Ana SayfaGüzellikDenemek İsteyeceğiniz 5 Bahar Makyajı Önerisi

Denemek İsteyeceğiniz 5 Bahar Makyajı Önerisi

Genç, dinamik ve canlı bir görünüm istiyorsanız bu makyaj tam sizlik! Festivaller, konserler şimdilik pandemi dolayısıyla rafa kalkmış olabilir. Ancak bu, festival ruhunu şehre taşımanıza engel değil! Üstelik bir de maskeler nedeniyle tüm dikkatler gözlerinizdeyken bunu mutlaka denemelisiniz! 

Tek ihtiyacınız renkli bir göz kalemi ya da grafik bir şekilde uygulayabileceğiniz renkli bir göz farı. Siyah eyeliner'ın üzerinde uygulayacağınız bu renklerle harika görüneceksiniz.

Fotoğraf: @ssssamanthaa

Bir diğer makyaj ilhamımız ise genç oyuncu Lana Condor'dan. Eyelinerın başrolde olduğu bu uygulamayla dramatik bakışlar yaratabilirsiniz. 

Dudaklarınızda ise pembenin ışıltısına yer açmayı unutmayın. Yanaklarda pembe allık dokunuşları, makyajınızı eşsiz bir şekilde tamamlayacak.

Fotoğraf: @melissa.hernandez

Biraz da Kourtney Kardashian ışıltısı diyoruz! Özenle taranmış kaşlar ve kirpikler, bronzer, highlighter ve mercan rengi ruj bu makyaj için ihtiyacınız olan detaylar.

Rujunuzu mat tercih etmeniz, maske kullanımında işinizi kolaylaştıracaktır!

Fotoğraf: @patrickta

Hailee Steinfeld'ın bu makyajında ise dikkatleri simli göz makyajı çekiyor. İnce bir eyeliner uygulayın, kahverengi ve altın simler içeren göz farıyla gözlere son dokunuşu yapın.

Dudaklarınızı ise kahverengi dudak kalemi ile çerçevelendirip rujunuzu sürün. Hazırsınız!

Fotoğraf: @haileesteinfeld

Favori influencerlarımızdan Kanadalı Allana Davison, capcanlı bu makyaj görünümüyle aradığımız ilhamı veriyor. İnce bir dipliner, maskara, yanaklarda şeftali tonları ve pembenin en can alıcı tonundan bir rujla siz de bu havalı görünüme ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf: @allanaramaa

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI