Ana SayfaGüzellik7 Miss Universe Yarışmacısının Makyajsız Halleri

7 Miss Universe Yarışmacısının Makyajsız Halleri

2017 senesi makyajsız sokağa çıkma tabusunun yıkılacağı sene olacak. Aralarında Alicia Keys, Jennifer Lopez ve Chrissy Teigen gibi isimlerin yer aldığı ünlüler kırmızı halıda veya kişisel Instagram hesaplarında makyajsız görüntülenmeye başladılar bile.

Dünyanın en güzel yedi kadını da bu akıma dahil oldu. Miss Universe yarışmasına katılan yarışmacılar Filipinler’de makyajsız halleri ile fotoğraflandı. Farklı etnik kökene sahip bu kadınlar, kendileri ile ne kadar uyumlu olduklarına dair sözler paylaşmayı da ihmal etmedi.

İşte 7 Miss Universe yarışmacısının makyajsız halleri…

“Herkes kendince güzeldir, ancak zor olan bunu keşfetmek. Kendine güvenmenin anahtarı kendin hakkında iyi hissetmekte ve olduğun kişiyle gurur duymak. Ben olduğum kişi ile gurur duyuyorum, ve geleceğin getirecekleri konusunda da son derece heyecanlıyım. Hepimizin kusurları var, ben kendiminkileri kabul ettim.”
 

“Benim için kendine güvenmek, kendinle barışmakla başlıyor. Kendimi sevmeyi ve olduğum kişi ile gurur duymayı öğrendim. Kendinize de başkalarına davrandığınız gibi davranmalısınız, günün sonunda en büyük destekçiniz yine kendinizsiniz.”
 

“Kendimden eminim, çünkü kendimi tüm kusurlarımla kucaklıyorum. Biricikliğime değer veriyorum. Dünya üzerindeki kadınlara da bu konuda ilham olmak ve onların güçlenmesi için çabalamak istiyorum.”
 

“Kendime olan güvenimin kaynağı ülkemin gururlu yapısından geliyor. Herkes farklı kültürel geçmişte ve deneyimden geliyor, bu da kim olduğunuzu ve nasıl göründüğünüzü kabullenmek konusunda son derece öenmli.”
 

“Kendimi tanımak ve kendime inanmak özgüvenimin temelini oluşturuyor. Sadece ben bedenime sahibim ve bu düşünce oldukça güç verici.”
 

“Kendime her zaman güzel olduğumu söylüyorum. Eğer kendi teninizin içinde kendinizi iyi hissediyorsanız bu sizi ve yaşamınızı daha mutlu eder.”
 

“Mükemmel olmadığımı biliyorum; ancak yeteneklerime güveniyorum, kültürel geçmişimle gurur duyuyorum ve gelecek için mutluluk verici hayaller besliyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI