Ana SayfaAstrolojiBurcunuzun seks karakteri hakkında bilmeniz gerekenler

Burcunuzun seks karakteri hakkında bilmeniz gerekenler

KOÇ

Koçlar libidoları ile hareket etmeyi severler. Auralarından etkilenilmesi muazzam derecede egolarını okşar ve libidolarını arttırır. Koçlar ilişki odaklı değildir. Daha çok libidolarını ve arzularını dindirmeyi isterler.

BOĞA

Boğa burcu Koçların aksine peşinden koşulmasını, arzu edilmeyi ve değer vermeyi sever. Boğa saf güzellikten fazlasıyla etkilenir ve çoğu zaman kendisinden daha genç insanlarla birlikte olur. Aşkı seven Boğalar tek eşli burçlardandır.

İKİZLER

İkizler için seks adeta bir oyun, bir eğlencedir. Sapkınlaşmayan ama deneysellikten yana bir cinsellik anlayışları vardır. Açık ilişkiler onların favorisidir.

YENGEÇ

Yengeçler hisleriyle yaşarlar. Sekste de duygusal ve derin bir şey ararlar. Ancak bu cinsellikte sıkıcı oldukları yanılgısı yaratmasın. Değişime ve heyecana açıktırlar.

ASLAN

Aslanlar ateşli ve tutkulu insanlara karşı bir çekim hissederler. Sekste cesurdurlar. Macerayı ve değişiklikleri severler.

BAŞAK

Başaklar sekste rollere girmeye bayılır. Tutkulu ve heyecanlı yapıları onları yatakta eğlenceli kılar.

TERAZİ

Terazi, seks söz konusu olduğunda sanatsaldır. Sekste kendi zevkleri ve partnerlerinin hazzı için yeteneklerine odaklanırlar.

AKREP

Akrepler sekse düşkün namlarının aksine derin ve anlamlı bir bağ da kurmak isterler. Baştan çıkarıcıdırlar.

YAY

Yay cinsellikte ne istediğini en iyi bilen burçlar arasında. Yaylar bu net tavırları nedeniyle hazzı da en dorukta yaşar.

OĞLAK

Oğlaklar sekste yeni imkanlara daima açıktır. Flörtöz seksi severler.

KOVA

Burçlar arasında duygusallık açısından son sırada gösterilen Kovaların zaman zaman seksi bir görev gibi gördüğüne şahit olmak mümkün.

BALIK

Duygusal balıklar tecrübe sahibi partnerlerden hoşlanır. Duygusallığının yanında cazibeli ve tahrik edici tavırlarıyla dikkat çekerler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI