Ana SayfaModaBeyaz Gömlek ile Yapabileceğiniz 3 Havalı Kombin Önerisi

Beyaz Gömlek ile Yapabileceğiniz 3 Havalı Kombin Önerisi

Stil ilhamınızı Peaky Blinders erkeklerinden almaya ne dersiniz? Düğmeli kumaş yelekler bu konuda ihtiyacınız olan en önemli parça! Siyah veya gri renklerde kullanabileceğiniz yelekleri beyaz gömleğinizle tamamlayarak çarpıcı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Alt giyimde ise yeleğinize takım bir kumaş pantolon tercih edebileceğiniz gibi, siyah ya da farklı bir renkte skinny jean giyebilirsiniz. 

 

Fotoğraf: @vivianhoorn

Midi, maksi ya da mini… Etek boyunun aslında hiçbir önemi yok. En sevdiğiniz ve kendinize en yakıştırdığınız eteğinizi beyaz gömlekle tamamlayın. Farklı dokunuş ise bir aksesuardan alacağınız destekle gerçekleşecek. Beyaz gömleğinizin belini eteğinizin içine alın ve bir broş ya da tokayı bu birleşim kısmına yandan tutturun. Kombininizde bir fark yaratacağı kesin! 

 

Fotoğraf: @monikh

Jean ve beyaz kombin ikilisinin ilk defa duyulmamış bir öneri olmadığını biliyoruz! Daha havalı ve umursamaz bir stil görünümü için bu defa bazı detaylara dikkatinizi çekmek istedik. Gömleklerinizde jilet gibi ütülenmiş bir dokuyla daha resmi göründüğünüz bir gerçek. Bu kez oversize beyaz gömleği kırışık bir şekilde, bazı düğmeleri açık kullanmaya ne dersiniz? Son dokunuşu omuzlarınıza atacağınız bir kazak ile yapmayı unutmayın! 

 

Fotoğraf: @victoriaquitzau

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI