Ana SayfaModaBurcu Esmersoy InStyle Ekim Sayısında

Burcu Esmersoy InStyle Ekim Sayısında

BURCU ESMERSOY kadar başarılı olmak bu ülkede çok az kadının sürdürebildiği bir durum… Onun elini attığı her iş, kampanya ya da televizyon projesi ‘tutuyor’. Çünkü Burcu Esmersoy demek her an her yerde görünmek ama asla sıkıcı olmamak, işini iyi yapmak, profesyonellikten uzaklaşmamak ve çok çalışmak demek. Aksi taktirde yıllardır televizyon ekranı aracılığıyla hayatımızda olan bu harika gülüşlü, samimi kadınla aramıza mesafe koyardık.

"Malum televizyon izleyicisinin iştahı bol, çabuk tüketiyor ve sıkılmaya tahammülü yok. Spor spikerliğiyle mesleğinde tanınan ardından şov programları, yarışmalar sunan, dizi ve reklamlarda boy gösterip, kendi markasını yaratan güzel sunucu da kendini sürekli yenileyerek en çok tercih edilen isimler listesindeki varlığını sürdürüyor… Zamansız güzellerden biri Burcu Esmersoy ekim ayında 40 yaşına basıyor ve InStyle’la dördüncü kez kapak olan nadir isimlerden biri olarak haliyle bizi de heyecanlandırıyor. Bu vesileyle yeni yaşının farkındalıklarını, hayallerini ve onu mutlu eden seçimlerini konuştuk…"

2 Ekim doğum gününüz ve 40 yaşından gün almaya başlıyorsunuz. Kendinizi nasıl hissettiğinizi merak ediyorum?

Çok mutluyum çünkü 30 yaşından beri özellikle son 10 yıldır harika bir dönem geçiriyorum. 40 yaşında hala başarılı, hala ekranda olan bir insan olarak da devam edebildiğim için çok mutluyum. Hani erkekler 40 yaşını çok güzel kutlarlar ya öyle güzel, büyük bir kutlama bekliyor beni bence.

Sizinle InStyle için farklı yıllarda kapak çekimleri yaptık ve her birine baktığımda kendini yenileyen bir kadın gördüm. Hangi duygu sizi dinç tutuyor? Çalışmaya duyduğum aşk, disiplin, kendime olan saygım, çevreye olan saygım ve sevgim…

Spor yapmak da sizin yaşam biçiminizin demirbaşlarından. Günde kaç saatinizi ayırıyorsunuz ve bugünlerde hangi sporları yapmak sizi mutlu hissettiriyor? Yalan söylemeyeceğim; bütün bir yaz yattım. Abartmıyorum (gülüyor). Hani derler ya, “En azından yüzmüşsünüzdür,” diye. Onu bile yapmadım. O yüzden büyük bir hırslaEylül'ün biri itibariyle ben de tekrar spora başladım. Değişimli olarak kick boks, pilates, crossfit ve Belgrat Ormanı’nda koşu yapıyorum.

yazı BAHAR KADER
fotoğraflar KORAY BİRAND 
styling NAZLI KAYRAN

Çekimin ve röportajın tamamı için InStyle ekim sayısını bayinizden istemeyi unutmayın!!!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI