Ana SayfaGüzellikDior Defilesi Güzellik Detayları

Dior Defilesi Güzellik Detayları

2018 İlkbahar/ Yaz Christian Dior defilesinde 60’ların sanat akımlarından biri olan sürrealizm(gerçeküstücülük) esintisi makyajlarda görüldü. Showda modeller alışık olmadığımız bir göz makyajıyla karşımıza çıktı.

Dior’un makyaj kreatif ve imaj direktörü Peter Philip kirpikler için sadece maskara kullanmak yerine defilede yüksek pigmentli ve mat eyeliner olan Dior’un yeni Diorshow On Stage Linerla kirpiklerin üst ve alt kısmını neredeyse kaşlara değecek şekilde çizdi. 

Eyelinerı adeta bir boya fırçası olarak kullanan Peter sihirli fırçasıyla mankenlerin gözlerinin üstlerine tüyü andıran şekiller yaptı. 

Takma kirpikleri bir kenara atıp Dior’un yeni sihirli fırçasıyla kirpik çizdi.

2018 İlkbahar/ Yaz Christian Dior defilesinde 60'ların sanat akımlarından biri olan sürrealizm(gerçeküstücülük) esintisi makyajlarda görüldü. Showda modeller alışık olmadığımız bir göz makyajıyla karşımıza çıktı.

Dior'un makyaj kreatif ve imaj direktörü Peter Philip kirpikler için sadece maskara kullanmak yerine defilede yüksek pigmentli ve mat eyeliner olan Dior'un yeni Diorshow On Stage Linerla kirpiklerin üst ve alt kısmını neredeyse kaşlara değecek şekilde çizdi. 
 

Eyelinerı adeta bir boya fırçası olarak kullanan Peter sihirli fırçasıyla mankenlerin gözlerinin üstlerine tüyü andıran şekiller yaptı. 

Peter takma kirpikleri bir kenara atıp Dior'un yeni sihirli fırçasıyla kirpik çizdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI