Ana SayfaModaDilan Çiçek Deniz InStyle Mart Sayısında

Dilan Çiçek Deniz InStyle Mart Sayısında

Bir roman kahramanı olsaydınız bu hangi karakter olurdu veya olmasını isterdiniz?

Küçükken Uspenski’nin Fedor Amca kitabındaki traktör olmak isterdim, yemek yiyerek çalışırdı, ben de çok yerdim küçükken. Astrid Lindgren’in Pippi Uzun Çorap kitabındaki Pippi olmak isterdim. Şekerle beslenip, maymunu ve mutfakta beslediği atıyla aklımı çeldiği için. Bir süre çizgili çorapla dolaşmıştım. Hala çocukluğumdaki isteğim devam ediyor. 

Bodrum Masalı kariyerinizdeki üçüncü işiniz ve hayatınızı bu dizi için Bodrum’a taşıdınız… Nasıl geçiyor Bodrum’da günleriniz? 

Burayı çok seviyorum. Küçük bir evim var. Sabah kalkıp bahçede oturup kahvaltımı hazırlıyorum. Deniz kenarında yürüyüş yapıyorum. Bakkala giderken köpeklerle, tavuklarla, ineklerle beraber yürüyoruz. Spor yapıyorum. Her gün düzenli olarak koşuya çıkıyorum. Benim çocukluğum Antalya’da geçti; güneşi, denizi, bahçeleri severim. Arada kafa dinlemeyi severim, sükuneti severim. Burada da sevdiğim her şey var. 

İnsan sizinle tanıştığında güzelliğin bir bütün olması halinde kıymetli olduğunu tekrar hatırlıyor. Siz kendinizden memnun musunuz? 

Ben bu dünyaya gelmiş olmaktan, bu hayatı yaşıyor olmaktan çok mutluyum her şeyden önce. Ailem- den, işimden, arkadaşlarımdan, çevremden, yaşadığım yerden, her sabah sevdiğim işi yapmak için uyanıyor oluşumdan memnunum. Kişi genel anlamda hayattan memnun olunca, kendisini çok da terazinin bir tarafına koyup tartmıyor. Mutsuz günlerimiz de oluyor, yorgun da oluyoruz; bazen kendimi sevmediğim günler de oluyor ama bu, hayatın genel akışı içerisinde var. Kendimi sevmediğim zamanlar, kendimi karşıma alıp, “Bak şunları şunları yanlış yapıyorsun!” diyorum; kendimle barışıyoruz..

Nike’ın 'Bizi Böyle Bilin' kampanyasında yer aldınız. Filmin mesajı nedir?

Film, kadınların ne kadar güçlü olduğunu hatırlatıyor bizlere. İstersek, aynı zamanda birçok şeyi başarabileceğimizin mesajını veriyor aynı zamanda. Kadınlar, ilk adımı atarak harekete geçmeleri için gerekli mo- tivasyonu bu reklam filminde bulabilirler. Yanı sıra kadınları spor yapmak için motive eden ve onlara ilham veren bir pro- jede yer almadığım için çok mutluyum. Önyargıları yıkmak ve kadınların sporla özgürleşmelerini sağlamak gibi önemli mesajlar var bu reklam filminde. 

Yazı: BAHAR KADER 
Fotoğraflar: DENİZ ÖZGÜN – ASİTANE 
Styling: NAZLI KAYRAN
 

Röportajın ve çekimin devamı için derginizi bayinizden istemeyi unutmayın!!

Bodrum Masalı dizisinde Su karakterinde izlediğimiz Dilan Çiçek Deniz InStyle Mart sayısında..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI