Ana SayfaYaşamBlack Mirror 4. Sezondan İlk Fotoğraflar

Black Mirror 4. Sezondan İlk Fotoğraflar

Charlie Brooker tarafından yaratılan Black Mirror modern dünyaya karşı toplu huzursuzluğumuzu ele alıyor. Dizi birbirinden bağımsız olan her bölümünde modern teknoloji paranoyasına değinen iğneleyici ve sürükleyici hikayeler anlatıyor. İlk iki sezonu İngiliz televizyonu Channel 4’te yayınlanan dizi macerasına meşhur internet platformu Netflix’te devam ediyor. Burada ekrana gelen üçüncü sezonuyla eleştirilere maruz kalan Black Mirror dördüncü sezon bölümleriyle bu durumu değiştirmeyi amaçlıyor.

Hatırlayacağınız üzere Black Mirror’ın dördüncü sezonunda izleyeceğimiz bölümlerin ismi kısa bir süre önce belli olmuştu. Dördüncü sezon altı bölümden oluşacak ancak paylaşılan ilk fotoğraflarda sadece iki bölüme dair ipuçları bulabiliyoruz. Fotoğraflardan ilki USS Callister bölümüne ait gibi görünüyor. Bu bölüm Star Trek’ten esinlenilmiş havası veriyor. Üniformalı uzay gemisi mürettebatını hep birlikte poz verirken görüyoruz. İkinci fotoğrafın ise Arkangel adlı bölümden alıntı olduğu anlaşılıyor. Genç anne ve kızını ne gibi tehlikelerin beklediği ise henüz belli değil.

Black Mirror’ın yeni sezonunun ne zaman ekrana geleceği henüz belli değil. Fakat yeni bölümlerin 2018 yılı içinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI