Ana SayfaGüzellikAdım Adım Daphne Bridgerton'un Minimal Makyaj Görünümü

Adım Adım Daphne Bridgerton’un Minimal Makyaj Görünümü

Daphne Bridgerton makyajıyla minimal bir güzelliğe ulaşmaya ne dersiniz? Gelin adım adım bu makyajın ipuçlarını uygulayalım!
 

  • Daphne'nin makyajının en dikkat çeken yanı şüphesiz ki pürüzsüz ve ışıl ışıl cildi. Bunun için makyaja başlamadan önce cildinizi hazırlamak için nemlendirici ve canlandırıcı bir serum ya da maske uygulayabilirsiniz.
     
  • Maskenin ya da tercihe göre serumun ardından yatıştırıcı bir nemlendirici sürün Böylece cildiniz ten makyajından sonra da ışıltısını ve canlılığını korumaya devam edebilir. 
     
  • Ten makyajında çok katmandan ve yoğun bir fondötendense CC krem kullanmanızı öneriyoruz! İnce bir tabaka oluşturarak ten renginizi eşitleyebilirsiniz. Göz altlarınızda renk farklılıkları daha yoğun ise ince bir kapatıcı uygulaması da destekleyici olacaktır.  
     
  • Sıra geldi yanakları renklendirmeye! Daphne'nin o hafif utangaç ten rengini elde etmek, yanaklarınıza sıcaklık katmak için hafif bir pembe allık uygulaması yapın.
  • Göz makyajında ise nude far paletleri yardımcınız olacak. Farın ardından, kirpiklerinizi bir bakım yağı ya da kirpik kıvırıcı ile yukarı kaldırın. Daha sonra ince bir kat halinde maskara uygulayın.
     
  • Daphne'nin dudak görünümü için ilk etapta dudaklarınızı yumuşatmayı unutmayın. Bunun için bir dudak balmı kullanın ve masaj hareketleriyle dudaklarınıza yedirin. Nemlendirmeden sonra nude bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyin ve rujunuzu sürün.
     

  • Cildinizin parlama yapmaması için son dokunuşu pudra ile yapın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI