Ana SayfaMagazinDebra Tate: Jennifer Lawrence Yeterince Güzel Değil

Debra Tate: Jennifer Lawrence Yeterince Güzel Değil

Quentin Tarantino’nun aktris Sharon Tate cinayetini anlatacağı yeni filmi için, Tate’in kız kardeşi Debra’dan açıklama geldi. Jennifer Lawrence’in kız kardeşini oynamak için “yeterince güzel” olmadığını söyleyerek bu rolün Margot Robbie’ye daha uygun olacağını belirtti.

Tarantino, geçtiğimiz günlerde yeni filminin Manson cinayetlerini konu edeceğini açıklamıştı. Manson cinayetlerinin en ses getiren vakası ise Sharon Tate cinayetiydi. Ünlü yönetmen Roman Polansky’nin eşi Sharon Tate, karnındaki sekiz buçuk aylık bebeği ile 1969 yazında Los Angeles’taki evinde öldürülmüştü. Genç aktris Sharon Tate yaşadığı döneme ise güzelliği ile damga vurarak medyanın yoğun ilgisini çekmişti.

Tarantino’nun yeni filmi için Jennifer Lawrence ve Margot Robbie ile görüştüğü iddia edildi. TMZ’ye açıklama yapan Tate’in kız kardeşi Debra, “Benim seçimim Margot olurdu. Sebebi ise fiziksel güzelliği ve hareketlerinin dahi Sharon’ı andırması” dedi.

Debra açıklamalarına şöyle devam etti: “Jennifer Lawrence’i rol için pek düşünemiyorum. Ona karşı olduğumdan değil yalnızca Sharon’ı oynamak için yeterince güzel değil. Kulağa korkunç geldiğinin farkındayım ama benim de standartlarım var. Normalde fiziksel güzellik bu kadar önemli olmazdı ama Sharon’ın 6 yıllık medya hayatı tamamen olağanüstü güzelliği, doğal ve mükemmel görünümüne dayanıyordu.”

Film, tartışmalı konuları ele almaktan çekinmeyen Tarantino’nun gerçek olaylardan uyarlanan ilk filmi olacak. Filmin çekimlerine ise 2018’in yaz aylarında başlanması bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI