Ana SayfaYaşamBu Kış İçinizi Isıtacak 5 Klasik Seks Fantezisi

Bu Kış İçinizi Isıtacak 5 Klasik Seks Fantezisi

Bu soğuk mevsimi size hatırlatacağımız klasikleşmiş seks fantezileri ile daha sıcak geçireceğinizi umuyoruz!

Yatak odanıza el atın

Soğukta vücudunuzu tahriş etmeye gerek yok. Peki vücudunuzu okşayacak ipek çarşaflara ne dersiniz? Mesela bu gece yatak odanızdan size seksi çağrıştırmayacak her şeyi ortadan kaldırın. Özellikle teknolojik eşyalar ortalıkta olmamalı. Bu gece orada sadece ipek çarşaflarınız, partneriniz ve siz olacaksınız. İçeride vanilya gibi seksi ve yumuşak kokular olabilir. Minik mumlar da işi çok daha seksi hale getirecektir. Şimdi gözlerinizi kapatıp düşünün: Loş bir ışık, sizi arzulayan sevgiliniz ve üzerine jartiyerinizin fırlatılmasını bekleyen yatağınız…

Kendinizi biraz saklamaya ne dersiniz?

Biraz sakin davranın. Siz heyecanınızı içinizde yaşarken, partneriniz aklınızdan geçenlerin asla farkına varmamalı. Günlük aktivitelerinize devam edin ve ilerleyen saatlerde olacaklar hakkında asla ip ucu vermeyin. Yemek yerken seks üzerine minik sohbetler açın ve onu hafifçe tahrik edin. Örneğin iş yerinden bir arkadaşınızın hayata geçirdiği bir fanteziyi anlatın. Ya da da mini bir elbiseyi överek soyunma kabininde fotoğraf çekmeyi unuttuğunuz için sızlanabilirsiniz.

“En seksi iç çamaşırları” efsanesi asla yanıltmaz

Kendinizi en seksi hissettiğiniz iç çamaşırlarınızı ayna karşısında giyin ve bir süre kendinizi izleyin. Bedeninizi okşayarak ne kadar etkileyici göründüğünüze bir göz atmalısınız. Sonrasında ise üzerinize bir şeyler geçirip onun yanına gidin. Sadece onu izleyin. Parfümününün kokusunu aldıkça bakışlarını sizden ayıramamaya başlayacak. Ona "çaktırmadan" içinize ne giydiğinizi gösterin. Gözleri vücudunuzda dolaşırken ayağa kalkın ve ellerinden tutarak onu içeriye götürün. Ön sevişmede üzerinizdekiler üzerinizde kalır ve onu yavaşça soyarsanız, ne kadar tahrik olduğunu görebilirsiniz. Onun gözleri önünde soyunana kadar asla içinizdekileri tam anlamıyla görmesine izin vermeyin. Yavaşça soyunun ve sadece iç çamaşırlarınızla kalın.

Kontrol mekanizması

Emredebileceğinizi unutmayın. İç çamaşırlarınızı çıkarmaya çalışırken onu hareketlerinizle reddedebilirsiniz. Kucağından aniden kalkarak arkasına geçebilir ve ellerinizi en çok tahrik olduğu yerlerinde gezdirebilirsiniz. Yataktan aniden kalkın ve partnerinizin gözlerini kravatıyla bağlayın. Tam anlamıyla sizin esiriniz olsun. Kulağına en kirli kelimeleri söyleyerek onu çıldırtabilirsiniz. Hatta ellerini de bağlayabilir ve dilediğiniz bir anda gözlerini açabilirsiniz. O an sizin üzerinizde ne olacağı ya da olmayacağı ise tamamen size kalmış.

Fantezilerinizi hayata geçirin

Yatağa seks oyuncaklarınızı taşımak ya da biraz kremadan faydalanmak hiç de fena olmayacaktır. Özellikle soğuk kış günlerinde!. Yatakta bir kaç krema numarası yapabilirsiniz. Özellikle oral seks sırasında oldukça işe yarayacaktır. Sonrasında dileğinize göre birkaç rol oyunu oynayabilir, seks oyuncaklarından faydalanabilir, fotoğraf&video çekebilir ya da yatak odasını terk edebilirsiniz. En iyisi sizi hayal dünyanızla yalnız bırakmak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI