Ana SayfaGüzellik5 Favori Yaz Ojesi

5 Favori Yaz Ojesi

Bu yazın tartışmasız en favori oje rengi sarı oldu. İster neon olsun ister sıcak tonlarda pek çok ünlü isim sarı rengini tırnaklarına yansıttı. Bu görselde ise Kaia Gerber,  ince siyah bir çizgiyle ojesine yorum getirmiş. 

Dior Beauty, bu sene mavi tonlarında ojelere yoğunluk verdi. Özellikle bronz tenle mükemmel uyum sağlayacak bu tonlara şans verilmeli.

Oje trendlerini belirleyen başka bir isim şüphesiz ki Kylie Jenner. Instagram hesabında paylaştığı bu görselde zaten patlak bir renge sahip olan neon turuncu ojesine mat bir dokunuş yaparak bir denge sağlamış.

İddialı renkler bana göre değil diyenler üzülmesin, soft pembeler bu yaz çok revaçta. Essie yaz koleksiyonunu incelediğimizde pembe tonlarına geniş bir yelpaze ayırmış. Bronz tenle tertemiz bir görüntüye sahip olmak isteyenler bu renklerden vazgeçmeyecektir.

Givenchy Beauty, olmazsa olmazımız kırmızı ojeyi bu yaz için es geçmemiş. Turuncuya yakın ya da mora kaçan kırmızılar, yazın tırnaklarının zarif gözükmesini isteyenlerin bir numaralı tercihi olabilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI