Ana SayfaModaEditörlerimizden Karantina Günlüğü: Kübra Elmalı

Editörlerimizden Karantina Günlüğü: Kübra Elmalı

Bakım rutinimde neler var?

Gördüğünüz üzere oje sürmeyi bırakalı çok oluyor 🙂 Ben bu karantina sürecinde müthiş derecede kuru cildimin ve saçımın hava kirliliğine ne kadar da ihtiyaç duyduğunu fark ettim. Bu nedenle de elim hep hazır ya da kendi hazırladığım maskelere, nemlendiricilere ve doğal yağlara gidiyor. Dudak, ayak, el, tırnak, yüz, saç… Tüm maskeleri denedim, deniyorum.

Ne okuyorum? 

Ben ne yazık ki şu süreçte kitaplara tam anlamıyla odaklanamayanlardanım. Zihnimin sürekli olarak bir sesle meşgul olmasını istiyorum. Diziler o açıdan bana daha yardımcı oluyor. Kitaplarda ise şu sıralar kendimi vererek okuyamadığım için romandan ziyade kısa bölümler ve bilgiler içeren türlere yöneldim. Sevebilmek: İlişkilerin Büyüsü ve Beraber Uyanabilmek ile kişisel gelişim ihtiyacı karşılarken, Saffet Emre Tonguç'un Kanatlarımda İstanbul'u ile şehre özlemimi gideriyorum. Nasıl Bir Kır Çiçeği Olunur? ise içerisindeki çiçek çizimleriyle bitki/çiçek aşığı bana huzur veriyor. 

Tüylü karantina buddy'lerim ise sosyal mesafe nedeniyle kimseye sarılamadığım şu günlerde en büyük destekçilerim! 🙂

Ne izliyorum? 

Filmden ziyade dizilerle haşır neşirim. La casa de papel'in 4. sezonunu yeni bitirdim. Patron Bebek'in son sezonu ise günüme neşe katıyor. Acele etmeden izliyorum, tükenmesin. Animasyon seviyorsanız muhakkak öneririm. Netlix'i tükettiğim ve açıkçası benzer yapımlardan da bir nebze sıkıldığım için Amazon edindim, yeni yeni keşfediyorum. İlk dizim ise Good Omens oldu.

Ne dinliyorum? 

Neler dinlemiyorum ki! Evde geçirdiğim şu süreçte çalışırken, kitap okurken, yemek yerken, arkadaşlarımla konuşurken sürekli olarak müzik dinliyorum. "Müzik olmasa ne yapardım" dediğim bir dönem oluyor bu. Listeler yapıyorum, arkadaşlarımla listeler paylaşıyoruz. Yeni şarkılar keşfediyorum -ki bundan daha muhteşem bir şey olabilir mi?! The Weeknd ve 5 Seconds of Summer'ın son albümleri bana enerji veriyor. 

En büyük eğlencelerimden biri de Instagram üzerinden canlı yayın yapan sanatçılar. Yalın, Mahmut Orhan, Imagine Dragons kaçırmadıklarım.

Nasıl oyalanıyorum?

Gerçek bir ayran gönüllü olduğum için evimin her bir köşesi hobi malzemeleri, kutu oyunları dolu. Evden bir sene çıkmasam da sıkılmayacağıma eminim. Lego yapıyorum, noktaları birleştirerek ressamcılık oynuyorum, PS4 ile oyunlara dalıyorum. Telefonda geçirdiğim süre çok arttı. Sürekli olarak mesajlaşıyor ya da görüntülü konuşma yapıyorum. Bunu azaltmak için farklı aktiviteler de bulmam şart. 

Henüz mutfağa girmedim. Her an ekmek, kurabiye, kek yapabilirim. Evin keşfedilmemiş o bölümünü daha zor günler için saklıyorum.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI