Ana SayfaYaşamDünyayı Keşfedin: 6 Rota 6 Lezzet

Dünyayı Keşfedin: 6 Rota 6 Lezzet

Cape Town
 

Güney Afrika'nın başkentlerinden Cape Town, özellikle Bo-Kaap mahallesindeki rengarenk yapılarıyla turistlerin kalbini çalıyor. Bu renkli dokunun tadına evde varmak içinse, dünyanın değişik kahve içme geleneklerini keşfetmeye hevesli kahveseverler için Nespresso'nun Lungo kapsülleri yardıma koşuyor!
 

Nespresso'nun yenilenen “World Explorations” serisinden “Cape Town Envivo Lungo” Güney Afrika’nın zaman içinde yerel lezzetlerini şekillendiren Asya kahvelerine olan tercihini yansıtıyor. Dilerseniz bu keskin ve acı dokunuşlu tadı, bir damla süt ile hafifleterek gerçek bir Cape Townlu gibi hissedebilirsiniz.

Tokyo

Japonya'nın kendine has kültürünü deneyimlerken, Paris'in Eiffel'inden esinle inşa edilen Tokyo Kulesi manzarasına karşı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Seyahatinize kadar bu keyiften mahrum kalmamak içinse Nespresso'nun “Tokyo Vivalto Lungo”sunu deneyin!

Dengeli ve zarif aromalı kahveleri sevenler için Japon geleneğinden esinlenilen bu kahve, rafine aroması ile Japon tat profilini kusursuz bir noktada yakalıyor. 

Stockholm

İsveç Stockholm'e gidip Gamla Stan Adası'na uğramamak ve enerjik yapılarına bakarak kafelerinde sohbet etmemek olmaz! 

Özellikle son yıllarda moda konusunda da ilham veren kent, Nespresso'nun da radarında. İsveç kahvesinin aromatik profili ile yeniden yaratılan yoğun ve tatlı aromalı “Stockholm Fortissio Lungo”yu, tıpkı İsveç’in yerel halkının kahve içim kültürüne uygun şekilde bir tabak tarçınlı çörek eşliğinde tüketmenin tadına doyamayacaksınız.

Vienna

Vienna'nın tarihi dokusunun tadını çıkarırken, mimarisiyle büyüleyen Hofburg İmparatorluk Sarayı'nın önünde bir selfie çekmeyi unutmayın! 
 

Bu seyahati planlarken, Vienna’nın kahve evleri geleneğinden esinlenilen “Vienna Linizio Lungo” yudumlamak yerinde olacak! Bir Vienna sakini gibi hissetmek için kahvenin Lungo olarak hazırlanıp üstüne sıcak su ilave edilerek yumuşatılması ve bu dengeli lezzetin bir dilim kek ile keyfine varılmasını tavsiye ederiz.

Shangai

Kenya, Çin ve Endonezya Arabika tanelerini birleştiren belirgin hafif kavrulmuş karışımı ile “Shangai Lungo” Asya kahve kültürünü kusursuz bir şekilde yakalayarak sizi keyifli bir gezintiye çıkaracak. Aromasında dut notaları içeren ve hafif asiditesi olan bu kahveyi, Lungo olarak hazırlandığınızda yerel halktan biri gibi deneyimleme şansı yakalayabilirsiniz!

Buenos Aires
 

Arjantin'in başkentinde, büyüleyici sokak aralarında tango yapan çiftlere ve sokak müzisyenlerine rastlamak paha biçilemez! 

Bu ruhu yakalamak için bir tango müziği açın ve Nespresso “World Explorations” serisine yeni eklenen “Buenos Aires Lungo”yu hazırlayın. Bol süt ve şeker ilave ederek yine Lungo şeklinde hazırlayıp tükettiğinizde müziğin de enerjisiyle kendinizi bir Buenos Airesli gibi hissedeceğiniz kesin! “Buenos Aires Lungo”, tahıl ve tatlı mısır dokunuşlarını damakta hissettirmek için hafifçe kavrulmuş Kolombiya Arabika tanelerini, Uganda Robusta’sı ile harmanlıyor.

Damak tadını geliştiren ve kahve bilgilerini zenginleştiren Nespresso “World Explorations” serisi, aromalarında saklı tatminkar notaları ile her fincanda yeni bir lezzet yolculuğu yaşatıyor. Yerinde deneyimlemekten hiçbir farkı yok!

Bu leziz seriyi Nespresso Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Zorlu Center, Akasya, Kanyon, İstinyePark ve Vadistanbul Boutique’lerinden, tr.buynespresso.com adresinden ve 444 20 21 Nespresso Müşteri İletişim Merkezi üzerinden deneyimleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI