Ana SayfaRöportajÇanta Tasarımında Yeni Bir Soluk: Luss

Çanta Tasarımında Yeni Bir Soluk: Luss

 

Öncelikle sizi tanimak isteriz..
Beykent Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Grafik Tasarim mezunuyum. Üniversite zamanından beri sanatla iç içe bir hayatım oldu. Mezun olduktan sonra  da yaptığım işlerde herzaman sanatla alakalı oldu. Birkaç sene reklam ajanslarında çalıştıktan sonra Cam Ocağı ve Cast ajansı tecrubem oldu. Üretmekten keyif aldığımı fark ettiğimde de Taksim Kumbaracı yokuşunda ufak bir baskı resim atolyesi açtım .

 

Örgü çanta fikri nasıl ortaya çıktı?
Şehir hayatında herşeyi çok hızlı yaşıyoruz ve tüketiyoruz. Kendime bir alan açmak, stresten uzaklaşmak için ne yapabilirim dediğim bir zamanda Luss İstanbul markasını kurdum. Bu konuda annemin yardımını ve desteğini söylemeden geçemeyeceğim. Üretim ve tasarım aşamasında beraber karar veriyoruz.

Mesela bir çantayı ne kadar zamanda bitiriyorsunuz?
Çantalarımızın boyları farklı olduğu için üretim süreleri de değişebiliyor. Sipariş üzerine çalışıyoruz. Müşterilerimizin verdiği adet sayısına göre onlardan 1-10 günlük bir süre istiyoruz.
 

Diyelim ki ben de böyle bir çanta yapmak istiyorum nasıl oluyor bu işleyiş?
El kabiliyeti önemli bir faktör tabi 🙂 Sabırlı olmak da  ikinci kuralımız. Gerisini söyleyemem, meslek sırrı 🙂

Çantadan başka tasarımlarınız var mı?
Şu an için sadece çanta tasarımına yöneldik. Ama ileride başka sürprizlerimiz de olabilir.
 

Çantaları nereden satın alabiliyoruz?
Luss İstanbul markasını Instagram'dan takip edebilirsiniz. Sadece seçili mağazalarda önümüzdeki aydan itibaren çantalarımızı görebileceksiniz. Duyurulamızı Instagram üzerinden yapacağız. Sosyal sorumluluk projelerinin düzenlediği davetlerde de bizi bulabilirsiniz..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI