Ana SayfaModa"Evlilik Hakkında Her Şey" Dizisinde Gökçe Bahadır'ın Azra Karakterinin Stili

“Evlilik Hakkında Her Şey” Dizisinde Gökçe Bahadır’ın Azra Karakterinin Stili

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır'ın karakteri Azra'nın kıyafetlerini beğeniyor ve stilinize adapte etmek istiyorsanız önerilerimize kulak verin! Günlük stilinizde de, davet stilinizde de, ofis stilinizde de Azra gibi güçlü ve feminen bir tavrı yakalayabilirsiniz. 

Güçlü omuz detayları

Azra'nın klasik elbiselerine, ceketlerine ve bluzlarına baktığımızda en dikkat çeken şey karakteristik omuz duruşları. Güçlü kadın karakterin ruhuna uygun bir algı yaratan bu üstler özellikle siyah renk ile bir üst seviyeye çıkıyor.

Güçlü omuz ve kol detayları siyah, lacivert, mor ve yeşilin tonlarında Azra'nın stilinde yer ediniyor. 

Takımlar ve gömlek 

Bir avukat olarak Azra, takımlara stilinde sıklıkla yer veriyor. Ceketlerin içerisinde kaliteli bir görünümle kombinin tamamlayıcı olan parçalar ise sıklıkla beyaz gömlek oluyor. 

Ceketlerin tamamlayıcı bazen bir bluz ya da ince boğazlı bir triko da olabiliyor. Takım ve ceket renklerinde ise siyah, krem, kiremit, kahverengi, gri gibi renklerin yanı sıra kareli desenlere de yer veriliyor. 

Boğazlı kazak ve kolye uyumu

Azra genellikle balıkçı yaka kıyafetlerinde aksesuar olarak kolye kullanmayı seviyor. 

Havuç kumaş pantolonların üzerinde zarif ve şık bluzlar da Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra'nın çoğu zaman başvurduğu kurtarıcı parçalardan.

Dış giyime baktığımızda ise Azra'yı beyaz kabanlarla da, daha spor bir görünüm kazandıran kürklü montlarla da görebiliyoruz.

Azra'nın elbise seçimleri ise minimal bir şıklığı yansıtıyor. Desenlerden ziyade tek renk ve kaliteli dokularda elbise seçimleriyle Azra izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

İşi için klasik giyime başvuran çoğu kadın gibi Azra da dolabında kalem eteklere yer veriyor. Kalem etekleri genellikle düz renk gömleklerle tamamlıyor. 

Klasik tulumlar her dolabın kurtarıcısı! Kombin düşünmekle uğraşmak istemediğiniz günlerde siz de Azra gibi şık bir tulumu günlük stilinizde tercih edebilirsiniz. 

Azra'nın stilinde siyahın yeri oldukça güçlü. Kullandığı aksesuarlar arasında kalın kemerler de yer alan Azra, çanta seçimlerinde ise küçük ve modern detaylar taşıyan modelleri kullanıyor.

Monokrom görünüm söz konusu olduğunda Azra renklere yer açmayı seviyor. Tıpkı bu limon yeşili kombininde olduğu gibi!

Azra'nın güzellik görünümlerine baktığımızda ise genellikle hafif dalgalandırdığı saçlarını açık kullandığını ve toprak tonlarında makyajlar tercih ettiğini görmek mümkün!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI