Ana SayfaGüzellikDior İlkbahar-Yaz 2017 Haute Couture Makyajı

Dior İlkbahar-Yaz 2017 Haute Couture Makyajı

Dior Make-up'ın Kreatif ve İmaj Direktörü Peter Philips, ışık saçan bir makyaj, mükemmel parıltıya sahip bir yüz yarattı.Haute Couture haftasının en dikkat çekenlerinden biri Dior'un makyajı oldu. Kızların yüzündeki pürüzsüz ışıltı ve gözlerindeki küçük yıldızlar oldukça doğal bir görüntü veriyor.

Peter Philips bu makyaj için: “Maskeli bir balonun ilhamını temsil eden bu koleksiyonda gizemli bir atmosfere ve  baştan çıkarıcı bir oyuna girdim. Bazı yüz ifadelerindeki Stephen Jones'un kreasyonlarının ve maskelerin karmaşıklığı şiirsel bir bakış açısı yaratmak için ilham kaynağı oldu. Bu kişi modernize edilmiş Raphael öncesi güzelliklere sahip genç bir kadındır. Hafif ışıldama ve duyusallığını vurgulamak önemlidir.” dedi.

Makyajda kullanılan ürünler ise şöyle;

Cilt Tonu

Peter Philips şöyle açıklıyor: "Bu ultra parlak ve doğal Glow efektini elde etmek için çok fazla doku istemiyorum. Cildin ince dokusunu muhafaza etmeye ihtiyacım vardı, bu nedenle Diorskin Forever & Ever Wear Primer'i baz olarak uyguladım, sonra Dior Forever Perfect Cushion fondöten uyguladım. Sonrasında yanakları Diorblush 756 ve 876 no açık pembelerinin bulutuyla süsledim.

Son olarak, stratejik noktalarda incimsi bir ışık elde etmek için Diorskin Nude Air Luminizer n°001 dokunuşlarını uyguladım"

Gözler

Peter Philips, "gözlerin Diorshow Mono n°317 "Metaphore" ve Diorshow Khôl n°529 bej serisiyle birleştirilmiş, maskarasız ve soluk göz kapakları ile çıplak" olduğunu vurguluyor. Yıldızlı parıltılı oyununu ortaya çıkarmak için birleşik bir baz.”

“Her bir kızı kişiselleştirmek için çeşitli varyasyonlar hazırladım. Şaklaklara doğru sürülen elmacık kemikleri üzerindeki "Stardust" bir yağmura parlaklık uygulandı. Ancak aynı zamanda, her gözün iç köşesine veya alt kapağın ortasına yerleştirilen, daha büyük, daha "asi tavırlı" tek bir yıldızının metalik saflığını seçtim.”

Dudaklar

“Dudaklar yeni Lip Sugar Scrub ile düzeltilmiş, daha sonra hafifçe Dior Addict n°550 Lacquer Stick "Tease" ile geliştirilmiştir; bu da alt dudağın ortasına hafifçe dokunmuştur. Uygulamayı hafif tuttuğunuzda, kremsi dokusu ve şeffaf parlaklığı ile dudaklara dolgun bir görünüm verir. Dudaklar duyusaldır ancak oldukça doğal etkisini sürdürür.”

Tırnaklar

Tırnaklarda ise; Diorlisse Abricot ile baz olarak sakinleştikten sonra Jel Coat uygulanmış."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI