Ana SayfaSağlık2022’ye Hazırlık: Yeni Yıl Kararları

2022’ye Hazırlık: Yeni Yıl Kararları

1# Hobi Edinin

Ne zamandır yapmak istediğiniz o hobilere vakit ayırmak için 2023’ü beklemeyin! 2022’de bu işi halledin. İstikrar sağlamak zorunda değilsiniz. Kendi üzerinizde bir baskı oluşturmayın. Sadece deneyin. Belki de çok seveceksiniz. Belki resim yapmak size iyi gelecek. Belki dansa olan yeteneğiniz bunca yıldır keşfedilmeyi bekliyordur?

2# Seyahat Edin

2022’de bütçenizin bir kısmını seyahat etmeye ayırın. Kendinize hedef belirleyin. “Bu yıl daha önce görmediğim üç yeri keşfedeceğim” gibi. Yeni yerler görmenin gerek ruhen gerekse kültürel açıdan sizi ne kadar besleyeceğini biliyorsunuz. Bunu uygulamaya dökün. Bütçeniz elverdiğince yurt içi veya yurt dışı seyahatlere çıkın. Bu kararınıza bir arkadaşınızı da ekleyin, böylece birbirinize destek olursunuz. Ya da farklı insanlarla tanışmak istiyorsanız turları seçin. Yeni dostluklara hatta belki yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

3# Korkularınızla Yüzleşin

Hemen herkesin gözünde büyüttüğü korkuları vardır. Toplum içerisinde konuşmakta gerçekten kötü olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ve bu sizi korkutuyor mu? O halde bunun üstüne gidin. Mesela karaoke gecelerine katılın. Korkuları aşmanın yolu üzerlerine gitmektir, bunu biliyorsunuz. İnanın başaramayacağınız bir şey yok!

4# Yazın

“İyi de ben beceremem ki” demeden yazın. Kalemi, klavyeyi önünüze alın ve yazmaya başlayın. Kimse sizden ilk etapta bir kitap çıkarmanızı beklemiyor. Zihninizden geçenleri yazıya dökün. İnanın orada değerli bir şeyler var!

5# Rutinler Belirleyin

Rutinler güzeldir. Sizi dingin ve sağlıklı tutar. 2022’de sabah kahvaltı rutininiz, yürüyüş rutininiz olsun. Öğünlerinizin belirli olması fazlalıklardan kaçınmanızı destekler.

6# Terleyin

Bunun için fazla kilonuz olması gerekmiyor. Sağlığınız için terleyin. Gün içinde zihninizi yorduğunuz bir işte çalışıyorsanız mesai sonrası biraz da bedeninizi yorun. Size uygun egzersizleri belirleyin. Gerekirse hepsini deneyin. Mutlaka seveceğiniz bir tanesi olacaktır.

7# Toparlayın

Odanızı, evinizi, ofisteki masanızı ve en önemlisi zihninizi! Yaşam alanlarındaki dağınıklığın zihni de yorduğu aşikar. Toparlanmaya ve temizliğe önce yaşam alanlarınızdan başlayın. Fazla olan, artık işinize yaramayan her şeyi ortadan kaldırın. İhtiyacı olanlara verin, böylece yararlı da bir şey yapmış olursunuz. Veya bu amaca hizmet eden aplikasyonlar vasıtasıyla satışa çıkarın. Bu şekilde seyahat için bütçenize bir şeyler ekleyebilirsiniz. Tüm bu fazlalıklardan kurtulmayla zihninizin de arındığını fark edeceksiniz.

8# Zaman Ayırın

Son zamanlarda sevdiklerinize yeterli  zamanı ayıramamaktan mı yakınıyorsunuz? 2022 bunu değiştirdiğiniz yıl olsun. Sevdiklerinizle sosyal aktiviteler planlayın. Bu hem birbirinizle vakit geçirmeniz için hem de kültürel anlamda kendinizi geliştirmek için muazzam bir fırsat. Telefondan biraz uzaklaşmak da yeni yıl kararlarınız arasında olmalı.

9# Kendinizi Şımartın

Ailemiz, dostlarımız, sevgilimiz… Hepsi çok değerli. Ancak en değerli olan sizsiniz. Ne yaparsanız yapın kendi kendinizin en iyisi olmak için çabalayın. En çok kendinizi sevin, değerinizin ve “bir tane” oluşunuzun tadını çıkarın. Kim olmaktan mutlu olacaksanız, başkalarının dediklerine kulaklarınızı tıkayın ve o kişi olun. Sizi mutlu eden şeyleri yapın.

10# Aşık Olun

Evet aşk planlanabilen bir şey değildir. Üzerine karar verilebilecek bir şey de… Asıl demek istediğimiz aşka açık olun. Yeni insanlara, buluşmalara, flörtlere, dediğimiz gibi belki de aşka! Sevginizde verici olun. Önyargılarınızdan sıyrılarak, geçmiş tecrübelerinizi bir kenara kaldırarak yenilerini kucaklamaya hazır olun.

2022 size gerçekten çok iyi gelecek 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI