Ana SayfaSağlıkErotik Masajın Bilmeniz Gereken İncelikleri

Erotik Masajın Bilmeniz Gereken İncelikleri

Ortamı Ayarlayın

Öncelikle tırnaklarınızın pürüzsüz olmasına dikkat edin ve yüzük, bilezik, saat gibi tende çizikler yaratabilecek aksesuarlarınızı çıkarın. Cep telefonlarınızı kapatın ve ihtiyacınız olan her şeyi yakınınızda bulundurun. Böylece herhangi bir bölünme yaşamayacaksınız. Düşük seste bir müzik açın. Bunun için müzik aplikasyonlarındaki spa- masaj müzikleri seçeneklerini tercih edebilirsiniz.  Tabii partnerinizle sizi seks için kamçılayarak moda sokacak müzikler de seçebilirsiniz.

Odanın Sıcak ve Rahat Olduğundan Emin Olun

Masaj yapılacak kişi hareket halinde olmayacağı için üşümeye fazlasıyla müsait olacaktır. Bu nedenle oda ısısını ayarlayın. Isıttığınız bir havluyu da partnerinizin bacaklarını örtmek için kullanabilirsiniz.

Mumun Cazibesinden Yararlanın

Mum sadece loş ışık sağlamakla kalmaz; aromatik kokularıyla da duyularınızı güçlendirir. Mum ışığı her zaman seksidir, unutmayın.

Yağları Sıvı Şekilde Kullanın

Masaj esnasında tercih edeceğiniz yağların sıvı olmasına dikkat edin. Bu masajı uygularken size kolaylık sağlayacak. Katı haldeki yağların erimesi uzun sürebileceği için can sıkıcı anlar yaşamanız olası.

Ufak bir uyarı: Kullandığınız yağlar prezervatifin geçirmezliğini bozabilir.  Bu konuda daha dikkatli bir önlem almak istiyorsanız su bazlı masaj jellerini tercih etmeniz en doğrusu olacak.

Seks Oyuncaklarını Devreye Sokun

İlişkinizde seks oyuncaklarını kullanmak istiyor ancak bir türlü cesaret edemiyor musunuz? Masaj, seks oyuncaklarıyla tanışmanın en masum ve sakin yolu. Mesela bir vibratör deneyebilirsiniz.

Nefes ve Ten

Verdiğiniz bir nefesle şehvetin kapılarını aralayabileceğinizi söylesek?  Masaj esnasında partnerinizin tenine “ha” sesi çıkarıyormuşçasına dokunmadan nefes verin.

Ayaklara Ekstra Özen

Ayaklara yapılan masaj günün tüm yorgunluğunu alabileceği gibi cezbedici de  bir yana sahiptir.

Nasıl Yapmalısınız?

Masaj yapmak, en az masaj yaptırmak kadar sakin ve dinlendirici olmalı. Her hamlenizde derin nefes alın. Parmaklarınızın çok serbest olmaması da, fazla sert hamleler yapmamanız da önemli. Ritminizi belirleyin. Partnerinizden yatağın baş kısmına doğru ayaklarını kaldırmasını isteyin. Bu hem onun içib rahat bir pozisyon hem de sizin için ideal bir duruş. Partnerinizin görüşünü alın. Bu yanlış bir şey değil. Masaj için vakit ayırıyorsanız emin olun ki doğru yapmak istersiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI