Ana SayfaModaBu Sevgililer Gününde Kendinize Ne Almalısınız?

Bu Sevgililer Gününde Kendinize Ne Almalısınız?

Bir Şişe Çiçek Bahçesi : Gucci Flora
 
Misk ve şeker kokularını barından baharatlı parfümler imzanızsa, bu parfüm setine aşık olmaya hazır olun! Kırmızı meyveler,armut suyu,beyaz gardenya, frangipani çiçekleriyle esmer şekerin dansına bu parfümle tanık olabilirsiniz.Teninize çekicilik ve romantik bir hava katacak. 

Gül Kokulu Mum

Kendinize bir buket gül almaktansa , gül kokulu mum alıp evinizin gül kokusuna boyanmasını sağlayabilirsiniz.

Sıcacak Tutacak Bir Kaşmir Kazak

Kaşmir kazaklar dolabınız için iyi bir yatırım. Hem evde uzanırken hem de gece şık bir elbisenin ya da eteğin üzerine giyebileceğiniz kullanışlı bir parça.

Saç Parfümü

Kullandığınız parfümün saç spreyini kullanıp parfümün kalıcılığını iki katına çıkartabilirsiniz. Hatta saç parfümünüzü tarağın üzerine sıktıktan sonra saçlarınızı tarayabilirsiniz. Etkisini fark edeceksiniz. 
Chanel’in Chance saç parfümü kokusu kadar başarılı. İkisinin beraber yarattığı etki ise siyahla beyazın uyumu kadar mükemmel.

Yeniliklere Kucak Açın Lip Oil 

Klasik kırmızı mat rujlar size göre değilse, bir de 7 Şubatta çıkacak olan Christian Louboutinin parlak kırmızı rujunu deneyin. Sürdüğünüz ilk andan itibaren dudaklarınızdan eksik etmeyeceksiniz.

Birbirinden Eğlenceli Bardaklar

Kahvenizi veya çayınızı daha keyifle yudumlamak için birbirinden güzel bardakları evinizde ağırlayabilirsiniz. Evdeki sohbetlerinize yaratıcılık ve renk katacak.

 

Misk ve şeker kokularını barından baharatlı parfümler imzanızsa, bu parfüme aşık olmaya hazır olun. Kırmızı meyveler,armut suyu,beyaz gardenya, frangipani çiçekleriyle esmer şekerin dansına bu parfümle tanık olabilirsiniz.Teninize çekicilik ve romantik bir hava katacak. 

Gucci Flora, 343,00 TL

Kendinize bir buket gül almaktansa , gül kokulu mum alıp evinizin gül kokularıyla boyanmasını sağlayabilirsiniz. Evinize gelen misafirler gülleri sakladığınızı düşünebilir bizden söylemesi. Voluspa'nın mumlarını Wepublic ve Beymende bulabilirsiniz.
 

Voluspa Proseco Rose, 109,00 TL

Kaşmir kazaklar dolabınız için iyi bir yatırım. Hem evde uzanırken hem de gece şık bir elbisenin ya da eteğin üzerine giyebileceğiniz kullanışlı bir parça. Soğuk kış günlerinde üzerinizden asla çıkarmak istemediğiniz bir şey olmaya aday.

H&M, Kaşmir Kazak 349,00 TL

Kullandığınız parfümün saç için olanını kullanıp parfümün kalıcılığını iki katına çıkarabilirsiniz. Hatta saç parfümünüzü fırçanızın üzerine sıktıktan sonra saçlarınızı tarayabilirsiniz. Etkisini anında fark edeceksiniz. 
Chanel'in Chance saç parfümü,kokusu kadar başarılı. İkisinin beraber yarattığı etki ise siyahla beyazın uyumu kadar mükemmel.
 

Chanel Chance, 215,00 TL

Klasik kırmızı mat rujlar size göre değilse, bir de 7 Şubatta çıkacak olan Christian Louboutin'in parlak kırmızı rujunu deneyin. Sürdüğünüz ilk andan itibaren dudaklarınızdan eksik edemeyeceksiniz.

Christian Louboutin, fiyatı henüz belli değil

Kahvenizi veya çayınızı daha keyifle yudumlamak için birbirinden güzel bardakları evinizde ağırlayabilirsiniz. Evdeki sohbetlerinize yaratıcılık ve renk katacak.

Diz üstü çizmeler kış sezonuna damgasını vuruyor. Elbiselerin ve eteklerin altına sade bir şıklık katıyor. Üstelik farklı renkleriyle daha tarz bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Oldukça moda olduğu için her markada rahatlıkla bulabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI