Ana SayfaAstroloji29 Nisan Haftası Burç Yorumları

29 Nisan Haftası Burç Yorumları

Haftaya Ay Balık burcunda başlıyoruz. Balık burcu oldukça tatlı sanatsal ifadelerin duyguların öne çıktığı yaratıcı bir ruh hali etkili olacaktır. Salı gecesi geri hareketine başlayacak Satürn ile,  Çarşamba sabahı yeni bir döneme uyanıyor olacağız. Sözlerimizin ve hareketlerimizin bir şekilde ne kadar önemli olduğunu fark edeceğimiz, belki biraz daha karamsar ve düşünerek ağırdan adımların atılacağı bir dilim başlıyor. Çarşamba günü Ay Koç burcuna geçiyor; hızlı ve aceleci bir ruh halinde olmamız söz konusu, Perşembe günü gelişmeler ve umutlarımız arasında biraz mücadele meydana gelebilir. Cuma günü Pluton ile Merkür arasındaki zorlu açı düşünsel anlamda bizi zorlayacağa benziyor. Hafta içinde Merkür’ün açıları ön plana çıkarken, Pazar günü Boğa burcunda bir yeni ay meydana geliyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Hedefleriniz ekseninde yeniden organize oluyorsunuz! Biraz dinlenmek belki içe dönmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız ilk önceliğinizken, hafta ortasında yeni iletişim kanallarını kullanmak, evinizdeki düzeni artık oturtmak belki yanınızda çalışanlarla ilgili plan program yapmak anlamında hafta geneli size yardımcı olacaktır. Beklenmedik durumlar karşısında alacağınız hızlı kararların, ilişkilerde uzun vadede sorunlara neden olmaması açısından, kararlarınızı gerçekçi ve derinlemesine analiz etmeniz önemlidir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sorumlulukları kontrol altına alma zamanı! Bu hafta burcunuzda meydana gelecek olan yeni ay ile, uzun zamandır kendinize ayırmak istediğiniz zamanı kullanabilir, kendinizi şımartabilir, yeni bir projeye, kısa bir yolculuğa bu dönem başlayabilirsiniz. Bir proje, girişim, fikir için uzun zamandır yoruluyor olabilirsiniz; işte bu hafta iç sesiniz, nasıl mutlu olacaksınız, o yönde ciddi anlamda düşünmenizi ve harekete geçmeniz anlamında sizi destekliyor. Perde arkasında dönen durumlardan haberdar olabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Biraz yavaşlamak istemez misiniz? Hızınızın yükseleceği bu hafta, zihinsel anlamda oldukça yorulmanız söz konusu. Göz önünde olduğunuz bir hafta başı sonrasında beklentilerinize ilişkin somut düşünceler elde etmeniz, içsel korkularınızla belki yüzleşmeniz söz konusu olabilir. İçe dönmek, kendinize zaman ayırmak gerekebilir. Çalıştığınız ortamda karşılaştığınız yorucu koşulları yönetmek için hayatı pratik hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular, yaşlı kişiler ya da babanızın sağlığı ile ilgilenmeniz de gene gerekebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Kontrol mekanizmasını ne kadar bırakabilirsiniz? Soru bu. Bu hafta akademik çalışmalar hedefleriniz seyahat planlarınız ile ilgili gelişmeler hafta başında sizi uğraştırabilir. Ailevi konular, yakın çevre akraba ilişkileri öne çıkabilir. Çocuklarınız için planladığınız ve fakat sizin dışınızdaki durumlara ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında sakin kalarak yönetilmesi gereken hafif gergin de bir süreç. İlişkisi olanlar ya da olmasını isteyenler açısından, Pazar günü gerçekleşecek olan yeni ay çok şanslı ve keyifli.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu haftanın genel teması umutlarınız! Yakın çevre ilişkilerini düzenlemek, kariyerinizde beklediğiniz bir noktada olmak, gelişim alanlarınıza ilişkin fırsatlara sahip çıkmak bunun için koşturmanız gerekebilir. Çalıştığınız ortamda güçlenen içgüdülerinizle; geleceğe dair beklentilerinizde daha hırslı ve azimli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Kök inançlarınızda yenilik iyileşme sürecindesiniz. Sunulan şansları tartarak gelecek hafta itibariyle yepyeni bir limana dümeni kırmaya hazırlıklı olun demek mümkündür. Yeni bir rutin ve düzen sizi bekliyor gibi duruyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Görev tanımları ve sınırlar! Yatırımlarınız ve yetenekleriniz ile ilgili kafanız karışık, oldukça yorgun hissediyor olmanız olasıdır. Finansal kazanımları arttırmak ve ortak işlerden gelen kazançlar sizin için oldukça keyifli olsa da, esas ihtiyaç ve hayattaki mutluluğun ve varılması gereken noktanın ne olduğunu sorguluyor olabilirsiniz. Aile içinde mutlu olaylar yaşanmaya yakın dururken, bir taraftan yolda ayağınıza takılan pürüzler keyif kaçırıcı olabilir. Açık yüreklilikle konuşmak, mantıklı olmak kurtarıcıdır. Hafta sonu gerçekleşecek yeni ay ilişkiler umutlar görevleriniz anlamında size baharı taşıyor olacak, meraklanmayın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sağlık konuları öne çıkarken bu hafta yaşayacağınız yer ile ilgili daha ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Kariyeriniz ve ortaklarınızla ilgili soru işaretleriniz artarken aslında ikili ilişkilerde kendi hakkınızı savunmak, belki ihtiyaçlarınızı ifade etmek, durumları iyileştirmek için koşullara dair sizi huzursuz eden noktaları ifade etmeniz gerekebilir. Olayları çok taraflı değerlendirmeniz önemli. Pazar günü ortak paralar evinizde meydana geliyor ve yatırımlarınızla ilgili size yeni kararlar aldırabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sahip olduklarınızı fark etme/kabul etme zamanı geldi. Girişimleriniz ve yetenekleriniz ile ilgili olarak derin araştırma ve üretme sürecinde olmanız muhtemel. İlhama açık farklı fikirleri doğru değerlendirebildiğiniz güzel bir hafta. Ancak kaygılarınız uykularınızı kaçırıyor olabilir. Hafta ortasında hayatınızı iyileştirmek için gönüllü bir takım kararlar alabilir, sonlandırılması gereken bir etabı artık kalıcı olarak geride bırakabilirsiniz. Dostluklarınıza güvenerek, kendinizi ifade etme ve sağlam yapılar kurabilme becerinizi görmek sizi mutlu edecektir. 

YAY VE YÜKSELEN YAY

Kendinizi güvende ve tatmin hissetmek ile ilgili olarak kaygılara son verme zamanı! Yaşadığınız yerde var olan huzursuzluk hafta başında daha yoğun bu nedenle de bir şeyler yapma ihtiyacı yüksek olabilir. Ortaklıkları, ilişkileri, gelen teklifleri uygunlukları açısından değerlendirebilirsiniz. Biraz agresif ve kendinizi ifade etmek için oldukça tutkulu bir haftadasınız. Evliliğiniz ile ilgili bir sorgulama ya da ilişkinizin gerçekliğini kritik etmeniz söz konusu. Hafta sonu yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak için harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Kaygılarınız sizi yönetmesin! Üretkenliği yüksek bir haftadasınız. Her türlü iletişim kanalını aktif olarak kullanabilir, yurt dışı bağlantılarınızı çalıştırabilir, iş başvuruları ve yeni projeler anlamında kolları sıvayabilirsiniz. Eksik kalanları tamamlamak tertemiz bir fazın ilk adımını planlamak anlamında güzel bir haftadasınız. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgilenmeniz, yaşadığınız ortamla ilgili halledilmesi gereken sorumluluklarınıza eğilmeniz de gerekebilir. Hafta sonu duygusal ilişkiler açısından destekleyici yeni ay umutlarınızı yeşertecektir. Umutla kalın.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Kimler benimle? Yakın çevre ilişkileriniz kafa karıştırıcı ve düşündürücü olabilir. İletişim trafiğinin yüksek olacağı bu hafta içinde bulunduğunuz ortama ilişkin gelişmeler yaşayabilir. Çok fazla evrak arasında çalışanlar ise her zamankinden daha çok yorulmak durumunda kalabilir. Ekonomik anlamda kaynaklarınıza sahip çıkmak, yatırımlarınız ile ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Hafta sonunda yeni ay sizin yuva ve aile alanınızda meydana gelirken belki bu yatırım kararı bir ev almak olarak hissedilebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu hafta yuva ve aile ilişkileriniz, evliliğiniz, ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve size gelen teklifler dikkatinizi epey meşgul tutacak. Kendinize ilişkin eleştirel tavrınız olumlu ve ilerlemeniz anlamında destekleyici olabilir ancak ikili ilişkilerde zorlayıcı bir tutumdan kaçınmak gerekiyor. Hakkınızı savunmak önemli, saygının çift taraflı olduğunun hatırlanması gereken bir çevre içinde zorlanıyor olabilirsiniz. İlişkileri doğru yöneterek, odağınızı yakınlarınıza, kısa yolculuklarınıza, yeteneklerinize kaydırabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek yeni ay, korktuğunuz konulara farklı bir açıdan yaklaşma imkanı getirecek.   

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI