Ana SayfaYaşamDizi Arayışında Olanlara 10 Öneri

Dizi Arayışında Olanlara 10 Öneri

Halihazırda yayınlanmış 1 sezonu bulunan Netflix yapımı Atypical, 18 yaşında otizmli bir gencin ve ailesinin hayatını konu alıyor. Yer yer tebessüm ettiren, yer yer entrikalar barındıran yapım 30 dakikalık bölümleriyle yeni dizi arayışında olanların ilgisini çekecektir.

Adeta kült dizilerden biri haline gelen House M.D.'nin yapımcısından yepyeni bir dizi The Good Doctor. Otizmli ve savant sendromu olan genç cerrah Shaun Murphy'nin zekasına hayran kalacaksınız. İlk sezonu güncel bir şekilde yayınlanmakta.

4. sezonu yayına hazırlanan Mozart in the Jungle ülkemizde pek fazla izleyiciye kavuşamamış dizilerden. Sanattan, müzikten keyif alan herkesin kesinlikle izleme listesine eklemesi gereken bir yapım. Üçüncü sezonunda Monica Bellucci'yi ağırlamış olması bile bu diziyi izlemeye değer.

Bir süpermarketteki çalışanların komik dünyasını konu alan, 3. sezonu devam etmekte olan dizide her karakteri ayrı sevecek, ince ve kaliteli esprilere fazlasıyla güleceksiniz.

Yıllardır hayatımızda olan The Big Bang Theory'nin spin-offu olan Young Sheldon, Sheldon Cooper'ın çocukluğunu gözler önüne seriyor. Zekası ve kendine has sevimliliğiyle Sheldon'ı bir kez daha seveceksiniz. Sezonun yeni başlayan yapımlarından en dikkat çekeni bu olsa gerek.

Bir zamanların Full House dizisinin çocukları büyüdü ve artık Fuller House'da karşımızdalar. Çocukluğunuzdan nostalji izleri yaşatacak dizi 3. sezon arasında olup  22 Aralık tarihinde devam edecek. Bu güzel aile dizisini eğlenerek izleyeceksiniz.

Eski sevilen dizilerden It's Always Sunny in Philadelphia'nın yapım ekibi yine aynı diziden vazgeçemediği Kaitlin Olson'ı başrole yerleştirip muazzam komik bir diziye imza atmışlar. Dizinin 2. sezonu halen devam ediyor, fazla gecikmiş sayılmazsınız. 

İkinci sezonuyla yayın hayatına devam etmekte olan bu dizi ilk bölümünden itibaren çok sayıda izleyici kitlesine ulaşmış durumda. Aşina olduğunuz tüm dramları unutun. Bu dizi izlerken içinizi ısıtacak, naif aile bağlarıyla sizi mutlu edecek ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

"Biraz sezonu ve bölümü birikmiş, keyifli, değişik bir diziye başlamak istiyorum." diyorsanız bu dizi size göre. Ülkemizde de başarısız bi uyarlaması denenmiş olan dizi orijinal yapımıyla gerçekten başarı kaydediyor. Halen 4. sezonu yayınlanmakta. Özellikle eskilerin pembe dizilerini ti'ye alan yapım gerçekten keyifli bir seyir sunuyor.

Her sezon başka bir biyografiyi inceleyecek olan dizi, Albert Einstein'ı işlediği birinci sezonuyla bir hayli beğeni topladı. İzlerken Geoffrey Rush'ın muhteşem oyunculuğuyla hayat bulan Einstein'in dehasına şahit olurken özel yaşamıyla ilgili de bilgi edineceksiniz. Dizinin henüz yayınlanmamış ikinci sezonunun konusu ise ünlü ressam Pablo Picasso olacak ve ressama oyunculuğuyla Antonio Banderas hayat verecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI