Ana SayfaMagazinBrad Pitt ve Jennifer Aniston'ın SAG Ödülleri'ndeki Sıcak Anları

Brad Pitt ve Jennifer Aniston’ın SAG Ödülleri’ndeki Sıcak Anları

26. SAG Ödülleri (Screen Actors Guild Awards), Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yakınlaştığı anlara sahne oldu! Yıllar sonra ilk kez birlikte fotoğraflanan Pitt ve Aniston'ın bu kareleri sosyal medyaya da damgasını vurdu!

Jennifer Aniston'ın Pitt'in Once Upon A Time In Hollywood'taki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kabul konuşmasını izlerken gülümsediği gözlerden kaçmadı. Pitt'in ise Aniston'ın Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kabul konuşmasını backstage'de izlediği konuşuldu. 

Bugünlerde iyi arkadaş oldukları konuşulan Pitt ve Aniston çiftine yakın kaynakların Us Weekly'ye yaptığı açıklamalar ise belki de eski aşkın yeniden alevlenebileceğini gösteriyor. "Brad ve Jen bu aralar zaman zaman flörtöz hale gelen bir bağa sahip. İki taraf da birbirinin espri anlayışını anlıyor,birlikte olduklarında bulaşıcı enerjileri var ama tamamen platonikler!" 

Birlikte çekilen karelerinden sonra Entertainment Tonight kameralarına konuşan Brad Pitt: "Hemen Jen'e koştum çünkü o iyi bir arkadaş. Friends'ten sonra yılın en iyi Reunion'ı!" şeklinde esprili bir şekilde yanıt verdi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI