Ana SayfaAstroloji8 Nisan Haftası Burç Yorumları

8 Nisan Haftası Burç Yorumları

Bu hafta ay İkizler, Yengeç ve Aslan burçlarında seyredecek; Jüpiter geri hareketine başlıyor olacak. Venüs ve Neptün arasında romantik bir kavuşum var ki, hepimizi etkileyecek duruyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Kariyerinizle ilgili konularda toparlanma, bekleyen işlerin halledilmesi açısından olumlu bir hafta başlıyor sizler için. Uzun vadede olumlu dönecek iş anlaşmaları, yatırımlarda karlı atılımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi oldukça tatlı romantik neşeli hissedebilirsiniz. Bu doğallık yakın çevrede yanlış anlaşılmalara yol açmaması için iletişimde dikkatli olmakta yine de fayda var.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında ilişkilerinizi beslemek ve daha derin paylaşımlar için güzel zamanlardasınız. Bu hafta tanışmalara dikkat. Hayatınıza girecek olan kişi sizin rüyalarınızı süsleyen ‘o kişi’ olabilir. Öte yandan sosyal çevrede beklenmedik hayal kırıklıklarına da hazırlıklı olun. Hafta sonunda karşılıklı anlayışa geçiyor olacaksınızdır. Yeni ve farklı olana, olmaz dediklerinize şans vermeniz önemli.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başından gelerek; tüm iş bitiriciliğinizle yapılması gerekenlere dört elle sarılıyorsunuz. Finansal meselelerde yaşanacak gelişmeler; ailenizle ilgili konularda yasal konularda çözülmeler meydana gelebilir ve sizin ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz, fırsatları kalıcı hale getirmenin yollarını arıyor olacaksınız bu hafta.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

İlişkisi olan Yengeçler için önemli ve farklı olana cesaret ederek daha derin paylaşımların yaşanacağı bir haftaya giriyorsunuz. İlişkisi olmayanlar ise; hayatlarına yeni giren kişiler ile gelecek vaat eden bir flörte başlayabilir. Hafta ortasından sonra kendinizi özgürce ortaya koymak, sınırlarınızı kaldırmak istiyor olacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Grup çalışmaları, içinde bulunduğunuz yapı ya da bir fikir için; tüm yaratıcı gücünüzü toplayarak var gücünüzle çalışabilirsiniz. Beklediğiniz kaynaklardan finansal anlamda ödemelerinize ilişkin olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu hayatınızdaki krizleri çözmek için, alanında yetkili kişilerden alacağınız yardım ve faydalı etkileşim kafa açıcı olacaktır.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Yardımlaşma dernekleri, yurt dışı ile ilgili konular ya da yeni eğitim mecralarında boy gösterebilirsiniz. Bu hafta ilişkisini bir adım daha ileri götürerek önemli sözler vermeniz de yine olasıdır. Yer değiştirmiş olanlarınız, yaşadığınız yer ile ilgili özellikle hafta sonunda alışveriş yapabilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta hayatınızdaki kişilere karşı daha anlayışlı ve yardımsever olmaktan keyif alacağınız bir zamandasınız. Kendinizi ruhsal olarak daha rahat ve dingin hissetmeniz ve bunun iletişiminize yansıması olasıdır. Hafta sonu şımartılmanız mümkündür. Ya da uzun zamandır sizin kafanızda organize etmeyi düşündüğünüz bir plan varsa, sizin de çevrenizi mutlu etmeniz mümkündür.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Meselelerin özüne inmek sizin işiniz. Bu hafta da entelektüel paylaşımlar ön plana çıkarken güç savaşlarına dikkat etmenizde fayda var. kişisel gelişiminize samimi olarak şans verin. Duygusal olarak hafta sonunda olumlu tanışmalar karşılaşmalar olabilir. Ayrıca hafta sonu iş konuşulur mu? Konuşabilirsiniz. Kazançlarınızı nasıl yönetebileceğinize dair pozitif gelişmelere hazır olun.

YAY VE YÜKSELEN YAY

İyimser, yardımcı ve tatlı tarafınızın manipüle edilmediğinden emin olmanız gerekiyor olacak bu hafta. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmek, sürtüşmelerden kaçınmak gerekiyor. beklentilerinizin kariyerinize ya da ailenize ilişkin hayal kırıklığı hissettirmemesi için hafta ortası ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Hafta sonu; üzerinizde biriken yoğun enerjiyi atmak için olumlu fırsatlar ama sizi bekliyor olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Araştırma ve geliştirme açısından çok olumlu bir haftaya giriş yaptınız. Gizemli konular, saklı kalmış meselelere dair çözümler, çözülmeler sizin tarafınızda belirebilir. Rüyalarınıza dikkat edin, önemli mesajlar da almanız olası. Hafta sonu anlaşılmaya ihtiyacınız olacak, hafta boyunca siz herkese enerji verirken, olgun paylaşımların arayışında olacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Çevresel farkındalığınızın arttığı, hayat amaçlarınıza dair sezgilerinizin yükseldiği bir haftaya giriş yaptınız. Hayal kurmak, hedef belirlemek, bir fikir için harekete geçmek anlamında çok olumlu bir zaman dilimi. Hafta sonu kazanca dönüşebilecek durumlar, güvenlik arayışınızı destekliyor ve sizi besliyor olacak. Ayağı yere basan hedeflere odaklanmalısınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

İyi ilişkiler kurmak, doğru bağlantılar yakalamak hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek anlamında çok olumlu bir zamandasınız. Ailenize ilişkin finansal konuları değerlendirilebilir, önemli satın almalara ilişkin çevreniz sizden fikir alabilir. Ufak detayları atlamadan gerçekçi bir tavırla fazla büyük sözlerin de altına girmeden hareket edin derim.

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI