Ana SayfaDüğünDüğününüzü Web Sitesiyle Organize Edin

Düğününüzü Web Sitesiyle Organize Edin

Hepimiz biliyoruz ki bir düğün planlamak, bir yıl bile sürebilir. Bu süreçte mükemmel mekânın bulunması, gelinlik, pasta ve çiçek tercihleri; Mehmet Amca’nın kimin yanında oturacağı, herkesin seveceği bir yemek sunulması gibi çeşitli konular üzerine düşünülmesi gerekiyor… Bunlara günümüzde popüler olan hashtag’ler, fotoğraf kabini ve hatta özel Snapchat filtrelerini de eklediğinizde, kendinizi binlerce farklı kararı vermeye çalışırken bulabilirsiniz. 

GoDaddy EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi ile düğününüzde kendinize özel bir web sitesi kurmanızın yararları hakkında konuştuk.

Web siteniz üzerinden LCV alın! 
Yine posta ile basılı davetiye gönderebilirsiniz ancak davetlileriniz yüksek ihtimalle postaneye gitmek yerine, internet üzerinden bir kutucuğa tık atmayı tercih edecektir. Bu, hem bilgileri düzenli tutabilmenize, hem de bu yoğun hazırlık sürecinde akli dengenizi korumanıza yardımcı olur.

Hassas bilgilerinizi paylaşmayın!

Çiftler, web sitelerinin herkesin görüntülemesine açık alanlar olduğunu unutabiliyor. Bu nedenle kişisel telefon numaranız, e-posta adresiniz ve ev adresiniz gibi bilgileri düğün sitenizde paylaşmaktan kaçının. Düğün web sitenizde yer vermeniz gerekenler düğün tarihi, düğün mekânı, otopark/ulaşım bilgileri, haritalar ve

Çetrefilli bir alan adı seçmeyin!

 Herhangi bir web sitesi oluşturmanın en önemli adımlarından biri, alan adını seçmektir. Seçilen alan adının kısa ve akılda kalıcı olması kritik. Örneğin, eğer düğününüz için bir hashtag kullanmayı planlıyorsanız, bunu alan adınız olarak kullanmak da basit, etkili ve değişik bir çözüm olabilir.

Fotoğraf galerisine sadece nişan resimlerinizi koymayın!

Bu önemli anınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilmek için elbette nişan fotoğraflarınızı da paylaşın ama asıl doruk noktasının düğününüz olacağını da unutmayın. Mesela, düğüne hazırlık sürecinin “perde arkası” tarzında fotoğraflar paylaşabilirsiniz. Diğer yandan, düğün fotoğraflarınızı da web siteniz üzerinden paylaşacak, davetlilerin fotoğraflara erişimini ve beğendiklerini saklamalarını kolaylaştırabilirsiniz.

Misafirlerinizin e-posta adreslerini toplayın!

GoDaddy’nin yeni Web Sitesi Mimarı, E-Posta Pazarlama özelliği ile adres toplamanızı kolaylaştırıyor. Bu sayede herkesi hızlı ve basit bir şekilde düğün hakkındaki son güncellemelerden haberdar edebilir, LCV hatırlatması yapabilir ve gün yaklaştıkça daha fazla ayrıntı paylaşabilirsiniz. Bu, aynı zamanda yaratıcı olmanın ve davetlileri heyecanlandırmanın eğlenceli bir yolu da olabilir. Örneğin, kendiniz ve müstakbel eşinizle ilgili eğlenceli bilgiler paylaşabilir, şarkı istekleri alabilir veya davetlilerinize basit bir şekilde bu önemli günün bir parçası olacakları için heyecanlandığınızı söyleyebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI