Ana SayfaMagazinEd Westwick'e Tecavüz Suçlaması

Ed Westwick’e Tecavüz Suçlaması

Hollywood’da Harvey Weinstein'dan sonra Kevin Spacey ve Dustin Hoffman’a uzanan taciz ve tecavüz suçlamalarına bir yeni daha eklendi. Oyuncu Kristina Cohen, Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick’in kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Son olarak Devil's Night'ta Meg karakterine hayat veren ve Northwood Pie ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Kristina Cohen sosyal medya hesabından Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick kendisine 3 yıl önce tecavüz ettiğini açıkladı.

Huffington Post’un haberine göre; 27 yaşındaki oyuncu Hollywood yıldızlarına karşı yükselen suçlamaların kendisine cesaret verdiğini söyledi.Kristina Cohen, 30 yaşındaki Westwick ile erkek arkadaşı aracılığıyla tanıştığını ve olayın, çift olarak Westwick’in evine yemeğe gittikleri bir gece gerçekleştiğini iddia etti.

İddiaya göre Westwick’in grup seks önerisini reddeden çift akşam yemeğine kaldı. Ancak 30 yaşındaki oyuncu ilerleyen saatlerde misafir odasında dinlenen Cohen'e saldırdı.

Genç oyuncu olayı şöyle anlattı: “Misafir odasına gittim, uzandım ve nihayet uyuyakaldım. Aniden uyandım ve Ed üstümdeydi. Durmasını söyledim ama güçlüydü. Yaşadıklarım bir kabustu. Kristina Cohen erkek arkadaşının yaşananlardan dolayı kendisini suçladığını ve kariyerinin devamı için Westwick aleyhinde konuşmaması konusunda uyardığını' belirtti.

Huffington Post, yorum almak için ulaşmaya çalıştıkları Ed Westwick'in konu hakkında sessizliğini koruduğunu yazdı. Ancak Westwick Instagram hesabından "O kadını tanımıyorum" dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI