. Bunun yanında çok fazla iletişim problemi yaşayabileceğiniz bu yılda; Şubat başında, Haziran ve Ekim aylarında stresi yönetmeye odaklanın.

Kariyer konusunda sorgulayıcı bir tavrınız olabilir, sizi daha mutlu edecek fırsatların peşinden koşabilirsiniz.

Mars, 2021 yılında Ocak ayı sonundan Mart ayı ortasına kadar İkizler'in ilişki segmentinde ve bu durum canlılığı hızlandırabilir. Ayrıca bekarsanız yeni bir aşk sizi bekliyor!

Sevgili Boğa burçları için 2021, yeni hayat düzenlerine geçmeden önceki son adım diyebiliriz. Aileyle ilgili sorunlarınızı çözüme kavuşturacağınız bu yılda, mental sağlığınız ana gündem maddeniz olabilir.

Ruhsal olarak huzura kavuşmak üzere duygusal pratikler yapabilir, meditasyona yönelebilirsiniz.

Aynı zamanda hayatınıza dair planlarınızı net olarak kesinleştireceğiniz yıl 2021 olacak diyebiliriz. Bu yıl kariyerinizde başarıya ulaşmak için hiç olmadığı kadar çabalamanız gerekebilir. Aşk konusunda ise ilişkiniz varsa önceliklerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Genel olarak ilişkileriniz şüpheci tavrınızla ilerleyebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI