Ana SayfaDekorasyonBurçlara Göre Dekorasyon: Hava Grubu Burçları İçin Öneriler

Burçlara Göre Dekorasyon: Hava Grubu Burçları İçin Öneriler

Hareketi ve canlılığı çok seven İkizler burcu, dekorasyon ve tasarım konusunda dikkat çeken bir zıtlıktan yanadır. Farklı renkleri içeren bir dekorasyon anlayışını benimseyen İkizler için, pastel tonlarda, rahatlığı merkeze koyan, modern bir halıyla tamamlanmış bir stil doğru seçim olacaktır. Eğlenceyi seven, sosyal yönü ile misafir ağırlamayı çok sevdiği için dekorasyonda önceliği, arzu ettiği keyifli sohbetleri sürdürebileceği ve tüm gün oturabileceği konforlu bir yemek masasına yatırım yapmak olacaktır.

       
      
       
     
Bilgi peşinde koşmak ve yeni şeyler öğrenmek ikizlere göre oldukça önemli olduğu için yaşam alanında yer vereceği büyük bir kitaplık ya da oluşturacağı ferah bir çalışma odası fikri onu mutlu edecektir.

                 

             

En sevdiği oda olan oturma odasını turuncu, sarı gibi canlı renklerle döşemekten keyif duyar.

     

Meraklı, hareketli, çok yönlü kişiliği ile etrafında gerçekleşen her şeyden beslenen ama aynı zamanda, yaşam alanında huzurlu ve dengeli bir ortam yaratmayı tercih eden Terazi burcu için mavi ve yeşil gibi rahatlatıcı tonlar ve zamansız mobilyalar yardımı ile oluşturulan klasik-modern karışımı bir salon dekorasyonu yaratmak oldukça önemlidir.

         

                             

Güzel sanatlara ilgi duyan Terazi burcu, dekorasyon yaparken sanatı nasıl vurgulayacağını iyi bilir. Kusursuz zevkini göstermek adına mobilyalarını onun için  özel olan resim veya heykellerin çevresine yerleştirebilir.

 

Entelektüel ve yaratıcı özellikleri ile bilinen Kova burcu, yaşama dört elle sarılır ve insan ilişkilerini merkeze koyar.  Onun için salonunun modern izler taşıması ve sohbet odaklı bir konforun olması oldukça önemlidir. Özgürlüğü ve başına buyruk yaşamayı sever, az ve işlevsel eşyalar ile oluşturulan minimal bir modernizm onun dekorasyon anlayışını tanımlar. Dekorasyonda sıklıkla gri, beyaz ve krem tonlarını tercih eder.
 

          
          
 

 ​Favori oda anlayışı yoktur, her oda ona farklı bir keyif verir.
 

             

Fark yaratan objeleri, heykelleri ve otantik bitkileri seven Kova burcunun salonunda, sürrealist sanat eserlerine ve bolca yeşilliğe yer vermesi şaşırtıcı değildir.

    
   

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI