Ana SayfaAstrolojiBahar Ekinoksu Burçları Nasıl Etkiliyor?

Bahar Ekinoksu Burçları Nasıl Etkiliyor?

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Değerli Uzman Astrolog ve Yaşam Koçu Emire Tuğçe Akarlar, bahar ekinoksunun burçlara göre etkilerini kaleme aldı. 
 

Koç, Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, Güneşin Koç burcuna geçişi ve baharın başlangıcı hayatında yepyeni adımlar atman için seni cesaretlendiriyor olacak. Kendinle ilgili daha önceden yapmayı düşündüğün ancak tereddüt ettiğin konular varsa bunlarla ilgili radikal adımlar atabilirsin. Sosyal çevrende arkadaşlık ilişkilerinde, gelecek planların ile ilgili yeni düzenlemelerde, sorumluluklarını ele alış şeklinde; süreç sana kendini nasıl daha iyi hissettirecekse biraz daha bencil bir tutum seçmek isteyebilirsin. Kafanı karıştıran sağlık sorunları, rutinlerin, evinde sana yardım edenler ya da evcil hayvanların bu dönemde biraz seni yorabilir. Zaman zaman karamsarlaşarak, kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Evde kalmanın hepimiz için çok daha iyi olduğu bu süreçte, bu başlıklar ile ilgili elinden gelenin en iyisini yapmak için yeterli zamanı buluyor olacaksın, o nedenle de içsesinle barışmayı seçmek akıllıca olacaktır.

Boğa, Yükselen Boğa

Güneşin Koç burcuna geçtiği bu güzel bahar vaktinde; Sevgili Boğalar; titiz bir şekilde işlerini halletmek için çalışma imkanı bulacak ve risk almaktan kaçınmayacak gibi duruyorsunuz. Attığın her adım ve söylediğin her sözün çok konuşulacağı bir dönemin de senin için başladığını söylemek mümkün. Yurt dışı, eğitimler, araştırmalar, hukuksal konular ile ilgili beklediğin olası gelişmelerde bu dönemde tamamlanışlar seni mutlu edebilir. Aşk hayatınla ilgili sadece biraz kafa karışıklığı, yalnızlaşma yaşanması mümkün. Ya da bu dönemde uzak mesafeli ilişkilerin romantizmi biraz seni gerçeklerden soyutlayarak rahatlamanı da sağlayabilir. Öte yandan zararlı ilişkileri ve ortaklıkları da gene bu dilimde sonlandırmak gerekebilir. Finansal konularda beklenmedik yerden gelecek destekler olabileceği gibi, amaçların ekseninde sürpriz harcamalar da yeni bir planlama bekliyor olacak.

İkizler, Yükselen İkizler

Güneşin Koç burcuna geçip baharı başlattığı bu süreçte; Sevgili İkizler, sosyal çevre ilişkilerin arkadaşlıkların, umutların da çiçek açıyor olacak. Yapmak istediğin çok fazla şey ve aklında pek çok proje bu dönemde seni meşgul edecek gibi duruyor. Halledilmesi gereken işler ile ilgili zaman zaman kendini yalnız hissedebilir ve her türlü iletişimde biraz fazlaca alıngan davranmaya sadece dikkat etmek gerekebilir. Olayların iç yüzüne ilişkin meseleleri önümüzdeki süreçte aydınlanmalar halinde tecrübe edeceğin Uranüs Boğa döneminde; olası hukuksal süreçler, akademik çalışmalar, basın yayın sosyal medya aracılığı ile erişim sağlanan mecralarda, yurt dışı seyahatleri ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bunun aslında uzun zamandır süren krizli hale gelen eş, ortaklar ya da finansal konular nedeniyle hissedilmesi mümkündür. Bu noktada gerçek dostların, yaratıcı fikirlerin ve iç sesin alman gereken risklerin ve atılması gereken adımlarınla ilgili sana yolu gösteriyor olacak.

Yengeç, Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç, Güneş Koç burcunda; baharı senin kariyerin, ailen, sorumlulukların ve her türlü önemsediğin konular alanına taşımaya hazırlanıyor. Hayatta değer verdiğin ve önemsediğin konuları kendine kutup yıldızı tayin ederek; gelen her türlü teklif ve fırsatta cesur adımlar atabilir olacaksın. Sezgilerinin oldukça güçleneceği bu süreçte o cesareti yavaşlatan bir adalet terazisi ise süreci sorgulamana neden olabilir. Flört enerjin oldukça yüksek ve aşkı doyasıya hissetmek isteyeceğin bir süreçte kariyerin ile ilgili akıllıca hamlelerde bulunmak gerekirken; yaratıcı fikirler, çocuklar ve aile ile bir arada olmak adaletin terazisinde de zaman içinde dengeyi bulmana yardım edecek gibi duruyor. İlişkilerdeki bu akılcı tarafını, sağlığınla ilgili olarak da aksatmaman gerektiğini lütfen aklında tut.

Aslan, Yükselen Aslan

Koç burcuna gelen Güneş ile Sevgili Aslan baharı; en önce inançlarında hissediyor olacaksın. Attığın adımlarına ilişkin kendine güvenin gelirken; krizleri çözümlemek için yasal gereklilikler, yurt dışı kontakları, doğru kontaklar önem kazanıyor olacak. Arzu ettiğin kariyer sıçraması, saygınlık, güç bir şekilde yaratıcı fikirlerine ve yeteneklerine sahip çıkıp titiz bir çalışma paralelinde gelebilir. Eleştirilere açık olman bu dönemde oldukça önemli çünkü meseleyi anlamdan evhamların ve endişelerin sebebiyle yanlış bir iletişim dili seçebilirsin, oysaki her türlü ilişkide etkileyici olma şansın varken.  Kazancında bir kısıtlanma, ya da kendine karşı güvensizlik geliştirebilirsin. Bu aslında sadece yanlış alışkanlıklarının da bir sonucu olarak hissedilebilir. Bu anlamda sakin kalıp, meseleye daha geniş bir açıdan bakman önemli olacak.

Başak, Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, Güneşin Baharı sembolize eden Koç burcuna geçişi sizin krediler borçlar krizli ilişkiler zorlu durumlar alanınızda hissediliyor olacak. Sağlık eviniz, rutinler, koşturmalar, her türlü angarya işin anlatıldığı alandaki Ay ile bu Güneş ile güzel bir açıda ancak bu güzel açı sizin için olası her türlü çözümlenmesi ve atlanmaması gereken zorlayıcı duruma da aslında farkındalık getiriyor olacak. Yani bu dönemi bir bahar temizliği süreci olarak da nitelendirebilirsiniz tam anlamıyla. Yakın akrabalar, kardeşler ile ilişkilerinizde biraz politik olmak, alttan almak da gerekebilir. Eskimiş aşk ilişkilerinden, kapatılması gereken borçlardan bu dönem kurtulabilirsiniz. Akılcı olmak, stratejik adımlar atmanız gerekiyor açıkçası. Ortaklarınız, eş ya da yeni iş fırsatlarında olası askıda kalan durumlara bu dönemde çözüm bulmanız da mümkün olacak.

Terazi, Yükselen Terazi

Baharı ciddi ilişkiler evlilik otaklıklar yeni iş teklifleri alanında yaşayan sevgili Teraziler; rutinleriniz ile ilgili adeta bir kaos içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak kendiniz ve ailenizle ilgili halledilmesi gereken işlerde sevdiklerinizin desteğini aldığınızı bilmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Finansal krizler beklenmedik harcamalarda yeni duyumlar alabilirsiniz. Duyumlarınıza ilişkin bir takım yasal süreçleri araştırmanız da gene bu dönemde olasıdır. Sağlığınız ile ilgili bekleyen operasyonlar önümüzdeki 4 aylık süreçte gerçekleşebilir. Aslında endişe ettiğiniz konu neyse; paranız, sağlığınız, öz saygınız, özgüveniniz? Meseleyi kökten çözebilecek imkanları hayat size taşıyor olacak. Yeter ki siz kuşkularınızdan arınarak kararlı bir şekilde kendinizi açık yüreklilikle ifade etmekten sakınmayın. İçinizdeki çocuğun duyulmak istediği bu süreçte, neşeyi kendinizden esirgememelisiniz.

Akrep, Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, bahar sizin aslında tam olarak evinizde ışıldamaya geliyor. Yaratıcı fikirler girişimler projeler çocuk evinizdeki güzel enerji, ilerleme gücünü ve umut etmeyi bırakmamanızı sağlıyor. Eğer bir yapı içinde çalışıyorsanız ve aslında yeni bir yere geçmeyi uzun zamandır bekliyorduysanız ya da uzun zamandır yeni bir iş fırsatı, bir girişimi kovalıyorduysanız; bu süreçte  arzu ettiğiniz gelişmenin hayatınızda gerçekleşmesine tanıklık edebilirsiniz. Bu sadece iş değil, bir flörtün ciddiyet yolunda atacağı bir adım olarak da düşünülebilir. Dikkat etmeniz gereken aslında beklentileriniz ile ilgili kendinizi ifade ederken, ketum ya da abartılı olmamanızdır. Aile ile bir arada olmak önem kazanırken, ihtiyaç duyduğunuz özel zamanları da kendinizden esirgememekte fayda var. Evde kaldığınız zamanı daha eğlenceli hale getirmek için ise partnerinizin yaratıcı fikirlerine kulak verebilir ya da siz yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Yay, Yükselen Yay

Sevgili Yaylar; Baharı getiren Güneş; sizi aşk hobiler spor alanınızda parlıyor.  Çok daha eğlenceli olacağınız, kalbinizin sesine kulak vermekten sakınmayacağınız 4 aylık bir süre başladı. Evin içinde konuşmaktan imtina ettiğiniz ya da eşinizde göz yumduğunuz kusurları bir süre unutmayı tercih edebilirsiniz. İşinizle ilgili eleştirdiğiniz konularla da aranıza; canınız sıkılmaması için mesafe koymayı tercih edebilirsiniz. Yaşadığınız yer, işleriniz, sorumluluklarınız ya da aile büyükleriniz ile ilgili halledilmesi gereken konulara yaratıcı çözümleriniz bulabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda bir yakınlaşma olabilir. Yeni bilgiler öğrenmek, eğitimlere başlamak, teknolojiyi daha aktif kullanmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Hedeflerinizi planlarken, oldukça titiz ve sizden beklenmeyecek bir detaycılıkla konulara yaklaşmanız da olasıdır.

Oğlak, Yükselen Oğlak

Baharı evlerinde kalplerinin ta içlerinde hisseden Sevgili Oğlaklar; Güneş yuvanızda parlarken, her türlü yakın ilişki, eğitim, kısa seyahat, akrabalar, kardeşler hayatınızda daha aktif hale gelmeye başlayacak. Artan iletişim trafiğine yaşadığınız yerden yetişmeniz gerekebilir. Hedefleriniz ve gelecek planları ile ilgili ortalık biraz sisli ve tam olarak nereye doğru ilerlenmekte olduğunuz ile ilgili belirsizlik duymanız stresse neden olabilir. Ancak içinizdeki çocuk mutlu, aşkı hissetmekten korkusuz, yaratıcılığını her mecraya taşıyarak sizi yepyeni kılmak için oldukça cesur ve cüreetkar. Bir oğlak olarak kendinizi; güvenliğinizi ve geleceğinizi düşünürken, uzun zaman sonra aslında ilk defa bu kadar keyif alıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi manevi her türlü ihtiyacın karşılanacağına ilişkin duyacağınız güven; üzerinizde olan sorumluluklara çok daha rahat bir yaklaşım getirmenizi sağlayacak.

Kova, Yükselen Kova

Güneşi eğitimler, iletişim, kardeşler alanında ağırlayan sevgili Kovalar; hayattan keyif almak için, aşktan, mutluluktan, yaşantınızdan ne almak istediğinizi, hayattan ne beklediğinizi ifade ederken çok daha açık davranıyor olacaksınız. Uzun zaman sonra belki de etrafınızı çok daha gerçekçi bir şekilde ve tam anlamıyla kavrıyor olduğunuzu hissetmek size iyi gelecek. Biraz yorucu da olsa aslında bu ayıklık hali, akışta kaldığınız meseleler ile ilgili derin bir biliş ve sezgisellik getiriyor olacak. Bu süreçte, kendinizi de daha eğlenceli kılmak için, yaşadığınız yer ile daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Uzmanlıklarınız ile yeni araştırmalar ve kontaklar bulmak; arzu ettiğiniz ve beklediğiniz kariyer sıçramasının da gene bu süreç içinde yolunu açabilir.

Balık, Yükselen Balık

Baharı getiren Güneşi; özgüven, sağlık, para, değer evinde ağırlayan Sevgili Balıklar, önümüzdeki 4 aylık süreçte odağınız dikkatli ve titiz bir şekilde kendiniz olacaksınız. Hayatı bulutların ardından sakince izlerken, kendinizi daha rahat bir şekilde ifade etme imkanı bulabilirsiniz. Sanki söylemek istediğiniz pek çok şey kolaylıkla ağzınızdan dökülüyor olacak. Umutlarınızın yeniden filizlendiğini hissedebilirsiniz. Sanki karamsar tarafınız şimdi bilginiz ve gücünüz sayesinde eriyormuş gibi bir durum var. Yaşadığınız yer, aileniz, yuvanız ile ilgili biraz endişeleriniz olsa da, üstünüze düşeni yapmaktan sakınmayacağınız, fakat sağlığınıza da ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen, ya da çocuğu ile ilgili bir probleme kafası takılanlarınız ise bu süreçte sürpriz bir gelişme beklenmedik bir destek ile mutlu olacak gibi. Finansal anlamda aranan destek ise gene bulunuyor olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI