Ana SayfaGüzellik2022’de Trend Olacak Saç Kesim Modelleri

2022’de Trend Olacak Saç Kesim Modelleri

Kısa saç trendleri söz konusu olduğunda Bob modellerin gelecek yıl da bizimle olması bizi pek şaşırtmadı. Son zamanlarda ünlü isimler tarafından da sıkça tercih edilen saç modeli, özellikle saçlarınız ince telliyse yeni favoriniz olabilir.

Hafta içinde ofis koşuşturmasından saçlarınıza bakım yapacak zamanı bulamıyorsanız, bakım konusunda zamanınızı almayacak örgüler tam size göre. Eğer birden fazla örgü ile görünümünüze ‘cool’ bir hava katmayı sevemediyseniz, ilk adımda tek bir örgü ile başlayabilirsiniz.

Dalgalı saçların düzleştiriciyle vedalaşma vakti çok yakın! Sahip olduğunuz doğal dalgaların mükemmel görünüme ulaşabilmesi için düzleştirici veya maşaya gerek yok. Buklelerinizi belirginleştiren saç kremleri, yeni yılda süper kahramanınız olabilir.

Miley Cyrus ve Doja Cat’in günlük hayatta sık sık kullandığı ‘Mullet’ saç kesimi, 80’leri tanımlayan ikonik saç kesimlerinin günümüze uyarlanmış hali diyebiliriz. Saçlarınız uzun veya kısa olsun, modern mullet kesimi ile daha dolgun bir yüz görünümü kazanabilirsiniz.

Örgülerin gelecek yılın favorisi olduğu yavaş yavaş belli olurken, detaylı ve küçük örgü detaylarının yükselişine hazır olun. Birden fazla küçük örgülerin yer aldığı saç modellerini yeni yeni keşfediyoruz ve gelecek yıl farklı renklerin yanı sıra farklı stillerde örgülerle sıkça karşılacağımıza dair inancımız tam!

‘Cool’ görünümünün yanı sıra kolay bakımıyla da dikkat çeken katlı görünümler, saçınızı tamamen kesmeden stilinizi değiştirmenin harika bir yolu.

Jennifer Lopez ve Kim Kardashian’ın sık sık kullandığı at kuyruğu görünümleri, 2022 yılında yeni favoriniz olabilir. Pürüssüz tabana sahip yüksek at kuyruğu, saç spreyi ve uçuşan küçük teller için diş fırçası yardımıyla kolayca elde edilebilir.

Uzun ve düz saçlarınıza biraz heyecan mı katmak istiyorsunuz? Jennifer Aniston’dan ilhamla saçlarınızı hafif kat kestirirken ortaya çıkaracağınız dalgalar yeni yılda sizi bambaşka biri haline getirebilir.

Saçınızı sıkıca topladıktan sonra at kuyruğu veya topuzunuzdan sarkarak yüzünüze düşen teller, 2022’de birçok yüzü çevreleyecek gibi duruyor.

80’li yılların vazgeçilmezi abartılı dalgalar, yeni yılda parti görünümlerine eşlik etmeye hazırlanıyor. Eğer 80’ler dalgası ile saçlarınıza yeni ve modern bir görünüm kazandırmak isterseniz saçlarınızı biraz uzatmanız yeterli!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI