Ana SayfaGüzellikElizabeth Olsen Işıltılı Güzelliğinin Sırlarını Paylaştı

Elizabeth Olsen Işıltılı Güzelliğinin Sırlarını Paylaştı

Marvel filmlerinin yıldızı Elizabeth Olsen; her daim ışıltılı ten makyajının başrolde olduğu güzellik görünümleri ile dikkat çekiyor. Peki Olsen’ın sırları neler? İşte favori ürünleri ve güzellik tüyoları…

Güzellik önerisi: “Annem ve kız kardeşlerim makyaj yapmıyor dolayısıyla makyaj hakkında öğrendiğim her şeyi işimden dolayı öğrendim. En önemli şey –özellikle tonlarca makyaj yapmış gibi görünmek istemeyenler için- cildi bolca nemlendirici ile hazırlamak. Sonrasında kullandığınız her fondöten daha nemli ve ışıltılı görünecektir.”

Kanamayı önlemek için: “Bacaklarımı bir gençlik dergisinde konu hakkında makale okuduktan sonra traş etmeye başlamıştım. Oradaki tüyoya göre bacaklarınızı dümdüz tutup traşlamanız kanamayı engelliyordu. Hala bu tüyoya uyuyorum."

Doğal kokular üzerine: “Soğan ve sarımsak kokusunu seviyorum. Hatta bir keresinde işten döndüğümde sevgilim çiçekçi kapalı olduğu için bana çiçek almak yerine evde yumurta pişirmişti çünkü bu tarz kokuları sevdiğimi biliyor!”

 Akıllıca harcamalar üzerine: "Biologique Recherche’ın tüm cilt bakım serisine takıntılıyım. 800’e yakın ürününü kullandım. Bu büyük bir harcama ama aynı zamanda kariyerim için bir yatırım olduğunu düşünüyorum"

Saç değişimleri üzerine: "Öğrencilik yıllarımda cesur bir saç kesimi ya da saç rengi denemediğim için çok pişmanım. Şimdiyse eğer rolümün bir parçası değilse bunu yapamazmışım gibi hissediyorum. Dilerim bunu gerektiren bir rol gelir."

OLMAZSA OLMAZLARI

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

"Süper hafif ve gerçekten cildinize eşit bir şekilde dağılıyor. Kısaca kimse makyaj yaptığınızın farkına bile varmıyor!"

Diptyque Philosykos Perfume Oil Roll-On

Bunu bir arkadaşımda kokladıktan sonra keşfedip almıştım ve şu an 6 yıldır kullanıyorum!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Balm

"Kavanozun dibini bulup sürekli yenilediğim bir ürün!"

Bioderma Sensibio H20

"Makyaj çıkarma konusunda üzerine tanımıyorum!"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI