Ana SayfaDüğünDüğüne Giderken Giymemeniz Gereken 5 Şey

Düğüne Giderken Giymemeniz Gereken 5 Şey

Her şeyde olduğu gibi, takılarda da aşırıya kaçmamak lazım. "Gelinden daha güzel olmalıyım" diyen damadın kız kardeşi veya gelinin kız kardeşi gibi görünmek istemiyorsanız, aşırıya kaçmayın. Küpe, kolye, halhal, yüzük, bilezik takmak yerine sadece dikkat çekici, büyük küpeler takabilirsiniz.

Gittiğiniz akraba da yakın bir arkadaşınızın düğünü de olsa gereğinden "seksi" bir elbise giymeniz güzel görünmeyecektir. Aynada kendinizi beğenseniz de oturarak test edin ve içinde rahat edebileceğinizden emin olun.

Bir düğünde her türlü hatayı yapabilir hatta takacağınız altını bile unutabilirsiniz ama asla beyaz giymeyin! 

Düğün ve davetler en şık kıyafetlerinizi ve günlük hayatta giyemediğiniz şeyleri giymek için fırsat. Bizden söylemesi yine de yeni aldığınız yüksek topuklu ayakkabıyı giymeyin.Tüm gece boyunca yürüyecek ve dans edeceksiniz içinde rahat ettiğini bildiğiniz ayakkabıları seçerseniz, gecenin sonunda yalın ayak yürümek zorunda kalmazsınız.

Athleisure akımına bayılıyoruz, rahat kıyafetler hiç bu kadar şık olmamıştı. Yine de düğünlere giymek için doğru tercih değil. Daha rahat olmak istiyorsanız şık bir tulum veya dar bir kumaş pantolon tercih edebilir ve babetlerle kombinleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI