Ana SayfaGüzellikExperalta Platinum Serisi

Experalta Platinum Serisi

Sibirya Doğasının eşsiz bitkileri ve ileri seviyede bilimsel maddeler temelinde formüle edilmiş adaptif, Akıllı “Experalta Platinum Serisi” ile cildin ışıltısını ve gençliğini geri kazandırmak mümkün!  

Experalta Platinum serisi, cilt ihtiyaçlarına kolayca adapte olurken; ileri yaş grupları için komple bakım ve erken yaşlanmanın önlenmesi ve yaşa bağlı ihtiyaçların giderilmesini sağlayan güzellik formülleri sunuyor. Cildi dışardan ve içerden besleyen Experalta Platinum ürünlerinin muhteşem dönüştürücü gücünün sırrı; anahtar formülü X50 moleküler kompleksi ve kolloidal platin olan bitkisel ve inovasyon bileşenlerinin etkili bileşiminde yer alıyor.

Hedeflenen, yönetilen ve kontrol edilen etki teknolojisi X50; aktif bileşenlerin epidermisin daha derin katmanlarına nüfus etmesini sağlamakla birlikte her bir bakım aracının belirli hedeflere ulaşmasına yardım eder. X50 sisteminin mikro kapsüllerinin içinde, aktif maddelerin cilt hücrelerine girmesini sağlayan sinyal verme fonksiyonlu proteinler yer alıyor.

Kolloidal platin; hızlı ve uzun süreli etki için kolajen sentezini ve cildin esnekliğini artırıyor.

Serinin tüm ürünlerinin kalbinde ise; adı birçok kültürde ölümsüzlük mantarı olarak bilinen Altay Bölgesi Reishi Mantarı bulunmaktadır. Amino asitler ve polisakkaritler açısından zengin bir antioksidan koruma aracı olan Reishi Mantarı, kolajen sentezini uyararak, cildin günden güne daha genç görünmesini, cildin bağışıklık sisteminin desteklenmesini sağlıyor.

Experalta Platinum bakım serisi 3 temel adımdan oluşuyor: Arındırma, nemlendirme-besleme ve hedef odaklı serumlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI