Ana SayfaGüzellik5 Muhteşem Yaz Kokusu

5 Muhteşem Yaz Kokusu

Blu Mediterraneo, yani mavi akdeniz isimli bu parfüm, sizi bir anda Akdeniz mevsimin hakim olduğu bitki örtülerine taşıyacak. Fesleğen, karabiber, lavanta, Virginia Sedir Ağacı ve limon tadında bu parfüm sizi bir anda Toscana'nın yemyeşil doğasına taşıyacak. 

Bu parfümü iki kelimeyle anlatın deseler vereceğimiz cevap; tutku ve cazibe olur. Unutamayacağınız yaz anılarınızı yaşıyorken size eşlik edecek bu parfüm, Salvatore Ferragamo'nun son parfümü. Çiçeksi ve meyve kokularının harmanladığı bu parfümü Sephora mağazalarında bulmak mümkün.

Bir kült haline gelen Dior Poison parfüm serisinin yeni bebeği olan bu parfüm, Dior'un meşhur parfüm yaratıcısı François Demachy tarafından özenle hazırlandı. Fresh ve akıllara kazınan kokusunun sırrı Tazmanya'ya kadar uzanıyor.

 

.Bu parfümle, ikonik Gucci Bloom içeriğine yepyeni bir yorum getirilmiş. Sizi gün boyu ferah ve canlı tutacak bu koku,  neşeli yaz günlerinizin vazgeçilmezi haline gelecek. Özgürlüğünüzü ve canlılığınızı göstermek için size yepyeni bir deneyim sunacak. 

 

Tom Ford'un bu parfümü unisex bir koku. İçeriğinde lavander dokunuşlar bulunan bu parfüm, ne yazık ki şu an Türkiye pazarında bulunmuyor. Eğer Tom Ford kokularına hayranlığınız varsa, yurt dışından temin edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI