Ana SayfaAstrolojiSezonlarına giriş yaparken Balık burcu kadınları hakkında bilmeniz gereken her şey

Sezonlarına giriş yaparken Balık burcu kadınları hakkında bilmeniz gereken her şey

Burçlara duygusallık ödülü verilecek olsaydı herkes Balık burçlarını aday gösterirdi. Peki Balıklar sandığınız kadar duygusal mı, yoksa biraz abartıyor olabilir misiniz?

Elbette insan karakterini etkileyen pek çok koşul var. Bunun yanında burçlara baktığımızda burçların yanı sıra yükselen burç ve Ay burcu da kişinin karakterini fazlasıyla etkiliyor. Bu yüzden bir kişiyi sadece burcunun ne olduğuyla tanımlamak doğru olmayacaktır. Yine de bazı genel geçer kabul edilmiş ve sık gözlemlenmiş özellikleri sizlerle paylaşacağız.

İşte Balık burcu kadını hakkında bilmeniz gerekenler:

  • Balık kadınının uyumlu olduğu burçlar: Yengeç, Akrep ve Balık
  • Balık kadınının anlaşamadığı burçlar: Koç, İkizler ve Aslan
  • Balık kadınının olumlu özellikleri: Balık kadını şefkatiyle sizi hemen kendisine çeker. Yaratıcı yönü ve empati yeteneği de gelişmiştir. Balık kadını anaçtır; size kendinizi özel hissettirir. Sevgisini hissettirmeyi seven, sevdiğini belli etmekten asla çekinmeyen Balık kadını sizi mutlu eder.
  • Balık kadınının olumsuz özellikleri: Duygusal olarak bilinen Balık kadını daha ziyade hassastır demek daha doğru olacaktır. Üşengeç ve tembel olabilen Balık kadınlarını bir plan için ikna etmeniz uzun sürebilir. Balık kadınının enerjisi çabuk düşer; onun bir konuda hevesini kaçırmanız çok kolaydır. Kötümser düşüncelere daha yakındır. Motivasyona ihtiyaç duyar.

Balık burcu kadını aşkta nasıldır? Balık burcu kadınının aşk hayatı nasıl olur?

Balık burcu kadını hem sevimli hem de seksi bir kadın olarak dikkat çeker. Ancak Balık kadınını tavlamak hiç de kolay değildir. Balık burcu bir kadınıyla iletişiminize çok dikkat etmeniz gerekir. Ona duygularınızı direkt olarak belirtmelisiniz. Balık burcu kadını net olmayan ilişkilerden haz etmez. İlişki de olsa, flört de olsa belki ufak bir kaçamak da olsa yaşadığının ne olduğunu net olarak bilmek ister.

Tüm kadınlara karşı nazik olmalısınız evet, ancak narin Balık kadınları ekstra kibarlığı hak eder. Kısa atışmalarla bir Balık kadınını elde edemezsiniz. Bu ancak onu kızdırmanıza ve kendinizden soğutmanıza neden olur. Küçük atışmalar derken neden mi bahsediyoruz? Örneğin ilkokul çağlarında bir kızdan hoşlandığınızı saçını çekerek belli eden biriyseniz ve bu alışkanlığınızı olgun bir erkek olduğunuzda da sürdürüyorsanız bu şekilde bir Balık kadınının ilgisini çekemezsiniz.

Hassas Balık kadınlarının çok romantik olduklarını belirtmemize bilmiyoruz ki gerek var mı? Balık kadınları bir ilişkide erkeğe aradığı tüm huzuru ve arzuyu verebilir. Balık kadını feminendir, bu da erkeklerin gözünde onu çekici kılar.

Balık kadını için hediye önerisi: Balık kadınları romantik hediyelerden hoşlanır. Özellikle emek verilmiş, maddi değer olarak yüksek olmayan hediyeler Balık kadınının kalbini çalar. Minik hediyenizle Balık kadınının karşısına çıkıp sonsuz sevginizi ve ona verdiğiniz değeri hissettirmeniz yeterlidir.

Balık burcu kadını nasıl bir arkadaştır?

Sahip olabileceğiniz en sadık arkadaşlar Balık burçlarından çıkar.  Balık burcu kadını arkadaşlarının problemlerine çözümler arar. Anaç tavırlarıyla da sevilen Balık kadını, size yer yer ebeveynlik de taslayabilir. Ancak onu tanıdığınızda niyetinin hiç de kötü olmadığını anlarsınız. Balık burcu kadını kalabalık arkadaş ortamlarındansa birkaç kişiden oluşan gerçekten değer verdiği dostları tarafından etrafının çevrilmesini ister.

Balık kadını iş hayatında nasıldır? Balık kadını kariyeri:

Balık kadınının disiplin açısından pek de başarılı olduğu söylenemez. Bu nedenle mükemmel bir lider oldukları söylenemez. Ancak söz konusu sanatsal eylemler ve üretimler olduğunda onlardan iyisi yoktur. Balık kadınları şiir/kitap yazabilir. Müzik yapabilir. Oyunculuk kabiliyetleri yüksektir. Balık kadını ünlü olma, kitleleri peşinden sürükleme potansiyeline sahiptir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI