Ana SayfaGüzellikCildinizi Soğuk Havaya Hazırlamak İçin Gerekli Olan 7 Ürün

Cildinizi Soğuk Havaya Hazırlamak İçin Gerekli Olan 7 Ürün

Soğuyan havalarla birlikte cildimizin ihtiyaçları da değişiyor. İşte bu ihtiyaçları karşılamak için cilt bakım rutininize dahil etmeniz gereken en yeni ürünler…

Sonbahar ve kış sezonuyla birlikte başlayan yoğun iş temposu cildin temizlik ihtiyacını da arttırıyor. Günlük koşuşturma esnasında cildinize etki eden havadaki egzoz dumanları, uzun süre ciltte kalan makyaj ve zararlı UV ışınları gibi pek çok olumsuz etkiyi, ciltten FOREO LUNA 2 ile arındırabilirsiniz. 

Cildinize her zamankinden daha fazla önem vermeniz gereken bu sezonda, kağıt maskeleri de es geçmemelisiniz. E vitamini ve yararlı pek çok asit içeren Tatcha Luminous Dewy Skin Mask; cildinizin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp yoğun bir ışıltıve nem sağlıyor. 

Yeni sezon aynı zamanda yoğun bir çalışma temposu anlamına geliyor. Bu yorgunluğu gidermek içinse serumlar vazgeçilmezimiz. L’Occitane Overnight, her gün yoğun iş temposundan, çevresel faktörlerden, stresten ve yorgunluktan yorulan cildi bir gecede yeniliyor. Diş otu esansiyel yağı, mercanköşk ve Ölmezotundan oluşan formülasyonu ile sonuçları bir gecede görebilirsiniz.

İsminde "Yaz" kelimesi geçtiğine bakmayın.  Kim Kardashian ve Jessica Alba gibi isimlerin de favorisi olan Summer Fridays Jet Lag Mask, içeriğindeki vitaminler, antioksidanlar ve ceramide ile cildinizi hiç olmadığı kadar canlı ve taze gösteriyor. 

Özellikle sıcak bir banyo ile günün stresini atmaya bayıldığımız soğuk günlerin sonuna biraz eğlence eklemeye ne dersiniz? Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzellik gurusu olan Gwyneth Paltrow'un kurduğu GOOP markasının Goop Bath Soaks adını taşıyan bu banyo tuzları; vücudunuzun ihtiyaçlarına göre 5 ayrı formda satışa sunuluyor. Kas terapisi ya da detoks gibi…

Evet bunun cilt bakım ürünü olmadığının farkındayız ancak gerçek bir soğuk hava kokusu olduğunu es geçemezdik! Byredo'nun Off-White kurucusu Virgil Abloh ile çıkardığı Elevator Music kokusunun kremlerini de bulmak mümkün. 

Yaz sezonunun en çok satan nemlendiricisi olan Glow Recipe Watermelon Glow Moisturizer; soğuk havalarda da kullanmaya oldukça elverişli bir ürün. Hyaluronik asit ve karpuz minerallerinden aldığı güçle soğuk havalarda bile cildinizin sağlıkla parlamasını sağlayacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI