Ana SayfaAstrolojiBurcunuza Göre Ciddi Bir İlişki Sizi Ne Zaman Bekliyor?

Burcunuza Göre Ciddi Bir İlişki Sizi Ne Zaman Bekliyor?

2020 yılının bir hayli zor geçtiği gerçek. Ancak bu aşka ve ciddi bir ilişkiye karşı olan inancınızı yitirmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Zira 2020 özellikle aşk konusunda pek çok fırsatın açık olduğu bir yıl. Şimdi 2020’nin aşk açısından astrolojik işaretlerine bakmaya ne dersiniz? 

Hazırladığımız bu rehberde 2020 yılının geri kalanında burcunuza göre aşk hayatınızda sizi nelerin beklediğini ve aşk konusunda en şanslı olacağınız tarih aralıklarını yazdık. Önerimiz bu tarih aralıklarında çevrenizdeki işaretleri görmezden gelmemeniz, iletişime açık olmanız, aşka inancınızı kaybetmemeniz ve hatta belki de Hawaya gibi yeni nesil uygulamalara şans vermeniz! 

Peki neden başka bir uygulama yerine Hawaya öneriyoruz? Çünkü 2020 artık hayatınızda yeni ve ciddi adımlar atmanız demek ama bunda teknolojinin yardımını da almanızı öneriyoruz.

Bu yoldaki yardımcınız Hawaya; geleneklere ve kültürlere saygılı, güvenilir, değerleri ve inançları ön planda tutan yaklaşımıyla tanışmanın ötesinde ‘’hayat arkadaşını” bulmak isteyenlerin yanında olarak onları ciddi ilişkiye adım adım yaklaştırıyor!

Ayrıca bu aşk yolculuğunda sizi sadece yıldız haritanız ve getirdikleri değil, Hawaya da yalnız bırakmıyor! Dijital ortamda kurulan bağın gerçek bir ilişkiye dönüşmesini sağlayarak kullanıcıların evliliğe giden yolculukları süresince yanlarında oluyor.

Şimdi yıldızların aşk geleceğiniz hakkında neler söylediğine bakmaya ne dersiniz?

Koç 

Tutkulu bir aşk arayan Koç burçları için ideal partner Kova burcu olacaktır. Aradığınız şey daha huzurlu bir yuva ise Yengeç, sizi destekleyecek bir partner olarak ise Balık ve Akrep burcu harika birer seçim olabilir.  

2020’nin aşk falında ise bu ay itibariyle kıvılcımlar başlıyor. Özellikle Ekim ayıyla da birlikte aşk konusunda şansınız hiç olmadığı kadar açılacak. Aradığınız romantizm ve eğlenceyi bulacağınız "o kişi" karşınıza çıkabilir. Üstelik "o" kişi belki de bir tanışma uygulamasındadır kim bilir?

Doğasında şüphecilik olan Koç burçları için önerimiz, kesinlikle ‘’Selfie Doğrulama’’ sistemi kullanarak kimlik doğrulaması yapan uygulamalar olacaktır. Mesela Hawaya'da rahat ve güvenilir bir ortamda hissetmeniz için ‘Şahit” özelliği seçeneği de bulunuyor. Bu seçeneği etkin hale getirerek güvendiğiniz bir arkadaşınızı ya da bir aile üyesini sürece dâhil edebilir, onlardan geri bildirimler ve tavsiyeler alabilirsiniz.

Koç burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Eylül – 3 Ekim, 28 Ekim-22 Kasım, 16 Aralık-31 Aralık

Boğa 

Oğlak ve Başak burçları; aradığınız güvenli yuvayı size sunabilir. Terazi burçları ile hiç farketmediğiniz yönlerinizi keşfedebilirsiniz. 

Sevgili Boğa burçları, eğer gerçek aşkı arıyorsanız; inancınızı derinden devam etmeniz gerekiyor. 2020 size kendi aşk hikayenizi kaleme alma fırsatı sunacak. Ama asıl soru şu: Buna hazır mısınız? Eğer duygu ve hislerinizi doğru şekilde iletirseniz, kimse kalbinizin arzularını elde etmenizi engelleyemez. 

Ayrıca sohbeti başlatan taraf olma konusunda bir Boğa burcu olarak sıkıntı çektiğinizi biliyoruz! İşte bu noktada ilgili çekici sohbet araçları ve kişiselleştirilmiş sohbet başlatma konuları sunan Hawaya devreye giriyor!

Boğa burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 22 Kasım – 16 Aralık

İkizler 

Özgür oldukları kadar geleneksel yuva anlayışına da önem veren İkizler burçları için Terazi ve Kova burçları harika birer seçenek olabilir. Yay burçları ile aradığınız tutkuyu yakalayabilirsiniz.  

Eğer hala aşkı arayanlar arasındaysanız, 2020 yılında sonunda cevabı bulacaksınız. Üstelik bu aşk, hiç beklemediğiniz bir yerde sizi bekliyor olabilir. Yenilikçi İkizler burcu kadınlarına önerimiz ise güvenilir uygulamalara şans vermeleri.

İkizler burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 26 Haziran-8 Ağustos, 16 Aralık-31 Aralık  

Yengeç 

Ay’ın yönettiği Yengeç burçları için uzun süredir aradıkları aşk Akrep burcu olabilir. Tutkulu bir aşk ise onları Koç ve Yay burcunda bekliyor. 

11. evinizde yer alacak Jüpiter ile 2020 yılında aradığınız aşk sizi bekliyor. Mayıs ayının ortasından itibaren bekar Yengeç burçları için evliliğe kadar gidecek ilişkilerin yolu açılabilir. Tek dikkat etmeniz gereken şey, iletişim yollarını tıkamamak ve karşınızdaki kişiyi iyi tanımak. Bu kez bir uygulamada tanıştığınız kişi, "o" olabilir. Araştırmacı kişilikleriyle tanınan Yengeç burçlarına verilerle gitmemiz gerekirse; Türkiye'de her 5 çiftten birinin çevrimiçi uygulamadan tanıştığının altını çizelim! Eşleşme oranı sürekli yükselen Hawaya ise bu konuda üst sıralarda bulunuyor!

Yengeç burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 8 Ağustos – 6 Eylül 

Aslan 

Gösterişin simgesi Aslan burçları için Terazi burçları aradıkları güvenli liman olabilir. “Ne seninle ne sensiz!” cümlesinin tanımı ise onlar için Boğa burcu! 

Aslan burçları 2020 yılında aşk konusunda bir hayli şanslı. Ama gerçek aşkı bulmak bu kez daha önce denemediğiniz şeyleri denemeniz gerekebilir. Mesela bu kez ilişkinin ilgi odağı olmaya çalışmayın. Karşınızdakini dinleyin. Ya da güvenilir ilişkiyi  her zaman aradığınız yerde aramak yerine farklı platformları deneyin.

Aslan burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Eylül – 3 Ekim  

Başak 

Düzenli ve titiz karakterleriyle bilinen Başak burçları için Boğa ve Oğlak; uzun vadeli ve evliliğe giden güvenilir bir ilişkinin diğer yarısı olacaktır. Yay burçları ise sürpriz bir aşk yaşayabileceğiniz burçlar arasında. 

2020 yılı sizin için ciddi ilişkiler yılı demek. Bu yıl kendinizi gerçek aşka hazırlamalısınız. Biliyoruz ki ince eleyip sık dokuyor, karşınızdaki kişiden emin olmak istiyorsunuz. Bu rafine ortamı sağlamak ise Hawaya ile mümkün olabilir.

Hawaya sunduğu ‘’Özel mod’’ seçeneği ile eşleşmeyi bir sonraki adıma taşıyor. Bu özellik sayesinde eşleşen kişiler karşılıklı olarak bütün dikkatlerini birbirine veriyor ve başka kimseyle iletişime geçmiyorlar. Daha önce de belirttiğimiz gibi Hawaya, sohbeti başlatma konusunda çekingenlik gösteren kişiler için de bir özellik sunuyor; profillerin eşleşmesinden sonra, kişilere ilk iletişimlerinde kolaylık ve rahatlık sağlamak adına ilgili çekici sohbet araçları ve kişiselleştirilmiş sohbet başlatma konuları sunuyor.

Başak burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Eylül – 3 Ekim  

Terazi 

Venüs’ün yönettiği Terazi burçları için yine kendi burçlarından bir partner; uzun soluklu bir aşk ve evliliğe açılan kapı anlamına gelebilir. İkizler, Kova ve Başak burçları da sizin için huzurlu bir ilişki anlamına geliyor.  

Bu yıl artık artıları ve eksileri düşünmeyi bırakıp; cesaretinizi gerçek aşkı bulmak için toplamalısınız. Çünkü Nisan ayından bu yana gezegen konumları sizin gerçek aşkı bulmanız için çabalıyor! Mahremiyete son derece önem veren Hawaya ile evrenin sizin için gösterdiği çabalara siz de yanıt vermeye ne dersiniz?

Terazi burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Haziran-8 Ağustos , 28 Ekim-22 Kasım  

Akrep 

Akrep burçları için uzun yıllar sürecek bir ilişkinin anahtarı Yengeç burcunda olabilir. Kova burcu ile daha önce yaşamadıkları bir aşkı yaşayabilir; Başak ile aradıkları huzuru bulabilirler. 

Bu yıl aradığınız o "anlamlı" ilişkinin filizlenme ihtimali oldukça yüksek. Aşk hayatınızda bazı önemli ve faydalı yeni gelişmelerin olacağı 2020 yılında işinizi şansa bırakmamanızı tavsiye ederiz. 

’Hayat arkadaşını” bulmak isteyenlerin yanında olarak onları ciddi ilişkiye adım adım yaklaştıran Hawaya'yı aşağıdaki şanslı günlerinizden önce denemenizi öneriyoruz!

Akrep burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 8 Ağustos – 6 Eylül , 22 Kasım-16 Aralık  

Yay 

Yay burçları için aradıkları aşkın anahtarı Balık burcunda gizli! Huzur dolu bir evlilik Başak burcu ile gerçekleşirken; İkizler ve Yengeç burçları ile de uyum sağlayabilirler. 

2020 yılı Yaylar için bir lütuf olabilir. Yıla aşk konusunda yavaş başlamış olabilirsiniz ama bu yılı en azından ne olursa olsun nişanlı olarak bitireceğinize eminiz! 

"Nişanlılık mı? O nasıl olacak?" dediğinizi duyar gibiyiz. Tüm üyelerin ciddi ilişki mantığıyla, hayat arkadaşını bulma amacıyla geldiği Hawaya'da; burcunuzun da 2020 yılındaki aşk konusundaki şansından güç alarak aradığınız kişiyi bulacaksınız.

Yay burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Haziran-8 Ağustos, 16 Aralık-31 Aralık 

Oğlak 

Çalışkan Oğlak burcu için Başak ve Boğa burçları destekçi birer eş adayı olabilir. Zıttında bulunan Yengeç ile sürpriz bir aşk alevlenebilir, ayrıca Koç burçları ile uyumlu bir çift olabilirler. 

Uzun zamandır derin ve anlamlı bir ilişki mi arıyorsunuz? Bu yılın bunun için olduğunu söyleyebiliriz! Aşk hayatınızdaki gelişmeler yıl sonuna doğru hız kazanacak. Size iki tavsiye: Sabırlı olun ve dijital ortamda kurulan bağın gerçek bir ilişkiye dönüşmesine izin verin!

Oğlak burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 8 Ağustos – 6 Eylül, 6 Eylül – 3 Ekim  

Kova 

Yenilikçi Kova burçları için Koç burcu sonsuz aşk anlamına geliyor! İkizler, Terazi ve Akrep burçları da uyumlu birer ilişki yaşayabileceği burçlar arasında.  

Kova burçları için yıl biraz karışık başlamış olabilir ama yıl ilerledikçe duyguların sizi çevrelediğini hissetmeye başlayacaksınız. Diyelim ki oldukça utangaçsınız veya gerçek aşkı aramak için artık çok yorgun hissediyorsunuz. İşte modern zaman mucizelerinden çevrimiçi uygulamalar bu noktada devreye giriyor. Mesela Hawaya uygulamasında profil fotoğrafını göstermek istemeyen kişiler için "Bulanıklaştırma’’ seçeneği var. Yalnızca kadın kullanıcılara özel olan bu seçenek ile profil fotoğrafı yalnızca bağlantı kurduğu kişilere gösteriliyor. Üstelik tüm app, ciddi bir ilişki arayanlardan oluşuyor!

Kova burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Eylül – 3 Ekim, 28 Ekim-22 Kasım. 

Balık 

Romantik Balık burçları için en destekleyici ve güvenilir eş adayı Koç burcu! Yay ile masallara konu olacak bir aşk yaşayabilir; Yengeç ve Boğa ile şaşırtıcı ve bol sürprizli bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.  

2020, bekar Balık burçları için oldukça heyecan verici ve romantik bir yıl olacak. Bu yıl hiç ihtimal vermediğiniz kıvılcımlar büyük aşklara ve oradan da mutlu sonlara dönüşebilir! 

Yenilikleri denemeye düşkün, bir o kadar da güvenliğe önem veren Balık burçları; kullanıcıların güvenliği konusunda hassas davranan ve sürekli yeni özellikler eklenen Hawaya'yı deneyebilirler!

Balık burçları için aşk konusunda şanslı oldukları günler: 6 Eylül – 3 Ekim, 22 Kasım-16 Aralık  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI