Ana SayfaDüğünEce Kamçılı ve Emre Kütük'ün Masalsı Düğünü

Ece Kamçılı ve Emre Kütük’ün Masalsı Düğünü

Türkiye’nin önde gelen genç işkadınlarından Ece Kamçılı, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Emre Kütük bu hafta sonu dillere destan bir düğün ile dünya evine girdi. Kütük ve Kamçılı Göcek’teki Rixos Premium Otel’de 3 gün süren rüya gibi bir organizasyon ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. 

Türkiye’nin ünlü zeytin yağı markası Dino’nun kurucusu Ece Kamçılı’nın, Emre Kütük ile hayatını birleştirdiği düğüne Türk iş, sanat ve medya dünyasının önemli isimleri katıldı. Düğünde sahneye çıkan Kargalar Kafeste gurubunun performansı Dean Martin, Frank Sinatra ruhunu yaşattı. 

 Kargalar Kafeste, gelinin babası, ünlü Fenerbahçeli işadamı Suat Kamçılı’nın Türkiye’ye armağanı. Gökhan Abur, Suna Yıldızoğlu gibi ünlü müzisyenlerden oluşan “Las Vegas ruhlu”  Kargalar Kafeste gurubunun Türkiye’de eşi benzeri yok. 

Zerafet ve mütevazılığı ile takdir edilen genç bir işkadını olan Ece Kamçılı ile geçtiğimiz Nisan ayında nişanlanan cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Emre Kütük'ün her detayı ile ilgilendiği, katılanlar arasında Adnan Polat, Saba Tümer, Alara Koçibey, Cem Hakko, Ronit Hakko, Mukaddes Akça gibi birçok ünlü simanın olduğu düğünde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI